gra

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 17 marca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

witam jest od kilku dni problem z grą i eventem czas reakcji po kliknięciu w zegar eventu albo budynku na rzemieśniczej jest za długi .

kudlaty147 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Lunari78 zauważyłam, że u Ciebie dość często występują problemy. Na chwilę obecną nie widzę więcej zgłoszeń o braku płynności gry.
    Zastosuj proszę standardowe czynności z restartem połączenia internetowego włącznie.

Jeśli to niczego nie zmieni to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna - zgłoszenie w języku angielskim lub niemieckim.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

kudlaty147 lubi to.
  3. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

u mnie natomiast od początku wyścigu jest problem dziś nie mogę wejść już wcześniej pisałam o tym płynność gry się poprawiła ale żeby przejść z jednej planszy na drugą to jest problem no i wyścig nie dostępny

kudlaty147 i Lunari78 lubią to.
  4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Poszczególne wyścigi muszą się wczytać. U mnie najdłużej trwa pierwsze otwarcie okna eventowego po przelogowaniu lub odświeżeniu. Nie wiem jak długo, chyba kilkadziesiąt sekund. Gdy z niego wyjdę żeby wyprodukować paliwo, to przy powrocie już dość szybko się otwiera. Nie jestem w stanie doradzić Ci nic więcej, niż było tu już napisane.

5. Lunari78

Lunari78 Książę forum

zauważyłam że na wszystkich polach po podlaniu nie ma znaczka że rośliny sa podlane

6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

gra sie nie wgrywa a jak juz sie wgra to muli na loty nie idzie wejść itd wiecej farmerów nie pisze bo to nic nie da do PT nie napiszę znam tylko język polski no i tu nauczyłam sie też łaciny

Lunari78 i kudlaty147 lubią to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Usunęłam posty niezwiązane z tematem. Pamiętajcie proszę, że nie jest to dział dyskusyjny.

8. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

szkoda, wszystko się samo naprawiło tylko ciężko wejść na wyścig a czas leci

Lunari78 lubi to.
  9. SMOD_Atena

zosia1953 z okna Newsy próbowałaś? Na kliencie trzeba chwilkę zaczekać na wczytanie planszy. Przynajmniej u mnie na chwilę obecną ale ja mam mobilny net i duże obciążenie w tej chwili.

10. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.