Gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wenus-25, 12 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Witam. Pisałam kiedyś na temat gry, że mam problem ze zbiorem na polu, zwierząt i drzewek bardzo ciężko mi to szło, a powód był taki, że miałam problem z moją myszką, klikałam kilka razy, żeby coś zebrać i pojechałam do sklepu kupić nową myszkę, kupiłam bezprzewodową na 1-na baterię plus złącze do USB komputer zainstalował nową myszkę i powiem wam, że gra działa bez zarzutu, myszka działa super, zbiory zbiorę szybko. Kto by przypuszczał, że problem był z myszką, kupiłam komplet baterii i jak się zużyje to ładuję je w ładowarce. Dziękuję bardzo Wam za pomoc. Pozdrawiam♥

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

wenus-25, dziękuję za podzielenie się z nami tą informacją. Bardzo się cieszymy, że gra działa już u Ciebie bez zarzutu:)
    Ponieważ jednak Dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym, a nowych pytań do nas nie masz, wątek pozwolę sobie zamknąć.
    Życzę wielu miłych chwil w grze i poza nią:)

wenus-25 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.