Gra znowu muli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kawusia, 27 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

Co znowu się dzieje ?- nie można grać , bo gra idzie żółwim tempem :(
    Czy to tylko u mnie , czy jeszcze ktoś też tak ma ?- ciasteczka godzinę temu wyczyszczone , to info dla Moda .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem że wyczyszczone ciasteczka to znaczy że i cookies, i flashowe oraz pamięć przeglądarki zostały wyczyszczone. Jeśli tak to spróbuj proszę jeszcze przeprowadzić aktualizację czy też reinstalację wtyczki Adobe Flash Player. Tutaj znajdziesz wszystkie wskazówki : >>>klik<<<.
    Proponuję spróbować również zalogować się do gry na innej przeglądarce, polecam Mozillę.
    Napisz proszę czy po zastosowaniu się do wskazówek problem ustąpił, czy też będziesz miała jeszcze jakieś pytanie ?

3. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

Ok - spróbuję Mozillę , bo gram na Chromie , a te inne aktualizacje i wtyczki mam na bieżąco., - dam znać .
    Pozdrawiam , a Koleżeństwu życzę udanych i owocnych wymian :)

4. krystian7979

krystian7979 Czeladnik forum

Atena to co napisałas to naprawde jest smieszne.Zacinanie gry to wina programistow a nie graczy.Wiec takie porady wysmiewaja was jako adminow.Ze robicie pod tyktando włascicieli gry co nie chca sie przyznac.Kilka dni gra działała poprawnie a od wczoraj wieczora sie zacina.I te wasze porady nic nie daja.Tylko osmieszaja cały zespoł.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krystian7979, nie wiem co Ciebie tak śmieszy, przekazujemy takie wskazówki jakie sami otrzymujemy, nie jesteśmy cudotwórcami. Zgłoszenia Graczy są przekazywane do Działu Technicznego gry i tam odpowiednie osoby się nimi zajmują i pracują nad usunięciem problemów. Zapoznaj się proszę z tym OO :>>>klik<<<.

6. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Potwierdzam gra znowu muli, nie ma przywiech jak były ale chodzi jak żółw.

7. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

No niestety :(
    Na Mozilli jest to samo . To najgorzej działająca gra z wszystkich jakie są mi znane - przykre to i chyba po kilku latach gry rozstanę się z nią :(

8. krystynka5070

krystynka5070 Młodszy ekspert

U mnie od wczoraj zaczęła wolniej działać , a dziś jest masakra :(
    Też twierdzę , że to absolutnie nie jest wina graczy , bo mam wszystko na bieżąco czyszczone itd...
    Wypróbowałam kilka innych przeglądarek , ale :( - wszędzie to samo . Ktoś z nas wariatów chce zrobić :(

9. Autorka od kilku dni nie zadała dodatkowych pytań więc wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.