gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tokko88, 25 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tokko88

tokko88 Okazjonalny autor

prosze mi odpowiedziec po co zmieniacie cos co dzialalo bezblednie na cos co nie dziala mimo wypelniania ankiety .chyba wam zalezy zebysmy byli niezadowoleni a przeciez wydajemy na to duzo pieniedzy to powinniscie sie lepiej postarac

lubieplacki135 lubi to.
  2. FarmerkaFlorie

FarmerkaFlorie Forumowy żółtodziób

Dokładnie... Podpinam się pod wyżej postawione pytanie...100% i gra nie działa...Nie wypełniłam ankiety bo się nie znam na danych technicznych mojego laptopa...

lubieplacki135 lubi to.
  3. Amtylda

Amtylda Forumowy żółtodziób

Zgadzam się z przedmówcami. Tak nie powinno być.

lubieplacki135 lubi to.
  4. lubieplacki135

lubieplacki135 Nadzorca forum

bo flash przestanie działać ludzie wy wogule czytacie forum...

5. kurka_czupurka

kurka_czupurka Czeladnik forum

Było dobrze,jest masakra.Nawet targ musieliście zmienić,żeby coś kupić trzeba mieć cierpliwość!

roman1940 lubi to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Proszę nie dublować tematów, istnieje już wątek z problemami dotyczącymi gry na Unity, proszę się z nim zapoznać >>klik<<.

Przypominam, że testy trwają tylko 24 godziny i są niezbędne do funkcjonowania gry w przyszłości. Natomiast dla Graczy, których sprzęt nie radzi sobie z Unity przygotowywane jest alternatywne rozwiązanie, które pozwoli grać w farmę również zniknięciu FP.
    Proszę o cierpliwość i zrozumienie.

Temat zamykam jako zdublowany.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.