gra znowu nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania115, 22 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania115

ania115 Okazjonalny autor

może to test? spowolnili grę na flashu, żebyśmy się przyzwyczaili do nowego systemu

2. Kaktusik2011

Kaktusik2011 Forumowy żółtodziób

w to się już nie da grać -nie można wejść w pola ,młyn nie przyjmuje nowych "zleceń", kręcące się kwiatki na wszystkich przeglądarkach ."klient unity "-malutkie wszystko ledwie widać i wcale nie przyspiesza niczego i też błędy non stop

3. spu171

spu171 Forumowy żółtodziób

Covid opanował Farmę

4. agata290100

agata290100 Forumowy żółtodziób

od 45 minut nie mogę się zalogować.zaczynam zniechęcać się do gry

5. ania115

ania115 Okazjonalny autor

uwaga, uwaga! u mnie gra ruszyła. po mniej więcej 30 próbach coś tam zebrałem i obsiałem

6. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Gra nie działa!

7. sziszmisz75

sziszmisz75 Czeladnik forum

Spokojnie, normalka, 5 lat byłam moderatorem w innym tytule BP i każdy event startował z parogodzinnym opóźnieniem, cierpliwości trzeba i tyle.:D

8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ponieważ istnieje drugi wątek dotyczący problemów z grą po starcie eventu >>klik<<, ten wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.