Gra zamula

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Flipul1, 11 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Flipul1

Flipul1 Naśladowca mistrzów

Jak długo gra będzie mulić? Co chwilę trzeba odświeżać. Wszyscy tam u Was są na urlopach> To już jest wkurzające,

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie mamy informacji o masowych problemach z grą. Co dokładnie się dzieje, kiedy pojawiły się problemy i czego próbowałeś/aś, żeby wykluczyć błędy sprzętu/połączenia internetowego?

3. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Strasznie wczoraj zamulała. Jak pisze autor wątku co chwile trzeba było odświeżać. Na jednej łące zbierało inną. Potem juz nie dało sie przejść na inną i trzeba było odświeżyć.
    I dziś w zasadzie to samo. Weszłam na pnącze a tam mi nalicza jakieś punkty do paska.
    Weszłam na wybieg a zebrało mi którąś łąke z itemami na bahamie.
    Znów się musiałam przelogować i kręci sie 10 minut.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7jessy75 domyślam się, że pamięć przeglądarki została wyczyszczona (od początku) i system zrestartowany. Warto też sprawdzić i ewentualnie zrestartować połączenie internetowe oraz działanie gry na kilku różnych przeglądarkach bądź kliencie.

Jeżeli nic nie pomaga to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT.

Flipul1 czy u Ciebie w dalszym ciągu są problemy?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.