Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Coraz droższe te Twoje imprezowe się robią.
    Dziękuję za darmowe 10 SN :p

2. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Nie ma za co :) Czekam do północy

3. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

u mnie 88/13000. Nie daję się podpuścić, nie pozbywam się wejściówek /bo ich nie mam :D/, ale SN ani Zośki tez nie. Ugram co ugram, byle do fabryki bo na reszcie mi nie zależy (ropuchy i pasy wpadły we wcześniejszych eventach a kolorowych mieć nie muszę).

4. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam wieczorkiem
    u mnie też ciężko idzie ten event o skończeniu go w całości mogę pomarzyć:D:D
    155 gierek za mną a pkt 20860 a gdzie koniec;)
    miłego wieczorku i samych pokerów życzę

5. abask

abask Fanatyk forum

SN wyparował... Mam 138 gier i 18450 pkt... Ciężki ten event...

6. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dograłem do 85 nagrody. Im bliżej końca i lepszych nagród, tym kubek coraz mniej "rozdawny". Nie wiem czy to celowo, czy nie ale dzisiejszy chłam z 10 gier zniechęcił mnie do dalszej walki. Bez kupna koszyczków, bez ton SN oraz szczęścia na kole fortuny (zazdroszczę tym którym się udało trafić) nie ma szans na jego skończenie. Kolejne kości nie ukończone. No cóż, czas na zajęcie się tym realnym życiem, a nie sianiem / zbieraniem itp. Powodzenia jeszcze grającym.

7. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Gratulacje dla wszystkich! U mnie słabo, słabiutko, słabiuteńko.
    119 gier za mną i 16 590 pkt. Wszystkie bonusowe układy zrobiłam, teraz najczęściej para. Nie chce mi się już w to grać. To tak jak gdyby ktoś od góry mieszał w tym kubeczku i niczego lepszego nie daje się ułożyć. Jak się zapowiada na dużego strita to w rezultacie mam jedną parę. Jak składam do karety to w najlepszym razie mam fula, a częściej parę. No bardzo, ale to bardzo słabo!

8. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie dokładnie tak samo. Zdobyłam ulepszenie fabryki i od tego momentu same dwójki. Dwa razy trafiła się tylko kareta. Chęć do zabawy mija szybciej jak bym chciała. Już mnie nie bawi a złości >:( ta sytuacja. Pozdrawiam zadowolonych graczy i tych trochę mniej również

9. halina54

halina54 Hrabia forum

U mnie tak samo.. tak dobrze zarlo wczoraj a dzis zdechlo bo tylko trafiam po 60 ..ech ciezkie jest zycie hazardzisty..Mialam nadzieje ze chociaz ulepszenie fabryki zdobede..mowi sie trudno

10. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Chyba odpuszczę. Na 11 gier przeszłam tylko 3 kroki.
    To jest bardziej niż żałosne.

11. medyk1212

medyk1212 Forumowy żółtodziób

Dramat aby cokolwiek zrobić trzeba utopić kolejne realne pieniądze , to nie jest juz zabawa czy gra to nabijanie kasy dla innych tragedia i porażka dla firmy , wyciąganie [ciach] pieniędzy od ludzi, [ciach]. pozdrawiam

Obraźliwe określenia usunęłam. Niezadowolenie można wyrażać nie obrażając przy tym innych.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 lutego 2019
  12. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Event skończony, wyszły mi 203 gierki. Teraz chwila do kolejnego eventu:D:D;)
    Powodzenia wszystkim jeszcze zmagającym się z losowością kości, a tym którzy pokończyli wielkie gratki.

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie na razie wygląda to tak

Jeśli nic się nie pokrzyżuje to zrobię jeszcze 10 zbiorów, więc rozegram 52 gry, aby dojść do końca średnia z tych 52 gier musi wynieść 108,46:eek:, coś czarno to widzę8), ale teraz już nie odpuszczę, jak będzie trzeba to sypnę pod koniec trochę SN;), ale to się zobaczy we wtorek rano :)

14. ewanta

ewanta Komandor forum

kończę dzień ze stanem 139 gier- punktów 18120.
    mnie wyszło tylko 8 zbiorów do końca. ale tylko z wodą.

15. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Jeszcze 48 minut do zbioru. Najgorsze że we wtorek może być przerwa, jakieś prace mają być konserwacyjne, jak zwykle, dobry event to go rozwalą.

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie 79 gier i 43 nagrody. Koło niestety nie było łaskawe.

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No nie żartuj, mimo takich inwestycji przewidujesz, że będziesz tę mękę ciągnął jeszcze do wtorku?! o_O

18. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Też zauważyłam coraz gorzej idzie lubię kości, ale pewnie pojawił się szuler, chciało by się rzec, końca nie widać i na pewno nie skończę.

19. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam ranne ptaszki:)
    Wczorajszy bonusik 100% tak mnie zachęcił,że postanowiłam sobie pofolgować:) ,a że pojawiła się oferta bonusowa to zakupiłam sobie walutę-raz na kilka m-cy mogę a co:p
    Idąc dalej tym "bonusowym" tokiem myślenia-po raz 2 w grze(a pierwszy od lat)-kupiłam wbrew swoim postanowieniom;)pakiet ts-ów
    Mało tego-nastawiłam budzik (pierwszy razxD) na 1 nocny zbiór(o 1:50:mad: by wyłuskać jak najwięcej zbiorów w czasie trwania bonusuxD,zarzuciłam młyn i...do spania:)
    Kolejny zbiór-5.20-to już moja normalna pora wstawania-zatem kawa ,gumisie i w pole;)...ale przedtem jak każdego dnia-bonus od Franka i kalendarzyk-a tu niespodzianka-wejścióweczki:)
    To biegusiem na koło,pyk jedna (choć nic nie było) celem sprawdzenia czy aby jakiś bonusik się nie pojawi;) i ku mojemu zaskoczeniu-nie tylko się pojawił ale nawet wpadł:D-i to nie byle jaki,ba!-200%:inlove:
    Zatem zbiory(z SP z dodatkami i łącznie z poprzednim bonusikiem),zasiew,młyn i do szulerów;)
    Nie przypuszczałam ,że dobra passa nadal trwa(stąd też zasiew)-a tu po zużyciu ukręconych pucharów(bez 1 sztuki)-event przeszedł do historii:),wszystkie nagrody zdobyte:D na 31h przed końcem czasu;)
    W najśmielszych marzeniach nie zakładałam takiego scenariusza;) ale widać-warto czasem pomarzyć i...brnąć do końca z nadzieją:)
    Powodzenia walczącym i samych pokerów:)(nawiasem u mnie trafiły się w sumie 3 na całe 197 rozegranych gier)
    Szkoda zasianego badylka i kropelek-ale cóż-ryzyko nieprzewidywalnexD
    Ps.z odkrytego pakieciku na wyspie-4 mahoniowce:inlove:,3 chlebowce,3 chlebowce xxl:inlove:,1 asymina:inlove:,1 czapetka xxl:inlove:,3 szeferdie xxl,1 gwiezdna jabłon xxl i pare innych xxl-ek,reszta mniej istotna:D

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2019
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Punktów 11 400 na 85 gier, czyli 45 nagród. Do jutra pewnie dojdę gdzieś tak do 50 lub 55 nagrody z moim koślawym szczęściem:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.