Gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-, 9 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .lexus.

.lexus. Okazjonalny autor

proszą o cierpliwość a ewent mija i grac nie można wczorajsza wiadomość o 15:40 i do teraz cisza a gra jak sie wylogowuje tak sie wylogowuje ile mozna czekac na pewno do konca ewentu

winiulka i plainofwhite lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

panderoza56 jeden z Twoich postów usunęłam, nie ma konieczności pisania o problemie kolejnych postów, zabronione jest również pisanie jeden pod drugim.
    Problem jest znany, mnie również wylogowuje tak jak wszystkich i myślę, że dział techniczny stara się wyeliminować problemy najszybciej jak się da ale jak widać nie jest to takie proste. Jak tylko otrzymamy nowe informacje w tej sprawie to zostaną zamieszczone na forum, bardzo prosimy o cierpliwość.

kalinamala i ***kacper*** lubią to.
  3. igor_02

igor_02 Zaawansowany

u mnie dokładnie to samo, nawet prezentów nie mogę wysłać sąsiadom , jakaś masakra

4. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Co jest z tą grą jak wywala to teraz nie da sie wysyłać prezentów ?
    ?

5. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

Bardzo długo trwa wyeliminowanie błędów z gry, a ja jestem ciekawa, czy dopiszą mi gałęzie po zbiorze karnegii olbrzymiej z wczoraj.

6. SMOD_Atena

Zalogowałam się i od pół godziny jeszcze mnie nie wylogowało, prezenty przed chwilą wysłałam bez problemu, od sąsiadów również otrzymuję. Nie wiem czy problemy zostały usunięte czy nadal występują ale zastosowanie standardowych czynności czyszczenia lub sprawdzenie gry na kilku różnych przeglądarkach na pewno nie zaszkodzi.

Flipkowo to czy podczas zbiorów zostały dopisane wypadające przedmioty prawidłowo czy też nie, może sprawdzić Pomoc techniczna.

7. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Od dawna wiadomo, że Modzi nie maja problemów z grą tylko zwykli gracze. Mnie nadal wywala z gry !!!!

hlnrys lubi to.
  8. SMOD_Atena

Jak są problemy ogólne to my też je mamy, tak jak wyżej napisałam:

Teraz mnie nie wyrzuca więc piszę jak jest, złośliwość nie jest potrzebna i w niczym nie pomoże. Mam nadzieję, że u wszystkich gra będzie działała prawidłowo i tego wszystkim życzę.

9. atrattiva

atrattiva Czeladnik forum

nadal wywala:(

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Nie wiem czy pomoże, ale jak ktoś gra na Chrome to proponuję kliknąć w zieloną kłódeczkę i usunąć ciasteczka z gry.
    U mnie pomaga i tak często nie wylogowuje.

11. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

mnie wylogowuje

12. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

problem nadal istnieje....

13. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Zalogowałam się o 12.30.
    Minęło 15 minut - logowałam się już cztery razy - aby oporządzić farmę muszę powtarzać niektóre czynności. I sprawdzać, co zrobione a co nie. Na szczęście mam pomocników - współczuję farmerom bez pomocników. Można zaklikać się na śmierć. A na dworze upał :)
    Pozdrawiam oczekując na poprawę :)

14. SMOD_Atena

panderoza56 Twój post usunęłam, niczego do tematu tego wątku nie wnosił.

Kolejny post również, nie zaśmiecaj proszę wątku postami, które nie są w niczym pomocne.

Ostatnie edytowanie: 10 maja 2018
  15. Kuliss13

Kuliss13 Aktywny autor

czy bedzie cos zrobione z ta gra caly czas wywala ja mam dosc

16. SMOD_Atena

Kuliss13 chyba wszyscy mamy już dość ale na chwilę obecną nie mamy żadnych, nowych informacji odnośnie problemów. Jak tylko jakieś otrzymamy to zostaną zamieszczone na forum, prosimy o cierpliwość.

17. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

Dzień dobry :D

Z ostatniej chwili- nadal wylogowuje

18. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Problem z wylogowaniem jest i BP wie o tym ale u nas nie ma info bo nie ma kto zamieścić albo nie dostali

hlnrys lubi to.
  19. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

część postów dyskusyjnych usunęłam, wiecie że to nie jest miejsce na tego typu dyskusje.

Komunikat był już wczoraj klik i wiemy wszyscy, że problemy są nadal i nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać aż dział IT upora się z problemem.
    A gdy tylko otrzymamy informacje zostaną one zamieszczone na forum w oficjalnym ogłoszeniu.

20. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

proszę o napisanie info aby event został wydłużony 24 godziny w związku z zaistniałymi problemami technicznymi

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.