gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Paweł1977VIP, 27 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

Witam co sie dzieje z tą gra nie mozna sie zalogowac wyskakuje cały czas błąd
    Przez to nikt nie zakonczy eventu a o kombajnie nie wspomne , mam nadzieje ze evencik zostanie przedłużony przez takie awarie.
    Pozdrawiam

tess53 lubi to.
  2. gerwazyk

gerwazyk Okazjonalny autor

u mnie jest to samo nie idzie wejsc na gre

tess53 lubi to.
  3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Można już wejść do gry, ale nic nie działa. Nie można odebrać prezentu od Franka, wsadzić bonusów do slotów, młyn nie działa, nie mozna przejść na dziką łąkę, nigdzie nie można wejść, oprócz głównej łąki. To tyle na początek......

tess53 lubi to.
  4. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Już wszystko powinno działać poprawnie. Event trwa do 22:00 więc mam nadzieje, że jednak wszyscy skończą.

Paweł1977VIP czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. tess53

tess53 Zaawansowany

ja mam czy evencik zostanie przedłużony przez takie awarie.?Ja nie moglam sie zalogowac przez 1,5h

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tess53 szczerze mówiąc wątpię, ale jeśli taka decyzja zostanie podjęta przez Producenta to informacja jak zawsze pojawi się w dziale ogłoszeń.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

7. tamako

tamako Ekspert forum

witam u mnie nadal nic nie można robić

8. SMOD_Atena

tamako w jakim trybie dostępu (Unity, klient) występują problemy?

9. SMOD_Atena

Kolejnych pytań nie ma, temat więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.