grafika

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KANAPKAzSEREM, 17 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KANAPKAzSEREM

KANAPKAzSEREM Forumowy żółtodziób

2. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

BA_Musa, odpowiedziałaś na pytanie dotyczące kodu a niechcący pominęłaś to.
    Też jestem ciekawa stanowiska ekipy. Pamiętam, że na starym forum zbanowaliście kogoś, kto wstawił sobie w sygnaturce reprodukcję obrazu, na którym widać było kawałek kobiecej piersi. Z drugiej strony Jasiek lata z roznegliżowaną panienką w sygnaturce - i może. Teraz te zdjęcia. Nie to, że mnie szokują czy jakoś przeszkadzają. Ciekawa jestem po prostu jak z tego wybrniecie, bo jesteście niekonsekwentni.
    Poproszę o jasną wykładnię - np. że zdjęcie można, malarstwa nie. Albo można tylko boczkiem i od tyłu. Albo jakoś inaczej.
    xD

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Albo ,że mogą niektórzy a inni nie. Też jestem ciekawa od czego to zależy.....

4. KANAPKAzSEREM

od godziny pytanie jest niewidoczne :Dmnie osobiscie tez gole panie nie szokuja ale jedni moga wiecej inni sa banowani

5. Sookie

Poczekamy....Bo ja też chcę wiedzieć

KANAPKAzSEREM lubi to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A no właśnie, jak to jest ?
    Za chwilę się okaże, że to nie jest wątek do dyskusji i zostanie zamknięty bez udzielenia jasnej odpowiedzi (ha, ha).

KANAPKAzSEREM lubi to.
  7. KANAPKAzSEREM

mam nadzieje ze ja zaraz nie zostane zbanowany za zadawanie niewygodnych pytan:music::music::music:

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

-kangoo- wybacz, ale nie zajrzałam tutaj, oczywiście,że takich grafik nie powinno być, dlatego zajęłam się tym, a na przyszłość proszę takie rzeczy albo zaraportować albo zgłosić do pomocy technicznej.

Zmieniam również tytuł na adekwatny do pytania.Autorze zwracaj proszę uwagę na tytuły, aby jasno określały o co chodzi.

Sookie lubi to.
  9. KANAPKAzSEREM

Dlaczego znajomi ,ulubiency badz stali bywalcy maja tylko upomnienia a nie bany od forum ??

10. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

I wszystko jasne. Stare grafiki zostają, nowych nie można wstawiać. Czyli jak ktoś napisał wyżej: jednym można więcej, niż innym.
    Żeby była jasność: nie grafiki mnie raziły, ale ich opisy - "suchar" i "ładna szyneczka". Dla mnie żenujące, zwłaszcza, że pisała to kobieta. Jednak być może jest to wyższy poziom pitu-pitu, którego ja nie ogarniam. Znaczy na wyższym poziomie nie wstawia się w osobistych wątkach kaw i ciasteczek, ale "suchary" i "szyneczki".

draculik34 i Sookie lubią to.
  11. BA_Musa

BA_Musa Guest

Grafiki owszem były niestosowane, ale wszystko co trzeba było zakryte, stąd taka decyzja, jeżeli masz zastrzeżenia do tej decyzji to zapraszam do pomocy technicznej.
    -kangoo- temat sygnatury Johna był wałkowany wielokrotnie i już wyjaśniano,że tu chodzi o wyeksponowanie tatuaży, stąd taka sygnatura mogła zostać.

12. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

hehehe xD

bez urazy, BA_Musa ;)

a w tym temacie, nie wiem jak Autor pytania, ale ja wiem już wszystko

draculik34 lubi to.
  13. Sookie

Generalnie są to obraźliwe określenia dla kobiet...przykre,że kobieta tak określała inne panie. czemu jest przyzwolenie na takie teksty?
    Droga Muso...nie wiem jak innych ale takie "tłumaczenie" jest delikatnie mówiąc śmieszne..
    I czy jak zacytuję tekst z wulgarnym słownictwem np. z piosenki albo filmu to mi go nie zdejmiecie bo to fragment sztuki?

draculik34 lubi to.
  14. KANAPKAzSEREM

proponuje napisac nowy regulamin co mozemy a czego nie wolno na forum o_O

15. BA_Musa

BA_Musa Guest

Przeanalizowałam sytuacje jeszcze raz i faktycznie podpisy mogą urazić, stąd gracz został stosownie ukarany.

16. Sookie

I jeszcze jedno..Jak znajdę sobie obrazek fajnie zbudowanego ,umięśnionego pana,który będzie miał artystyczny tatuaż na pośladku to będę mogła mieć taka sygnaturkę? Przecież nie o pośladki będzie chodziło a wyeksponowanie tatuażu....
    Nie mam innych pytań

-kangoo-, draculik34 oraz KANAPKAzSEREM lubią to.
  17. BA_Musa

BA_Musa Guest

Zależy jaka to grafika będzie, zawsze możesz wysłać do pomocy technicznej taką grafikę i dopytać czy można.

18. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Sookie, proszę znajdź i wstaw tatuaż z pośladkiem fajnie zbudowanego pana :music:

tatuaże są fajne 8)

Sookie i KANAPKAzSEREM lubią to.
  19. Sookie

Zapewne mocno podobna do omawianych. I jestem pewna,że odpowiedź będzie odmowna. Tylko, że ja daleka jestem od seksizmu...
    Ale poszukam. Mam wysokie wymagania

20. KANAPKAzSEREM

a prosze przypomnijcie kto mial sygne jak kobieta straszy faceta wałkiem do ciasta:D:Dto podchodzi o przemoc domowaxDxDxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.