Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matthero

matthero Hrabia forum

Wejdź w dom farmerski > uszlachetnienie roślin i tam masz 4 wolne sloty + 2 dostępne za floreny. Jeżeli masz wolny slot to odszukaj roślinę i wybierz jej uszlachetnienie.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Podrzucam Poradnik w sprawie Szklarni i uszlachetnień: KLIK
    Trzeba klikać ;)
    Jeżeli po przeczytaniu Poradnika będziesz mieć pytania, to zapraszam do działu Pomoc lub wątku Porady doświadczanych graczy.
    Wart zajrzeć również do wątku Szklarnia i Nieoficjalny Poradnik Farmeramy. :)

3. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Odpowiem na Twoje drugie pytanie- bo jesli masz trafiac same 'nic' to robienie eventu nie ma sensu.
    Wchodzisz w uszlachetnianie roslin i tam wkladasz w slot to co chcesz miec uszlachetnione.

4. .elom.

.elom. Moguł forum

To już jest nas 3ka; Ty zizie i ja. W realu rolnik śpi a pieniądze mu rosną na polu.

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2019
  5. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

ups…. 11 gierek i 2000 pkt czyżby….. szczęście się odmieniło...…..pniemy się pomalutku w górę,,,,,

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Do żurawi potrzeba 17500 punktów - przy totalnym ,,nicu,, będzie to 874 gierki + ta darmowa
    czyli jakieś 288420 ewentówki :eek: i 9613 wypadajek o_O- skromniutko :wuerg:
    -1370 już mam, więc to jeszcze tylko jakieś 40 dni siania - przy tym totalnym nicu - i żurawie zdobyte:p
    a tymczasem tylko 6 dni nam dano na zdobycie tych wszystkich...wypasionych nagród
    ciekawe jakim cudem je zdobyć:music: - no chyba że tym ,,złotym,, - i nie pojedynczą sztuką ,ale co najmniej kilkoma8)
    - nawet osiągając średnią na grę 100 do żurawi potrzeba tych gierek 174 (+ darmowa)
    czyli 57420 ewentówki i 1940 wylotek - a to znaczy że dziennie należy uzbierać tej rośliny 9570 co nawet przy 5 zasiewach z chiutnejem nie da rady przy całej dostępnej powierzchni na 3-ch łąkach farmy
    - chyba że jakieś dodatkowe bonusy :music:
    - ośmielę się tu jeszcze i nie na temat wtrącić ;
    zapraszam do Klubu Miłośników Wiersza - tam zaczęłam ...rozsiewać moje rymy :p i mam nadzieję że ktoś do mnie dołączy :)

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Daję mniej:p 1 gra i 160 punktówxD

8. Emi37

Emi37 Aktywny autor

witam i niech mi ktoś powie jak mam skończyć jeżeli rano gra nie działa a o 6 wyjeżdżam do pracy i kiedy człowiek ma zdążyć zebrać roślinę chociaż na pnącze nie mówiąc o czymś więcej

9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Hejka
    U mnie wszystko działa o_O
    Może będę nudna, ale ciasteczka, historię wyczyścić i się przelogować może...

10. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Tomku-ano po to,że jakby cudem bonusik wpadł -to trzeba go wykorzystać na "maksa",pamiętając przy tym o swoim własnym zegarze biologicznym(czas na sen) a ten u mnie wskazywał kręcenie albo tuż przed snem albo z samego ranka:p
    Gosiu-chyba 1110? ;)
    Koło oczywiście tylko mignęło bonusami przed oczamixD,zatem nadal sianie,sianie,sianie:wuerg:
    11 gierek zaliczone,z darmowej aż 300pkt wpadło:)ale z pozostałych 10 już tylko albo aż;)-1600-w sumie 1900
    W tym tempie-pnącze może zdobędę ale żurawie raczej nieosiągalne:cry: ale walczę optymistyczniexD

11. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry lewa 19 prawa 12,ile się zrobi tyle bedzie aby pnącze zdobyć.Na wiecej nie ma co liczyć bonusy na kole się pochowały że ich nie ma widać powodzenia.

12. robins71

robins71 Stary wyjadacz

Witanko z rańca:)27 gier 4630 p. chyba nie żle, jest jedno ale?! zaczną odpadać setki za powtórki i już nie bedzie tak fajnie:pno cóż sieję zielsko dalej ważne że do przodu;)

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:D no widzisz-jedna jedynka za dużo...
    Oczywiście,że pomyłeczka :p Teraz jeszcze 1 rzut i pkt.1880...W sumie mam 11 gier zaliczone...

14. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

siemka z ranka. kręcą się pierwsze 15 kubków do gry i jedziem. z darmochy były 2 pary no i moja pokerowa twarz:mad:może teraz lepiej pójdzie. nie ustawiam sobie poprzeczki, ile dam rady tyle zdobędę czyli zobaczymy. pozdrawiam i samych 200% do stodoły z koła życzę

15. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie 56/32 i sieje dalej :)

16. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

Pomału do przodu- 21 gierek/ 4250, czyli średnia z gry na razie b. ładna, ale najłatwiejsze juz bylo. Teraz już bedzie trudniej

17. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

32 gry i 4500 punktów. Za 3.20h badyl, szkoda, że koło się na mnie wypięło i częstuje mnie drutem kwiaciarskim

18. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Mam dobrą siostrę w realu, za drobną przysługę kupiła mi duży koszyk i gałązka w komplecie.
    Zacząłem od totalnej czystki na całej farmie, trochę szczęścia na kole 2x100% + dyniowy prezent i na SP z CMJ, SN oraz SNZ daje mi szansę na zrobienie po raz pierwszy do końca prawej strony tej mini gry. w tej chwili wygląda ona tak:
    Życzę wszystkim powodzenia i takiej siostry.

19. Cardamon

Cardamon Analityk forum

fart farmera :p

feruje finisz :)

Pozdrawiam zwolenników grzechoczących kostek na zielonym stoliku .

20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

U mnie tak 16 gier rozegranych i 3390 ptk

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.