Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Borsty i Don Canalio znowu knują! Czy zdołasz pokonać tych łajdaków w ich własnej grze i wygrać wspaniałe nagrody?

Środa 06.02.2019, godz. 14:00

Wtorek 12.02.2019, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

niebo016 i magdusia668 lubią to.
  2. mjanakiewicz

mjanakiewicz Naśladowca mistrzów

No to znowu dużo siania, ale za to będzie Kniffel :)

3. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

Może spróbuję cościk zrobić może między pracą a spaniem, ale na spokojnie już nie gonię do mety aby być w 10.

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Ciekawe ile graczy kupi koszyki ;)
    Na pewno robię do ulepszenia fabryki, ale jestem ciekawa czy uda się zrobić całość.
    Może być ciężko

5. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

ja nie mam nigdy szczęścia do kości, ale pnącze zawiśnie, jak zawsze. najwyżej się zarżnę ;)

6. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

7. balessandra1

balessandra1 Forumowy żółtodziób

Witam, robię ewent jak każdy, tylko nie stawiamy na pnączu mistrza mieczy czy noży

8. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Nie lubię....... gra w kości to nie "moja bajka", ale cóż - takie życie Farmera: trzeba siać, trzeba grać z nadzieją, że może tym razem skończę. I jeszcze pytanie po lekturze poradnika - ostatni item to "Mistrz noży" czy "Mistrz mieczy"? (w sumie mało istotne, ale..... )

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

robię bez spiny ile ugram to moje... nie chce mi się siać kolejnych 90 tys eventówki

10. marocco

marocco Stały bywalec

Bry, kości nie lubię :p ale są żurawie, ropuchy, warsztacik i ulepszenie fabryki więc robię. A już myślałam, że misję podgonię :cry:

11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Śmiem twierdzić, że jesteś w stanie wysiać w czasie eventu 21.120 szt. 5 godzinnej eventówki i zebrać 704 szt. wypadajek;) I tylko tyle jest Ci potrzebne do zdobycia kompletnego pnącza (niezależnie od Twojej"ręki do kości"). Jeśli chcesz ugrać coś więcej, to niewątpliwie trzeba się bardziej przyłożyć, ale to już sama musisz określić swoje chęci i możliwości.

Niezależnie od tego, jak się nazywa, wiemy z całą pewnością, że do uruchomienia pnącza nie jest potrzebny. A to chyba najważniejsza informacja;) Gdy ktoś znajdzie czas na sprawdzenie i poprawienie tego, to zostanie sprawdzone i poprawione.

12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Kości mi jakoś nie idą - niskie punkty dostaję. Nigdy do końca nie doszłam to i teraz nie dojdę. Jak większość - pnącze zdobędę, a co więcej to się zobaczy. Ropuchy bym przygarnęła, ale czy dojdę do czerwonych??? Koszyk z kostkozłotodajnym itemem gdyby kosztował 19.90 to może bym kupiła. Tak -żal kasy. 2 razy na dobę 2 tańsze puchary to ile oszczędności? 660 ziela i 24 wypadajki na dobę znaczy 2 zwykłe kubki więcej
    6 dni x2 kubki to wychodzi mi przy jednym itemie 12 kubków max gratis, niby jak pnącze wymaga 65 to zauważalne, ale czy warte 50 PLN?

13. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

Gdzie ty widzisz ulepszenie fabryki w nagrodach? Pomóż bo mam chwilową ślepotę chyba... :(

Dobra znalazłam :D Już nie trzeba :D

Kuszą mnie żurawie i ropuszki, których nie mam, ale są daleko na liście. Co do jednego ulepszenia fabryki to słabo, bo w urodzinach można było ich zgarnąć kilka. Chyba odpuszczę, bo znowu tyle siania, a tylko na 3 polach.
    Idę robić misje i powystawiać zagrody i drzewka z Blenderowych Bajerów. Pewnie na noc zasieję kilka razy eventówkę żeby chociaż zgarnąć 3 złote bananki i zobaczyć jak ta gra w kości wygląda.

14. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Istnie diabelski event patrząc na pnącze i te same 6 jako PD. Ciekawe czy będziemy z diabłem grać w te kości :)

15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Lubię kości, ostatni event z tej serii zrobiłem z miszczoskim szpanowankiem w całości /kto bogatemu zabroni/, ale tego nie tykam.

Dlaczego ? -zapyta ktoś dociekliwy.

Nie lubię ciągłego sianka i to jeszcze badyla w ilościach hurtowych /tony jakieś/.

Ulewa się ze mnie coraz bardziej w tej okrutnej i ciągłej monotonii, robienie /bo wypada, bo wszystko, do pnącza, na siłę, bez jakiejkolwiek satysfakcji/ jest już nie dla mnie.

Posieję coś jak najdzie mnie choć odrobina ochoty /pewnie nieprędko/.

Radzę śledzić losy "szczęśliwej kości", czuję w kościach /sic!/, że rodzi się nowa, świecka tradycja.

Będziemy ją widywać w różnych odmianach i za większy pieniądz może być dużo bardziej rozwojowa niż obecnie, a miszczoskie popisy będą niebawem uzależnione w głównej mierze od kaski.

Oczywiście z niesłabnącym wypiekami będę obserwował eventowe meldunki ciągle zmniejszającej się garsteczki piszących farmerów.

Bry pochmurne.

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2019
  16. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Odpoczęłam po urodzinach więc robię - poza tym
    lubię grać w kości w realu też. Wiadomo, w realu zależy od szczęścia
    a tutaj - nie koniecznie, no cóż. Dla mnie to będzie fajna zabawa i przy okazji
    coś tam dostanę.

17. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry. Blazers ma rację. A co do gry to brakuje mi szwalni czarnych pasów więc chciałbym zgarnąć te 14500 pkt i potem to już normalnie leżing ,relaksing ,filming.

18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Nie robię,muszę wyhodować parę zwierzaczków;) . Wszystkim robiącym życzę samych pokerów;)xDEdit; sąsiadów proszę o item

19. czechu79

czechu79 Generał forum

No to kasztan w ruch xD

20. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

podłubię ... a co mi tam :p coś zawsze wpadnie:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.