Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Chyba sobie żartujecie.. U mnie dopiero 160, bo najpierw siejęxD
    Ależ jest takie miejsce na te wiersze:p "Jeśli czujesz, to rymujesz", wątek Eli (panoramaogrodnicza) lub Piotra (pietruchin48), ewentulnie można trochę nagiąć zasady w "Klubie Miłośników Wiersza" czy jak to tam było. Ba! Nawet Nałogusie pewnie by się nie obraziły! A w ostateczności założenie nowego wątku:p

Posiany goździk, wypadajce sprawdzę jutro około 14.

2. niebo016

niebo016 Generał forum

8)To kolejny ewent którego nie robię, aż dziwne to ( ??? ), że z taką łatwością odpuszczam teraz ewenty, wcześniej to prawie wszystkie robiłam. Kubków do gry mam 32 sztuki, a ewentówki 10 nasion.

3. aisunel

aisunel Generał forum

Tomaszek,mysle,ze pnacze trzepnieszo_O

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Trzeba przyznać, że wypadajki ładnie lecą z eventówki.
    Przed północą zbiorę i na noc także sobie posieję chwałę gracza bez niczego.

Trafiło się skromne +1, zaliczyłam 17 gierek i punktów mam 3350.
    Aktualnie 302 kubeczki czekają na roślinę.

P.S.
    Widzę posty w dużym fragmencie nie na temat

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2019
  5. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

aktualka, 18 gier i 2650 punktów. Badyl za 11 minut

6. ewanta

ewanta Komandor forum

oj tam oj tam.... liczy się tu i teraz xDxDxD

7. MobilisA075

po roślinach: 24 gry i tylko 3270 punktów, tym razem była 1 kareta, 3 pary i dwa trójkąty. Rośnie chwałą na małych, to rano będzie więcej gierek, CMJ i zośka jest, zielonych mam 1705, one będą na super pola. 350 kubków mam na jutro.

8. aisunel

aisunel Generał forum

A skad Ty bierzesz te ilosci,ja mam 1 geirke trojka,jak to mozna nazwac trojkat:D

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

W dotychczasowych kościach nigdy nie doszłam do końca i teraz katować się nie będę, do pnącza pewnie jak zwykle dam radę, a dalej ile będzie to będzie, z koniem kopać się nie będę. ;)xD
    Na razie powolutku, koło jak zwykle częstuje cukrem i mandragorą, a ja po 6 gierkach mam zaledwie 1160 punktów.xD

10. MobilisA075

Czasami od razu przy pierwszym wyrzucie podświetla mi się trójkąt to naciskam, nie ryzykuję, bo co będzie jak trafię parę, albo gorzej, czyli nic?

11. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

odłóż sobie te trzy jednakowe kości na boczek i rzucaj dalej dwoma pozostałymi, gorzej jak trójki mieć nie będziesz, a może się pofarci i coś jeszcze trafisz, np. do karety, czy do fula

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

W poprzedniej grze w FAQ był taki filmik

Zadaniem Gracza jest ułożenie jak najbardziej opłacalnego układu kostek w maksymalnie 3 rzutach. Wymieniać można dowolną ilość kostek.

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A gdzież tu ryzyko?!
    Zostawiasz trójkę i próbujesz dalej.

14. halina54

halina54 Hrabia forum

Jak narazie 7 gierek rozegranych i mam 1370 ..nie wiem czy to dobrze czy nie....strasznie marna ze mnie hazardzistka

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pnącze tak;) Ale chodziło o to, że więcej raczej nie zrobię:p

magdusia668, matthero oraz robins71 lubią to.
  16. anna0089

anna0089 Książę forum

Na razie jestem mile podbudowana :) chyba trochę ułatwili grę bo tak dobrze dawno mi się nie grało . Rozegrałam co prawda tylko parę gierek ale miałam i fula i strita :inlove:. Kości od pierwszego rzutu już dają nadzieję na dobry wynik . Tylko cicho bo dojdzie do
    centrali i przykręca kurek ;)

17. matthero

matthero Hrabia forum

65 gier rozegranych i pnącze zdobyte, teraz będzie już tylko trudniej :)

10 280 punktów zdobytych / średnia 158 pkt. na rzut
    3 generały z dwójek i jeden generał z trójek,

Tak jak nigdy nie kupowałem koszyków eventowych, tak przy tym evencie jeden koszyk kupiłem ze względu na item, który się dostaje i ze względu, że kości to chyba jeden z moich ulubionych eventów, zawsze grywam w kości na pewnej stronie z grami online, więc już jakieś doświadczenie w to mam. Przy trzeciej edycji w tamte wakacje zdobyłem pnącze, ale nie udało mi się dojść do końca, tak w tej edycji mam zamiar zdobyć wszystkie nagrody. Ogólnie do tej pory bardzo dobrze mi idzie, bo rok temu pierwszy generał był przy ok. 90 rzucie...

Powodzenia w rzutach i pamiętajcie, żebyście rozważnie wybierali :)

18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Może i ja się pochwalę swoim postępem?, a więc... rozegrane aż 2 gry :D i 320 pkt. na stanie :D... kto da mniej? ;)
    A tak wyjaśniając... późno zaczęłam rozsadę, więc turlam te kości powolutku, a gdzie je zaturlam, to się okaże :D

19. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

No cóż 6 gierek i 900 pkt, nie lubią mnie kości, oj nie...….

20. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

U mnie dzisiaj całkiem ładnie.
    206 wypadajek po pierwszym zbiorze.
    Z darmowej próby 40 pkt.
    Pocieszające jest to, że nawet jak wyrzucimy kostkami "nic" to i tak 20 pkt wpadnie, to teraz kto umie policzyć...?
    Aby upolować żurawia, to przy totalnym "nic-u" ile trzeba razy rzucić kośćmi?
    Ile na to potrzeba wypadajek, a ile chwały gracza?
    A przy okazji jak już zrobiło mi się uszlachetnienie, znaczy doniczki przeszukane to teraz działa to już czy gdzieś trzeba klikać?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.