gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..stefan70.., 24 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..stefan70..

..stefan70.. Forumowy żółtodziób

nie wyświetla się? co robić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Proszę przeczytać ogłoszenie: >KLIK<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jelenia

jelenia Forumowy żółtodziób

u mnie tez sie nie wyswietla

4. SMOD_Atena

jelenia wyżej podałam klikalny KLIK czyli link do ogłoszenia, kliknij i przeczytaj.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. farmamamy12

farmamamy12 Forumowy żółtodziób

Ja mam pytanie.
    Co z "Grą w kości" dlaczego jej nie ma skoro miała być od 24.11.2021!?

Może usuńcie ją z kalendarza dopóki tego nie ogarniecie..

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 listopada 2021
  6. SMOD_Atena

krasnoludek10 lubi to.
  7. obi997

obi997 Czeladnik forum

Jakaś rekompensata za opóźnienie jest w planie? Niektóry wczoraj przed 14.00 uruchomili np. chutney marchwiowo-jabłkowy.

8. SMOD_Atena

krasnoludek10 lubi to.
  9. SMOD_Atena

minio65 dział Pytań nie służy do dyskusji, Twój post usunęłam. Zapraszam do wątku dyskusyjnego: Gra w kości VII.

10. Honorata

Honorata Aktywny autor

Event ruszył, a ja pomimo kilkakrotnego przelogowania nie mam nasion - pokazuje się stan nasion zero. W newsach miałam informację, że do mojego konta dopisano puchar z kostkami, ale nie dopisano. Proszę o pomoc. Cgciałam jeszcze dodać, że kubki wypadajki poleciały 136 szt.

11. SMOD_Atena

Honorata chwała gracza czyli roślina eventowa jest do siania tylko na Głównej łące, czy sprawdzasz na właściwej łące i jeśli chodzi o puchar z kostkami to na planszy eventowej?

12. Honorata

Honorata Aktywny autor

Sprawdzam na głównej łące i w siewniku pokazuje się chwała gracza stan zero, w siewniku na dzikiej łące wogóle nie pokazuje się chwała gracza.

13. SMOD_Atena

Na dzikiej łące nie może być rośliny eventowej bo siejemy ją tylko na głównej łące i tam powinna być. Jeśli jej jeszcze nie wysiałaś i nie ma w siewniku to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

A skoro Autor tego tematu nie ma już pytań to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.