Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Darmowy rzut i trójkąt z dwójek.
    Chyba mam nie robić tego eventuxD

2. danusias23

danusias23 Książę forum

Próbowałam nieśmiałych podchodów do koła.... ale nie!! Na 35 imprezowych tylko +1 z plonów :eek:

3. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

a mi 10 dużych pól globigody (6h wzrostu) dało 7 wylotek... % podobnie z cebuli i rzepy (duże i małe pola bo miksa miałam).
    i bądź tu człowieku mądry...

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zagrałam darmowo i duży strit 2-6 w pierwszym rzucie, co dało 300 punktów.

5. ewanta

ewanta Komandor forum

ja miała na jednym polu jutę, na drugim - płaskurkę a na leśnej zagrody warsztaty i drzewa - łącznie 297 kubków wypadło z tego.
    trochę za wcześnie wczoraj posiałam i o 12 już plony były gotowe więc ponad dwie godziny zalegały na polu...

z darmowej kareta - z czwórek:p

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No to poszłam i ja - na zwykłych mnie trochę sperfumowało :p , troche więcej farmarkami uraczyło 8)
    a przy piątej imprezowej rzuciło warzywną :inlove: i kazało mi zjeżdżać :DxD do czego grzecznie się zastosowałam :p - ale jutro znowu pójdę 8)
    - w temacie zaś to roślinka za kilkanaście minut się rozmnoży a za kolejną godzinę już na pełny zasiew będzie i chyba nawet na jedno ukręcenie kubka :music:xD

7. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Ładnie Wam sypie kubełkami:)
    U mnie 255 na start z 2 pól rzepy i mieszanki na leśnej w zagrodach i baobabach;)
    Pracujemy zatem na dalsze i siejemy,siejemy,siejemyxD

8. danusias23

danusias23 Książę forum

Hahaha, ja 2 zjeżdżalnie dostałam, ale nie rozumiejąc aluzji, kręciłam dalej xD na przyszłość będę wiedziała ;)

9. krasnoludek10

Mnie już dawno nią uraczyłxD

Pierwszy rozsiew zebrany, czas na drugi;) I znowu odbudowywanie stanu SNxD Oczywiście bez CMJ, bo wystarczy mi sam drugi rozsiew powiększony:p

10. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Przede wszystkim John Cytryna - dobrze mieć kilka. Ja włączam "gałęzie" - Gra w kości 2, Farmerama na lodzie, Tajemniczy labirynt, NowyRok 2015 (to Bahama), Komiks odc.8. Niektórzy twierdzą, że to nic nie daje - ale co tam, jest nadzieja że wypadnie więcej. Z dwu pól juki - 370 kubków. Życzę dobrych rzutów kostką.

11. ewanta

ewanta Komandor forum

ja też nie byłam świadoma - trafiłam zjeżdżalnię i to na dodatek śnieżką co w wolnym tłumaczeniu znaczy chyba "żegnam ozięble" xD a ja dalej kręciłam.

za 22 minuty pierwszy zbiór - trochę opóźniona jestem ...

12. Anhedrea

Nie stać Cię na CMJ? Czy robisz aluzję na otrzymanie w prezencie?
    Nie żartuj.
    U mnie drugi zbiór za 17 minut, a wypadajek nie za dużo - 240, ale wczoraj zagapiłam się i na dzikiej było byle co :p

13. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Od darowanego pucharku zależał los gry - wyszły dwie pary, czyli ewent do schowka. Ostatnie dwa robione na full, czyli wakacje od ewentów się należą.
    Powodzenia i samych pokerów życzę.

14. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

koło dziś dla mnie łaskawe :D1x6h , 2x 100%/24h:p

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z dużego pola więcej niż jednej nie dostaniesz, przed ewentem warto siać na małych najdłużej rosnące rośliny lub posadzić drzewa 20 godzinne.:)
    Zaliczyłam pierwsze 300 pkt., naklejka moja.:music:

16. anna0089

anna0089 Książę forum

Śnieżynka- 292. Jestem zadowolona . A teraz siać ,siać ,siać . Koło uprzejmie dało +1/6h. Nie pogardzę więcej będzie na rozsiew.

17. krasnoludek10

U mnie wypadajek więcej. W tamtym zbiorze chciałem oszczędzać CMJ, w tym niexd

robins71 i niebo016 lubią to.
  18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

martajolka81, Twój post nie dotyczący eventu usunęłam.

Moje roślinki już siedzą na małych polach. Przyznam, że na wypadajki nawet za bardzo nie zwracam uwagi. Dla mnie ilość rośliny jest wyzwaniem. Wypadajki albo nazbierają się "przy okazji", albo je z lekka dorobię...

19. niebo016

niebo016 Generał forum

:p:p:pZagrałam sobie w darmowe kości i wiecie co, zdobyłam całe 40 punktów xDxDxDxD

20. Anhedrea

Gratuluję Ci 17 więcej wypadajek na start xD

Ukręciłam sobie nowe puchary ( 2 ) i był full oraz kareta.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.