gra znowu nie działa?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika abawe, 6 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abawe

abawe Młodszy ekspert

Dzień dobry. Czy znowu są jakieś problemy z działaniem gry? Proszę tylko nie mówić o czyszczeniu ciasteczek, itd. Od rana wszystko było ok i nagle nie można dostać się do itemów (John Cytryna), skorzystać z aktywnego kombajnu. Właśnie uruchomiłam dodatkowe bonusy, a gra siadła. Do tej pory nie narzekałam, ale dzisiaj już nie wytrzymałam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Na jakiej przeglądarce grasz? Czy może grasz na autonomicznym kliencie?

3. abawe

abawe Młodszy ekspert

Firefox i nie było problemów. Problem zrobił w ciągu 0,5 godz. Rano wszystko działało jak burza i nagle padło? Co ma więc do tego przeglądarka skoro od dawna było tu wszystko stabilne.

nawet odświeżanie nie pomaga bo owce zatrzymują się na 100% i tak sobie kicają niczym wielkanocne zajączki

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 kwietnia 2021
  4. SMOD_Atena

abawe no właśnie przeglądarka ma duże znaczenie, być może została właśnie zaktualizowana i stąd problem z zalogowaniem. Jeśli Firefox stwarza problem to spróbuj na innej, np. Chrome, Edge czy CCleaner Browser.

Daj proszę znać czy na innych przeglądarkach również masz problemy?

5. abawe

abawe Młodszy ekspert

ruszyło na Chromie.
    na tę chwile problem się rozwiązał
    dziwne, że tak się nagle zrobiło po uruchomieniu dyniowego prezentu.
    Zostawiam to bez komentarza
    Dziękuje i pozdrawiam

6. SMOD_Atena

Zbieg okoliczności, tak bywa :)

Również pozdrawiam i skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.