Grafiki FAQ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kevin, 18 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kevin

kevin Forum Pro

doceniam starania ekipy, zamiast naprawić tabelę - itemy żeby się wszystko wyświetlało to w odrębnym temacie wrzuca się ,,kupę" grafik bez podpisów i weź se człeku zgadnij który jest który , powodzenia, to może od razu jakiś konkurs kto więcej z nich nazwie poprawnie???

Anhedrea i .latka. lubią to.
  2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

eliza9070 lubi to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

kevin, masz problem z konkretnym itemem?
    Ekipa FAQ nieustannie pracuje nad aktualizacja poradników, ale nie jest to takie proste.
    Jak masz ochotę pomóc, to zapraszamy do ekipy ;)
    Na przyszłość uwagi odnośnie FAQ proszę kieruj TUTAJ.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

toDzasta i eliza9070 lubią to.
  4. kevin

kevin Forum Pro

teraz konkretnie to nie, ale git się zbliża i wtedy często korzystam z tabeli-itemy i dobija mnie brak grafik ,ok już dałem we wskazanym miejscu ;) I dzięki za wskazanie prawidłowej drogixDnigdy nie ogarnę tego foruma:music:

toDzasta tam w tytule jest ,,Wątek ten nie stanowi odrębnego poradnika. Powstaje w celu wyeliminowania problemu niewidoczności grafik w tabelach przez niektórych Graczy. Jeśli sposób okaże się być dobrym rozwiązaniem, będzie uzupełniany o kolejne obrazki." więc nie dziw się że pomyślałem że do tego ograniczy się ulepszenie tabelki.

Ostatnie edytowanie: 18 lipca 2016
    toDzasta lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.