gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 26 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

Witam!! pisałam do PT lecz chcę Was też powiadomić, że prawie zawsze w ostatnich godzinach eventu są zakłócenia w grze, ciężko się zalogować, a przejście z pola na pole trwa 5-15 minut bo kręcą się kwiatki lub trzeba się wyłączyć i ponowni z trudem logować. Dzięki temu dziś nie mogłam dokończyć eventu - i to nie pierwszy raz!! Jeśli macie jakiś wpływ na PT to bardzo proszę zróbcie coś z tym problem - pozdrawiam

2. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

eventy jeszcze trwają, może zdążysz

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

wandeusz z opiniami na temat postępów w eventach zapraszam do wątków dyskusyjnych: >klik<. Tam poznasz również opinie innych Graczy.

Jeśli masz problemy w grze i zgłosiłaś się z tym do PT to zastosuj się proszę do wskazówek, ewentualnie kontynuuj korespondencję.

Dział Pomocy nie jest działem dyskusyjnym, w związku z tym ten temat zamykam.

b7ozena dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.