Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piotrs

piotrs Książę forum

u mnie też troszkę za dużo rośliny-gdyby u kogoś walały się kubeczki-to chętnie przyjmę

krasnoludek10 lubi to.
  2. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

OK raport; zrobiłam 79 gierek doszłam do 42 poziomu(tak wiem kiepski ze mnie graczxD)i jestem zadowolona.

krasnoludek10 lubi to.
  3. wolf031973

wolf031973 Książę forum

70 gier. Średnia z bonusami 146. Bez bonusów 114. Takie eventy lubię.

krasnoludek10 lubi to.
  4. Irena_Skrzyp

Irena_Skrzyp Czeladnik forum

A ja mam ponad 5000 kości, do których brakuje mi kubków. Przydało by się chociaż 4kubeczki...do kolejnej nagrody.:D

krasnoludek10 lubi to.
  5. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

No i nie mam się czym chwalić. Nie będzie czerwonych salamander:cry::cry:

Siałam na super polach do oporu, bo oprócz bonusu +1 trafiło mi się +200% do żniw. Efekt : Zostało mnóstwo zielska - ponad 16 tysięcy, SN zużyty w znacznej ilości i figa z makiem -.- Ciągły brak kubków i tyle :sleepy:

Edycja. Poniżej czytam o średnich. Policzyłam i swoją. Oczywiście z bonusami, bo w życiu nie chciałoby mi się notować tego wszystkiego..

Moja średnia: 12500 : 81 = 154, 32 :eek: Tylko co mi po tym .....Nakładki nie mam buuu, i tylko jedną podstawową zagródkę. No cóż dobre i to. ;)

Ostatnie edytowanie: 3 lipca 2018
  6. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

121/62 i koniec eventu. Kubków trochę zostało a badyla brakło.

krasnoludek10 lubi to.
  7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Rozegrałem [​IMG]
    Zdobyłem [​IMG]
    Brakło może 2-3 rzutów do skończenia, aczkolwiek to i tak mój najlepszy wynik ze wszystkich edycji :D
    I na koniec trafił się jeszcze przy ostatnim rzucie poker z "3", którego brakowało do wszystkich bonusów:)

Średnia z bonusami:134,13
    Średnia bez bonusów: 118,36 :)

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nigdy więcej...

Badyl siany non stop, nawet na noc.
    Bonusu +1 tyko tyle co z kartonu po drinkach.
    Wychlapane ponad 800 SN na wypadajki.
    Kolejny podobny ograniczam do robienia podstawy.
    Nagrody zależne od szczęścia, to nie dla mnie.
    No, można było wysiać na pewniaka, na 1250 gier (20 pkt za "nic")
    Tylko 363.500 badyla i 20.000 kubanów.
    xD:cry:xD
    Trzeba mi było pozostać przy robieniu do pnącza i siać do stodoły. Tym bardziej, że salcie miałem:

Jaki czort mnie podkusił ?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krasnoludek10 lubi to.
  10. Irena_Skrzyp

Brawo misiek (Miśkowo)-jestem pod wrażeniem-mi brakło 60pkt.do deskorolek-zostałam z kupą zielska i brakiem kubków.
    Nienawidzę tych braków w wypadajkach:cry:.

11. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Nie przemyślałaś. Po co Ci było tyle zielska? Z ewentówki z zasady jest mało wypadajek. Trzeba włączyć długo rosnące choćby na jednym polu i byłby zdecydowanie lepszy wynik. Następnym razem będzie lepiej. Powodzenia.

12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dziękuję, nie wiem jak robiłaś event, ale na przyszłość warto siać długorosnące rośliny na noc, to jest z nich sporo wypadajek :), a w dzień roślinę eventową;). I warto policzyć czy opłaca się siać mnóstwo rośliny eventowej, skoro brakuje wypadajek, może wtedy także w dzień warto posadzić jakąś długorosnącą roślinkę:). Każdy musi to rozważyć indywidualnie pod swoje plany:p

13. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

I nie przemyślałam i zasugerowałam się którymś z postów, tu na forum, że aby zrobić całość, to potrzebne będzie ponad 50 tys. eventówki. No to ja bezmyślnie..Ile fabryka dała...:cry:xDNa domiar złego nie mam mitycznego kasztanka. Moja wina, bo kiedyś żal mi było wysokich zwierzaków z hodowli do wora wrzucić.:p I teraz sławetne pnącze, owszem jest. I straszy....xDxDxD

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A mnie się udało rzutem na taśmę zdobyć jedynie czerwone salamandry. :D

Ewent bardzo lubię, odzywa się dusza hazardzisty, ale wszystkich pokerów nie zdobyłam.xD

15. Irena_Skrzyp

Już od 2 dni siałam długorosnące do stodoły,bo zielska nazbierałam wcześniej-mając +1 z prezentu i chutnej jabłkowy z małego pola wypadało po 5szt.ale z wypadajkami mam zawsze problem-nie mam ani kasztanka, ani Jaśka cytryny...

16. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

nie jest źle[​IMG]

17. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ha, ha, ha. Tak się tylko mówi...
    A ja dotarłam do 40. zadania i pnącza miałam nie zdobywać a jest. Tak się mówi, nie robię a się samo robi ;)

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też nie mam kasztanka i z zastępu Jaśków, w takiej sytuacji warto siać uszlachetnione długorosnące, np. cebulę, wtedy z alchemikiem rosną stosunkowo krótko dając niezłe wypadajki.:D

bogusiania, krasnoludek10 oraz Miśkowo lubią to.
  19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No właśnie nie:( Tak to jest jak się podróżuje po świecie i nie dostaje pokerów żadnych ani bonusów z kołaxD

Anhedrea i leloszek373 lubią to.
  20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zgłoś się do mnie po zwykłą jak przyjdzie na to czas.

krasnoludek10 i leloszek373 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.