Grafiki rzemiosło

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia1125, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Od kilku dni mam problem z wyświetlaniem grafik z rzemiosła - nie widać ich ani w stodole ani na targu, na targu jest nazwa brak obrazka, w spiżarni wyświetla się ilość sztuk, ale brak jest obrazka danej rzeczy (a że w stodole nie ma podpisów to jest strasznie trudno coś znaleźć, zwłaszcza jak ktoś tak jak ja chomikuje różności rzemieślnicze..)
    Jest to irytujące, gdyż gdy chcę coś wysłać sąsiadom lub użyć, czy sprzedać na targu to muszę się nieźle nabiegać..
    Dodam ze przedtem (kilka dni temu) wystarczyło się przelogować i problem znikał, po przeczytaniu postu związanego z problemem naliczania wartości przez białą niewinność i to drugie pomyślałam, że może trwają jakieś prace, ale żadnego OO nie ma.
    Czy inni gracze też tak mają, czy po prostu mam się udać do PT?

PS. Ciasteczka czyszczę regularnie, mam wszytko jak trzeba i aktualne i działałam wg poradnika, co zazwyczaj jest podawany przy problemach...

2. Jeżeli jest tak jak piszesz i wszystko robisz według poradnika, to nie pozostaje nic innego tylko napisać do Pomocy Technicznej bo z pozycji forum nie sprawdzimy co się dzieje :)

Link do PT masz pod ramką gry :)

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ok, spróbuję jeszcze z innego komputera, jak to nie pomoże wtedy napisze do PT.

Jeszcze jedno małe pytanie w zakresie rzemiosła, mianowicie czy jest gdzieś na forum taka zbiorcza jedna tabelka w której byłby wypisane konkretne produkty rzemieślnicze w sensie jakie dają bonus?

4. monia1125

monia1125 Hrabia forum

O tych wiem... Tylko jeżeli szukam jakiegoś przetworu np do zwiększenia ilości PD lub TPD to muszę przejrzeć wszystkie tabelki, zrobić z tego wypis... Zastanawiałam się czy nie pojawiła się gdzieś jedna, zbiorcza..
    Pytanie jeszcze jedno jeżeli zrobiłabym ewentualnie taką tabelkę to gdzie można ją umieścić na forum?

5. monia1125

monia1125 Hrabia forum

OK, dzięki można zamknąć a ja idę pomyśleć jak to zrobić żeby było dobrze :)

PS. Chwilowo grafiki wróciły na swoje miejsce po czym zniknęły i znowu się pojawiły. Chwilowo PT głowy zawracać nie będę ale jak problem nie zniknie to do nich napiszę :music:

Dziękuje bardzo za pomoc, pozdrawiam i miłego sobotniego wieczoru życzę :)

6. Wzajemnie i owocnych twórczości życzę a przy okazji również miłego wieczoru :)

I skoro można to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.