gra wolno chodzi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MobilisA075, 1 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Dlaczego ta gra mi się często tnie i wolno chodzi! Od tygodnia tak jest

2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

mała poprawka bo od tygodni tak jest i ja jestem ciekawa jaki jest tego powód.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie nic się nie dzieje, nie widzę też wśród piszących na forum Graczy, np. w wątkach do rozmów żeby zgłaszali podobne problemy, w PT również nie ma takich zgłoszeń.
    Zastosujcie proszę standardowe czynności z tego poradnika: >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyśćcie pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstalujcie i ponownie zainstalujcie wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.
    Sprawdźcie też swoje połączenie internetowe, być może jest niestabilne i wymaga resetu. Polecam również sprawdzenie działania gry na różnych przeglądarkach.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.