Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Z poradnika wynika, że tylko ulepszenie. Zawsze tak dają!!!

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

tak wiem ;) ale miałam nadzieję, że może tym razem dali z podstawa :p taka jestem łasa na te salamandry. Tyle razy mi uciekały.... że jedna zagroda to mi mało :D

3. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ale salamandry do gry nie są tak potrzebne jak inne zwierzaczki!! Do misji w sp-ni potrzeba mało, a tych elektrowni słonecznych jak na razie nie potrzeba, Chyba, że wstawią jakieś nowe misje i trzeba będzie wziąć się za produkcjęxD

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Samo ulepszenie niestety... Sprawdziłam w pasku. Przed eventem miałam 1 salamandrę i 1 czerwoną nakładkę. Po evencie mam 2 salamandry i 2 nakładki.

5. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie!
    Ewent zakończony.
    Drugi raz odpalony kasztanek oraz zdobyty bonus na kole 200% do stodoły.
    W sumie grałam w kości 231 razy zdobywając 28.800 pktów, średnia 124,6.
    Wszystkie bonusy zdobyte za wyjątkiem pokera na czwórkach...

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

ludzie, zauważyliście, że pnącze się całkowicie nie opyla? same itemy dają łącznie 17800 pd a pnącze ledwo 12000pd

oset53, leloszek373 oraz kalinamala lubią to.
  7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mój miecio chce :D a ja nie potrafię mu odmówić... :) a to że dadzą misję lub event gdzie będą potrzebne solary to bardziej niż pewne... pytanie tylko kiedy. No nic moje oczy nadal będą wypatrywać tych salamander.
    dzięki :) nie mam wyjścia to lecę po to ulepszenie niewiele mi brakuje 2tys pkt
    tak, od razu jak wyszedł poradnik. Ja tam pnącza nie potrzebuję ale pech ciał, że je mam bo niestety było po drodze do moich salamander. Jak bym mogła to bym sobie wymieniła je całe na kolejne salamandry :)

8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A już tak przyokazyjnie... Event pośrednio dał mi różowe słonie:) Pośrednio, bo dostałam w nim 3 złote skrzynki, a w skrzynkach były 3 potencjalne żyrafy. I z jednej z tych potencjalnych żyraf wyrosła różowa zagroda:D Prawie jak w dziecinnej opowiastce - był czarny, czarny las, a w tym czarnym, czarnym lesie była czarna, czarna polana...xD

9. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

oczywiście masz rację, ze pnącze daje mniej PD. Ale co mam zdjąc z ogrodu - bicie serca czy homarzą serenadę, zeby postawic te itemy?
    To sie jeszcze mniej opłaca-;)) Dlatego lepiej miec w ogrodzie dobre itemy, a pnącze jako dodatek

oset53, kybek93 oraz kalinamala lubią to.
  10. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja tam niezbyt chcę pakować te itemy na pnącze... stoją sobie w ogrodzie już... A do jutra to na luziku uzbieram te brakujące 6 szans

pretorianka, kybek93 oraz leloszek373 lubią to.
  11. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Poza misjami, które wymieniłaś salamandry przydadzą się też w eventach hodowlanym z udziałem płazów.
    Ja już powoli sprzątam farmę z kostek i wystawiam zwierzaki. Roślinki eventowej mam jeszcze na 3 rzuty,
    tylko kubków trochę brakuje ale jeszcze zdążę uzbierać.

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zagrałam 99 razy ze średnią 143 (bez setek 115) i doszłam do 57 nagrody, brakuje mi tylko karety z dwójek i pokera z jedynek, rośliny mam jeszcze na 38 gier, więc czerwone salamandry będą moje :)
    dopiero dziś dostałam plus 100 procent do stodoły i nie poświęcę tego na eventowkę - sieję do stodoły :)

13. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

14. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

na 112 gier zgarniętych 60 nagród
    średnia na rzut spadła poniżej moich oczekiwań => 136

wypadalce jak zwykle zawiodły na całej linii, honor eventu uratował kasztanek :p

15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Mam ją !xD Czerwoną nakładkę na moje pierwsze i pewnie jedyne salamandrunie zmorunie.xD ( Nigdy nie trafiły na G&T chlip, chlip)
    I będzie tego. Dużo za dużo SN poszło na to cudactwo.-.- Trzeba teraz farmę ogarnąć. Siania mam aż nadto.:p

16. matthero

matthero Hrabia forum

Wygrałem pnączę, ale nie mam jeszcze dostępu do niego. Czy jak kiedyś uzyskam dostęp to będę je miał ?

leloszek373 i kybek93 lubią to.
  17. ewanta

ewanta Komandor forum

tak, będzie na Ciebie czekać:)

cytat z FAQ:

Po odblokowaniu mamy dostęp do 4 rzędów zwykłych oraz zdobytych do tej pory rzędów w eventach i misjach. Rzędy można również odblokować na Drzewie Mądrości.

pretorianka, oset53 oraz kybek93 lubią to.
  18. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

102 gierki i stoję na 54-tej nagrodzie, nie udało się dodatkowego plusa
    do stodoły wykręcić, no cóż dobrze że był z prezenciku bo jeszcze
    gorzej by było.

leloszek373, pretorianka oraz olgs3 lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

96 gier za mną stoję na 55 nagrodzie dokładnie mam 13 530pkt już tak niewiele brakuje.... zrobiłam zasiew evetówki bo mi zostało 1900, a to za mało. Potem zrobię jeden zasiew z SN. i policzę zobaczę czy się wyrobię czy jeszcze raz użyć SN.
    lecisz po czerwone ulepszenie czy odpuszczasz??? ja chyba posiedzę dzisiaj i postaram się je zdobyć... już tak niewiele brakuje :oops:

Ostatnie edytowanie: 2 lipca 2018
    leloszek373 i pretorianka lubią to.
  20. Piotrusia1

Piotrusia1 Okazjonalny autor

8)A ja już sieję do stodoły, bo eventówki mam sporo, ale wypadajki jak zwykle nie dopisują...:eek:
    Człowiek się nasieje, :oops: dżemiki i chutneje powyjada:wuerg: , a roślinki i tak nie zużyję,bo kubeczki słabo lecą:cry:.

leloszek373 i pretorianka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.