Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Norbi przepraszam :)jeśli swoim postem w jakikolwiek sposób uraziłam Ciebie czy kogokolwiek - może faktycznie... powinnam była się powstrzymać , ale... baba jestem i mam te swoje babskie... widzimisię :cry:
    - obiecuję że na przyszłość będę ...wstrzemięźliwsza :p:)
    - ale nie w ewentach bo.... właśnie kości zostały wy-rzucone i Borsti dostał dużym stritem między oczy :DxD

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ta, pamiętam te wyścigi i doping farmerowej braci na forum. :p

Ale to były inne czasy, milsze czasy tutaj.

A u mnie eventówka rośnie, za jakieś 2 godziny zbiorę i znów sobie 4 razy pogram w pokera. Szkoda, że to nie poker Texas Hold’em ;)

Średnia na razie 168, gier 29.

Też pamiętam te teksty na forum.

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2019
  3. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Ne ma się co przechwalać, dopiero 6 gier za mną, średnia punktów na razie 216 ( jeszcze cieszę się bonusami). Ale spokojnie, czasu dużo, wypadajki lecą, nie ma spiny :) Robię w swoim tempie, nie mam potrzeby tak intensyfikować zasobów ( czasu i pieniędzy), żeby robić event w dobę ;)

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

spoko:)

czesc graczy jest niestety zmuszona szybko robic eventy ..jesli juz je robia...taka taktyka gry....

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No i to jest właśnie ten punkt, w którym ja przestaję cokolwiek rozumieć ;)
    Mam szczęście, że nigdy w życiu żadną grą nie potrafiłam się tak przejąć 8)xD

A wracając do tematu, to obejrzałam sobie jeszcze raz pod światło te nagrody na mega wypasie... no nie, serio taki mega ten wypas...?

6. anna0089

anna0089 Książę forum

48 gier/6780 p =141 średnia. Fajnie mi się gra . Podobają mi się te kości . Jak to się mówi - -kości zostały rzucone rzek mąż rzucając chudą żonę .Powodzenia walczącym i mniej nerwów życzę :D

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Od poludnia pnacze wisi. Stan eventu 89/51 :sleepy::wuerg:

8. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

siemka. mnie chyba jakoś oszukują te zwierze:p. zrobione 28 gier i zdobyte 4730 pkt. zauważyłem cykliczność idzie kilka bardzo dobrze a potem kilka par pod rząd. trza trenować:music: i raczej zbierać tak coby zagrać kilkanaście razy minimum.

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to ja znowu za peletonem...:p 21 gier a punktów 3450...:cry:Za 1:10 zbieram zielsko,to jeszcze sobie rzucę cosik...

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wiesz 20% do mucholapki czy innego eliksiru;)

magdusia668, krasnoludek10 oraz zzizzie lubią to.
  11. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

oj Gosiu,ty to jesteś dużo do przodu,ja to jestem w lesie, 17 gier a punktów 3540,ale to nic,pomalutku czołgam się za wami,ile zrobię to zrobię:)

12. danusias23

danusias23 Książę forum

A ja znowu męczyłam koło... oczywiście zielone bo na kolorowe mnie nie stać ;) Ile na to farmarek poszło lepiej nie pytać :cry: Wymęczyłam +1 do stodoły na 6 godz i wielokrotnie po kilka sztuk Super Paszy, czyżby znak, ze mam dać sobie siana z tym kręceniem? xD
    Stan gry kiepsko w porównaniu z Waszymi wynikami, 17 gier 2600 punktów, kości mnie też nie lubią w tym wydaniu, za każdym razem wypada np 1,3,5, 6 i 6 a kolejne układy takie, ze nic oprócz pary, ewentualnie trójkąta nie da się uzbierać :cry: az dziw, ze ta "losowość" taka powtarzalna? -.-

13. zzizzie

Domyślam się.
    No ale napisałam - nigdy nie umiałabym aż tak się przejąć jakąkolwiek grą ;)
    Zresztą ok, 20%... a ten pozostały wypas...? -.-

Zasadniczo zawsze wolę kupować bezpośrednio to, na czym mi akurat zależy, zamiast chodzić okrężnymi drogami płacąc kilkakrotnie więcej.
    Choć skądinąd zakupy pochwalam, a jakże - naprawdę czas, żeby ktoś ukręcił łeb temu tutejszemu tabu ;)
    Tyle że w tym evencie to moim zdaniem koszt przewyższa korzyści, i to poważnie.

14. RWM41

RWM41 Ambasador forum

34/6530; koło niedopisało, koszyk odpuściłam. Chciałabym zgarnąć ropuchy ale czy dolezę?

15. zzizzie

Mam te twoje ropuchy w moim pasku, nie sprężaj się przesadnie ;)

16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No muszę,inaczej się uduszę. Co do tego czy było czy nie było kupowane- Twoja sprawa . A co do tego konkretnego usera ...Wiecznie narzekał na tych co szybko eventy robią . Nie ma znaczenia czy i ile kupił. Dla mnie jeszcze dłuuuugo miszczem nie będzie.
    19 gier za mną. wypadajek po kokardę .Gorzej z badylem. No będę musiała na noc chałę tfu chwałę gracza posadzić

17. aneta1977

aneta1977 Czeladnik forum

Chce się pochwalić skończyłam już event jak nigdy do tej pory .....

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Niestety nie w tym konkretnym przypadku. Rozumiem kupić koszyk ale jechać na samych koszykach? Doskonały przykład miałeś na mopsie. Wielu z nas poleglo właśnie z koszykami wielokrotnego zakupu. Tak samo jest w tym evencie. 90 % z nas coś kupiła i kupuje ale tutaj nie o to chodzi. Jeśli się zrazisz do mądrali na samym początku to taki delikwent jest już nic nie wart. Chciałbym też zaznaczyć że każdy ma swój rozum i każdy swoje pieniądze. Niestety wielu graczom nie przetłumaczyć że skoro Cię stać to kupujesz. Proste jak 2 x2. Jednak taka jest ludzka natura. Co do moich osiągnięć to rozegralem 28 gierek i wiem że nic ciekawego nie ugram. Nie mam zamiaru iść drugi raz na urodziny chociaż tego jednego ulepszenia mi brakuje żeby była megafabryka nr 1 a co za tym idzie 5 % więcej z fabryki.

19. zzizzie

Wielki lajk za chałę xDxDxD
    A co do usera... cóż, podobno tylko krowa nie zmienia poglądów ;)
    Jak ktoś musi gonić tych najszybszych, to niech goni - firma zarobi, gra się umocni, wszyscy będą zadowoleni 8)xD

20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Chwila była to coś tam poczytałem:

1) jak kogoś gdzieś lekko strzyka i chce to z siebie wyrzucić zapraszam na kozetkę /chętnie podyskutuję/, jak mocniej uwiera to sowa stoi otworem /zawsze/, takie gadki naokoło bez cywilnej odwagi są zwyczajnie słabe,

2) twierdzenie że szybkie skończenie podparte szpanowankiem odbija się na całości farmerskiej braci, która cierpi przez to katusze z coraz większą ilością badyla są zwyczajnie niepoważne i pokazują tylko jak słabo osoby tak twierdzące znają grę i jej mechanizmy,

3) miszczoskie popisy powstały w celu lekkiej prowokacji /jak kilka innych tematów przez te lata/, próby wywołania jakiekolwiek reakcji na tym mega smutnym /od pewnego czasu/ forumie. Niektóre wpisy w tym wątku utwierdzają mnie jedynie w przekonaniu co do pewnych obserwacji poczynionych dawno temu. Traktowanie ich śmiertelnie poważnie jest dla mnie niewyobrażalne i w głowie /wielkiej i mądrej/ się nie mieści,

4) ku zmartwieniu co niektórych dalej będę pisał /choć już chęci są dużo mniejsze/ kiedy mam ochotę i to na co mam ochotę /w ramach regulaminu/.

To w skrócie, bawcie się dobrze i przypominam raz jeszcze /więcej odwagi/.

Sprawdzam.

Eventu nie robię, ale raz za darmoszkę kulnąłem /poker z 6-ek oczywiście/.

Z góry dzięki za puszczenie małej prywaty.

Bry pokerowe.

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.