Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

talarek1961 szukaj w zakładce warsztaty

2. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

to już zrobiłam kilka razy i przed i po przelogowaniu,czyszczeniu ciach itd.

3. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

To chyba pozostaje napisać do PT. Ja przy ropuchach przelogowałam się dwa razy i dopiero znalazłam w zakładce. Powodzenia.

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

aż u siebie sprawdziłam i u mnie są w pasku. Chyba zostaje napisać do PT.

5. aisunel

aisunel Generał forum

Moge potwierdzic z pelna odpowiedzialnoscia,iz obecne ewenty i tak pewnie zostanie,bez wspomagaczy nie beda mozliwe do wykonania na full/do konca/.Megatronik to wszystko przelicza,zna inwestorow malych i wielkich i bedzie podazal w kierunku zyskow ale nadal twierdze,ze jest to gra darmoawaxD.Dawno skonczylem i wstydze sie tego,ze dawno:pEdit;ciekawostaka jest fakt,ze mam 1500 wypadajek,a sasiedzi nadal wysylaja mi kubki,to jest strasznie skomplikowana gra:D

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2019
  6. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Co trzeba zrobić żeby trafić pokera? bo ja naprawde nie wiem.

Sieje juz tylko na spokojnie - 2 łąki 4 rośliny z pola. Rano było na darmowym +jeden to zakreciłam, ale sie nie trafło.

Zrobiłam w młynie przed chwilą 5 pucharów, porzucałam kostkami i na te 5 zdobyłam tylko jedną nagrode. Buhahahaha.

Już chyba się nawet nie wkurzam.

7. ewanta

ewanta Komandor forum

poddaję się. nie doczłapię się do końca... ale coś tam jeszcze uszczknę :p

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie wkurzaj się,bo nie ma co...8) Ja tak dzisiaj tak miałam przez cały dzień.Stoję przed kurtyną i wcale nie wiem czy się ją jutro uda zdobyć...A reszta,to dla mnie utopia...2 pokery mam ale chyba cudem.I już chyba nigdy-z zaznaczeniem"chyba"-na taki event się nie porwę...Nie mam baobabów,koło mnie olewa,spać w nocy muszę,kasa na farmę ograniczona..A jutro wyprz imprezowych-znaleźli nowe źródełko-tyle,ze nie u mnie...8) Kupuję kombajn-w tym miesiącu się na abonament pokusiłam-czasami florki w dobrej cenie,żeby mieć na G&Tna wymiany i balon i nic więcej...Ale chyba to i tak sporo,skoro reklamują grę-"Graj za darmo"xD

9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

rzucić pięć kości tej samej wartości np. pięć jedynek

10. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Wczoraj sie wkurzałam bo wylałam sporo snz i jeszcze więcej sn. A i tak nie skończę.
    Dzisiaj już mnie nie rusza.
    Chyba ktoś myśli, że kupię jakiś pakiecik, ale nie ma takiej opcji.
    Wydaje na gre 70 zl miesiecznie - wcześniej 50. Kupuje premium i od 2 miesięcy abonament na maszyny i nie wydam ani gronia więcej.

U mnie z kostkami jest jak z hodowlanym. Nie skończyłam jeszcze ani jednej misji hodowlanej. Bo i praktycznie nie udaje mi sie wyhodować zwierzaków z 2 ostatnich poziomów, a wyhodować je po kolei - zdecydowanie za drogi interes.
    A poker - nawet jak miałam karete z pierwszego rzutu kilka razy - to kolejne 2 losowania nie dały piątej kostki.

11. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Przeciez mozesz napisac do sasiadow czego sobie zyczysz. Ja z moimi wymienilam sowki i wydaje mi sie, kazdy jest zadowolony. Tak.. ta gra w wersji podstawowej wciaz jest darmowa. Ten event jest kosztowny tylko dla tych ktorzy nie umeja lub nie chca liczyc- zeby sprawdzic jego faktyczne koszty w odniesieniu do swojej farmy/ odnawiania zasobow.

12. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Sąsiedzi wysyłają z przyzwyczajenia pewnie, rzadko się zdarza tak spokojny pod względem wypadajek ewent.
    Ja mam 1000 w nadmiarze.
    Może producent zmienił podejście? Ułatwię graczom wypadajki, za to dołożę siania, ha, ha.
    143 gry / 17 750 pkt.

13. sekutnicowata

sekutnicowata Aktywny autor

no tak duzy koszyk potraktujmy jak opłate za mozliwosc skonczenia eventu tylko ile osob jest stac na opłate za kazdy event 60zł.Ale gra jest za darmotylko jaki efekt to juz moze lepjej pasjansa sobie poukładac tez za darmo i stres i nakład pracy mniejszy

14. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

I finito.
    Rosną szparagi, a jutro wracają zagrody, zobaczymy, czy długo, zależne od walentynkowego ewentu. Niespodziewanie, ale mam wszystkie 100 nagród, a tak się martwiłem impreówkami, a tu w końcu jutro nie muszę co 3.36h się logować i mogę się zająć realnym życie, powodzenia walczącym

15. marocco

marocco Stały bywalec

Ropuchy zdobyte :inlove: na niczym już mi nie zależy ale do końca eventu jeszcze 10 ukręcę więc cos tam wpadnie. Gratulacje dla tych co ukończyli i powodzenia dla walczących :)

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie 800 w nadmiarzeo_O

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Do czterech razy sztuka, tym razem zrobiłam całość, tylko dzięki wykręconym 200 % i + 1.:)

Frustrujące jest to, że ewent nie jest do zrobienia bez wylosowania bonusów.:(

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

100 gier i brakuje tylko 250 punktów do ulepszenia:D

19. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jutro się okaże, czy nie jest do zrobienia bez bonusów - stan na dzisiaj 176/23420

brakuje mi tylko pokera z czwórek.... ale kości nie lubię i cienko w nie gram

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2019
  20. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

dokładnie tak jest,bez kupienia czegokolwiek nie zrobisz, u mnie przy regularnych zbiorach stan na teraz 89 gier i 12990pkt, od jakiegoś czasu odpuściłam, gram 7 lat, i zauważyłam, że tylko jak realną kasę wydaję to jet ok, a tak nic nie kończę, ale bez żalu zdrowy rozsądek zwyciężył

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.