Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Gałązka zdobyta i wystarczy :) Tony siania znów idą wielkimi krokami :(

2. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Jeszcze tylko dwie gierki do pnącza 63/65 , ale prawa strona-szkoda gadać 10160/25000. Sieję, zbieram, kręcę puchary w młynie. Każdy zbiór badyla to u mnie 5 pucharów. Rzucam kostkami jak tylko młyn przestaje pracować i mam za każdym razem pocieszkę z tego co wygrałam. Bo ja się cieszę byle czym...tra la la la. Uwielbiam grę w kości tak jak grę w karty. Mam chociaż namiastkę gry. "Nie na darmo mój Ojciec był szulerem";)xDxD

3. tigre

tigre Fanatyk forum

ale jak slot zajmuje to można go babeczką wydłużyć :) jakiś plus jest :)
    Właśnie to bonus do badyla czy wogóle? bo jak taki na wszystko to w nosie, że slot zajmie- do zwierza i drzewek jak znalazł a z babeczką pociągnie ponad 24

właśnie setka na kole wpadła- naprawili mi w końcu bo w poprzednim maratonie wytargałam z paska :( no to na maksa - zobaczymy czy dam radę bo leśna w magazynach i drzewkach w połowie....nie ruszam tego ;)

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wiesz,ja np.z pierwszego rzutu czasem zostawiam tylko jedną kostkę, albo dwie te same ale takie,które dają mi szansę na ewentualny bonus za kombinację,której jeszcze nie miałam. No ale we mnie odezwała się dusza hazardzisty. Z poprzednich edycji nauczyłam się,że nie bardzo opłaca się grać zachowawczo

5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

U mnie w ostatnich 15 gierkach 3 razy taki ,,fenomen,, się trafił , że wróciły takie same kości i w identycznym położeniu względem siebie - 2x z 6 i 2 i 1x z 5 i 1 - przy kolejnych grach poobserwuję, czy będą jeszcze się trafiać.

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

W tej edycji się w to nie bawię (ile można), ale poprzednią dobrze pamiętam, bo w sumie to fajne jest - jeśli nawet coś takiego mi się zdarzyło, to raczej sporadycznie, bo nie zwróciłam uwagi.
    No ale ja niczego sobie nie zapisuję (jeszcze czego 8)xD), więc moje wspomnienia mogą być niemiarodajne.

7. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Po zbiorach, które dały 16 gierek mam 11.620 punktów. Rano powinno być ok. 13000 i będzie połowa.

8. eldena

eldena Młodszy ekspert

A ja nie wiem kompletnie o co tu kaman! Nie wiem co to poker i te takie inne. Strzelam na oślep i już mam 37 gier zaliczonych. Jezeli ktoś biadoli - to niech robi tak jak ja! Buziaczki dla niepocieszonych. Starajcie się odwalić cokolwiek i tak jakieś nagrody dostaniecie!

9. robins71

robins71 Stary wyjadacz

wow wow wow to mi się podoba...:D moźesz być przeciwko mnie ale ja jestem za Tobą;)brawo w końcu ktoś coś zapodał prawdziwie...może nie chcący ale jednak:)całuje rączki

10. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

To musiało się tak skończyć kiedy siostra w realu kupiła mi w prezencie duży koszyk. Po trafieniu na kole 100% zacząłem siać na 127 SP z dodatkami, oraz na średnich i małych z wodą i zwykłym nawozem, mają taki sam czas wzrostu. Kiedy bonus się kończył trafiłem kolejno jeszcze 2 razy 100% poszło na to ponad 70 imprezowych, ale nie żałuję.
    Życzę wszystkim dużo szczęścia i udanego weekendu.

11. MobilisA075

13 170 punktów na stanie, byłoby więcej, ale coś z internetem się w nocy działo i nie było zielonych kropelek na leśnej :((((, 5 gierek w plecy. Jeszcze dwa zbiory po 47 roślin mam, ok. 12 i 17. Udało się 4 karety, a z TS-ów, które odkryłem, szkoda pisać, wszystko do paska, 2x araukuria, orzesznik, 2x modrzew xl, klon cukrowy xxl i śliwa xxl.

12. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Plan minimum, czyli pnącze - wykonany.
    Średnia z 65 gier - 143,1
    Teraz porzucam coś jeszcze na luzie.

13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ulepszenie w perspektywie, ale wiele dalej nie zajadę. Koszyk odpuściłam, koło nie współpracuje. Cóż. Raz na jakiś czas mogę nie skończyć eventu. Ropuchy mam obiecane to ból mniejszy.

14. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Przebijam
    1 gra i 40 pkt.
    oczywiście w poniedziałek pogram ale na razie tyle :p

15. robins71

robins71 Stary wyjadacz

o rajku lecę ja na koło bo wreszcie coś tam nazbierałam ...i co mi wyskoczyło?1 fabryka walizekxDmówię wam ze akurat to w tym evencie było mi potrzebne:Dgram sobie dalej w kości i mam nawet 13 tysia punktów ;)

16. halina54

halina54 Hrabia forum

Witam
    Oj cos marnie zaczela sie ta sobota..4 gierki i az 4razy po 40..masakra .
    Marnie to widze ..a w temacie52 gierki i az 7870.Gratulacje tym co maja szczescie w grze

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

18910 pkt / 122 gier :)
    Nie myślałam, że tak daleko dojdę :D
    Mam nadzieję, że uda mi się zgarnąć te 24 imprezowe wejściówki - przydadzą się na kolejny event

Teraz średnia z bonusami: 155
    Średnia bez bonusów: 131

Średnia bez bonusów poszła w górę 8)

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2019
  18. MobilisA075

15 690 u mnie, zgarnięta super zośka, za 3.45h zbiór badyla, kolejne 16-17 gierek będzie, wieczorem już mniej, ostatni zbiór +200%.

19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam Was u mnie 169 gier rozegranych 20420 punktów zebranych koło było dla mnie łaskawe sieję zbieram, ale nie wiem czy uda mi się skończyć byle jeszcze zdobyć imprezowe wejściówki to będzie dobrze jutro mniej czasu na grę dzieci będą u nas

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Miły początek dnia :)
    Poker z szóstek z kubka wyskoczył, no nie mogłam tego nie pokazać.:inlove::music:

Wam też życzę takich rzutów.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.