gra znowu nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania115, 22 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania115

ania115 Okazjonalny autor

nowy konkurs i tradycyjny klops. gra się wiesza, nie mozna sie zalogować. po kilkukrotnym przelogowaniu dostałem już 5 razy informację, że dostałem łyżkę. super. widok kręcących sie kwiatków może doprowadzić do szału. czy możecie coś z tym zrobić?

2. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

Ta-.- mnie tak samo

shemagh i zoe1047 lubią to.
  3. ania115

wiadomo, tak jest zawsze przy wprowadzaniu nowego konkursu. tylko moderatorzy udają, że tego nie wiedzą

shemagh lubi to.
  4. *lidia*

*lidia* Czeladnik forum

Również mam ten sam problem ,strasznie muli, aż strach pomyśleć co będzie jak nie będzie flasha:cry:

shemagh lubi to.
  5. tereska60

tereska60 Forumowy żółtodziób

mam tak samo nic nie dziala tylko latajace kwiatki

6. Viper2001

Viper2001 Czeladnik forum

u mnie ani na jednym ani na drugim nie dziala

7. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

jestem zla,wogole nie moge zallogowac sie na faręmie,

8. ania115

nie będzie flasha, liczba grajacych spadnie do 30 procent. prosta selekcja

shemagh i -Wiewiora- lubią to.
  9. ena0307

ena0307 Fanatyk forum

o co tu chodzi>:(kwiatki sie kreca i kreca...............i ja tez juz sie krece

10. elagrab1955

elagrab1955 Czeladnik forum

U mnie też nie działa. Mam już dość tej gry, cały czas muli. Nie można sobie porządnie pograć. Mam ochotę zrezygnować z tej farmy.

shemagh lubi to.
  11. *lidia*

*lidia* Czeladnik forum

Prawdopodobnie tak ,niestety.

12. madziales

madziales Stały bywalec

czy cos sie zmieni w tej grze? już naprawdę to przesada żeby ciągle były błędy,ciągłe pisanie o błędach nic nie daje, ile jeszcze będzie gracz czekał aż ruszy z miejsca w tej grze normalnie, gra muli, co chwilę wyrzuca z gry, co się dzieje, może w końcu ktoś to dostrzegnie>:( i wytłumaczy co się dzieje? już teraz aż buzuje we mnie.>:(

13. Ewa6363

Ewa6363 Okazjonalny autor

nie działa, zawiesza się, kręci się kwiatek, kołem udało się zakręcić 2 x, nie można posiać roślin, pomocnicy kolejny raz przepadają...

14. zborek

zborek Forumowy żółtodziób

Coraz bardziej irytują ciągłe problemy z grą. Nic nie można zrobić. Czy ktoś, kto zarządza tą grą nie widzi tych rzeczy i informacji?

15. asiula169

asiula169 Forumowy żółtodziób

U mnie jest to samo. Zalogowałam się ale co z tego jak nie mogę ani nic posiać ani zebrać. I na unity i na flashu jest to samo. Masakra już mnie tak to wkurza. :mad::mad::mad:

16. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Widzę że nie tylko ja mam ten problem ani na flash ani na unity nie można grać kwiatki wszędzie

17. krzysztof68

krzysztof68 Młodszy ekspert

tragedia nie mozna wejsc na pola

18. elagrab1955

elagrab1955 Czeladnik forum

Nie można nawet wziąć towaru konsumpcyjnego. Jak im spadnie ilość graczy do 50% i nie będą zarabiać to się szybko wezmą za naprawę. <ciach>

Usunęłam wulgaryzm
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 grudnia 2020
    shemagh lubi to.
  19. halina54

halina54 Hrabia forum

to chyba ogolny problem bo nic nie dziala ani unity ani flash...odniechciewa sie grac..bo to totalne olewanie graczy..nikt nawet z gory nie raczy odpowiedziec na nasze posty

20. Koteczek1805

Koteczek1805 Forumowy żółtodziób

Też już odechciewa mi się grać. Zapodałam kupon na pomocników godzinny i zleciał już 20 minut, a zrobiłam dwie plansze. Ciągle latają kwiatki i się nie chce. Ech. Farma, co z Tobą?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.