gra zawiesza się....

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *galinka*, 27 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

od kilku dni gra się zawiesza,żeby przejść na inną stronę muszę się wylogować ,lub odswieżyć stronę i prosze nie dawac mi rad typu wyczyść ciasteczka itp,bo ciasteczka czyszczę systematycznie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No może poza standardowym czyszczeniem ciasteczek ( cookies i flashowych) dobrze jest wykonać reinstalację wtyczki AFP lub też sprawdzić jak gra działa na innej przeglądarce lub przyśpieszyć działanie używanej: >>>Optymalizacja przeglądarki internetowej.
    Innych rad nie mam, niemniej jednak czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. marianka57

marianka57 Czeladnik forum

u mnie jest to samo

4. SMOD_Atena

5. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Używam google chrome ,ale próbowałam firefox, te błędy sa od czasu wprowadzenia nowego pnącza.No ale mimo wszystko dzieki za wyjasnienia.

dantic3 lubi to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie sie zawsze zaiweszała jak uzywalam chroma. teraz uzywam firefox i jest wszystko ok

7. SMOD_Atena

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

I skoro Autorka nie ma już pytań to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

killpubeur, Twój post usuwam jako offtop. Jeśli masz inne pytanie/problem od omawianych w temacie, to otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.

A jeśli chodzi o hodowlę wron i nietoperzy w oazach to zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>Pełnia Księżyca.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.