Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pnącze zdobyłam, ufffff ale do salamander mam zdobyć jeszcze 1000 pt. Nie mam pojęcia jak to zrobić, sama marnizna wypada z tego kubka :( I oczywiście przeszkodą są "wypadajki", roślinki nasiałam ale brak tych nieszczęsnych kubeczków :(

2. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

pnącze już jest,ale do salamander brakuje 1290 punktów,roślinka jest,ale brak kubeczków......gram dalej

kalinamala, kybek93 oraz bogusiania lubią to.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Udało się:D Jednak ten excel na coś się przydaje... Zadziwiająco trafnie oszacował zapotrzebowanie na eventówkę - skończyłam sianie w niedzielę rano. Nie musiałam nic dosiewać, tylko czekałam na wypadajki:)

Średnia z bonusami 132,5, bez bonusów 119,3. Losowość była w tej edycji wyjątkowo łaskawa. W poprzednich edycjach aby skończyć, musiałam zrobić dobrze ponad 200 rzutów. Z moich notatek wynika, że miałam tylko 3 pokery (w tym 2 z bonusami), 22 duże strity, 21 karet, 61 fulli. Ale też 39 par i tylko 2 rzuty bez żadnej figury. Fulle bardzo ładnie wychodziły. Gra na nie dawała dużo lepsze wyniki, niż gra na strity, nie mówiąc o pokerze - gra na niego najczęściej kończyła się trójkątem...

4. abask

abask Fanatyk forum

Dla tych co walą SN niczym zwykłą wodę :):)

5. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Są! Salamandry... już się hodują obok bobrów... Jeszcze wysiałam rośliny pod wypadajki, żeby zużyć eventówkę do końca.
    Pnącze jednak uruchomiłam, bo widzę, że za moment może się jednak przydać.

6. danusias23

danusias23 Książę forum

Salamandry własnie zdobyta (moje drugie), pnącze uruchomione, sieję dalej.... strasznie słabo dziś wypadały kości, same pary albo trójkąty....

kalinamala, kybek93 oraz leloszek373 lubią to.
  7. frixi77

frixi77 Ambasador forum

134 gry za mna ... 78 lev z nagrodami ... zostala mi do trafienia tylko jedna kombinacja pokera z 5 no za nic nie chce wyleciec ... pokery fajnie wyskakiwaly do przedwczoraj ... wczoraj i dzis z rzutami lipa chyba ktos cos zakrecił hehe ... wydaje mi sie ze nie uda mi sie dojsc do 100 lev :eek::( szkoda ... myslalam ze dam rade :p

kalinamala, kybek93 oraz leloszek373 lubią to.
  8. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

ja nie jestem początkującym graczek, ale też nie dojdę do samego końca i jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza, sama gra w kości jest super, nawet jak nie trafiam ciągle pokerów (tylko raz przypadkiem się zdarzyło :D)

Ty masz tylko 2 pokery, a ja aż 1 :D

generalnie rozegrałam 70 gier (czyi pnącze mam, ale itemy postawiłam na wyspie - narazie bonusy z tego pnącza nie są mi potrzebne)
    uzyskałam wszystkie możliwe kombinacje (z wyjątkiem pokerów - tylko jeden się trafił, i jednej trójki nie mam :))

10600 pkt ugrałam, czyli średnia niezła 151, ale będzie sukcesywnie spadać

policzyłam sobie, żeby osiągnąć cel, muszę jeszcze zagrać 40 razy (przy założeniu, że co dwie gry przechodzę kolejny poziom)
    czyli 11 600 badyla i 640 wypadalców, przy aktualnym stanie 6679/186
    czyli o ile wysiać roślinę jeszcze mogę, to wypadalce nie wypadną w takiej ilości, a pokłady SN ubożeją znacznie

wychodzę jednak z założenia, że co zdobędę to moje a i tak jest nieźle

9. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Zakończyłam event na 15000tyś po lewej stronie.....średnia kiepściutka... zostało roślin na 3 rzuty... Zależało mi najbardziej na wytwórni piór ..bo gdzieś straciłam swoją podstawę... chyba poleciała w pociągu...:cry::cry:xDxD Udało mi się ....dalej już nie sieje...... mam dość terror-badyla i kombinowania żeby zdobyć jak najwięcej wypadalców..
    Witam i powodzenia w zdobyciu wymarzonych nagród...:)

10. marynia53

marynia53 Cesarz forum

mnie idzie marnie, co prawda pnącze mam, 64 gierki rozegrane a punktów 9020 z 36 po prawej stronie. Trochę pustych było bo nie mam na to wpływu.

11. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Nie martw się. U mnie podobnie: 65 gier, punktów 9260 i 37 nagród. Więc i mnie marnie idzie. Gdzie te kubeczki?-.-

kalinamala, kybek93 oraz Tralanetka lubią to.
  12. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Na 95 gierek 50 nagród zdobyte...Może do jutra wpadnie mi trochę kubków i zdołam zdobyć czerwone salamandry? Zobaczymy jak to będzie. Miłego dnia i jak najwięcej wypadajek wszystkim życzę.:D:D:D

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A ja mam 40 gier i dobrze mi z tym:D Nie chce pnącza zresztą. Sieję do misji :pxD

14. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

U mnie 36 gier rozegranych dopiero mam nadzieję że jeszcze 4 uda mi się dziś rozegrać jak starczy kubków.Jutro nie będę na farmie do 14 więc dziś się jakoś postaram.Pomału idzie ale co mi tam gram bo lubię więc się nie przejmuję :)

15. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Pnącze i salamandry jednym rzutem na taśmę zdobyte!
    Chce dojść do p.40- 2 x kupon. Jeszcze 24 h, wiec wszystko może się zdarzyć :)

16. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Mam pnącze, mam swoje pierwsze salamandry.:cry:xD Chciałabym jeszcze czerwone do nich ulepszenie, ale czarno to widzę.:oops: Stoję na 44 zadaniu, a nakładka jest 59 nagrodą.:p Średnia wypadalności, to 10 830 pkt : 69 gier = 157. Tylko 3 pokery, ale często trafiają mi się fulle i duże strity. Pokery to te najniższe, z jedynek, dwójek i trójek. Jeśli jakimś cudem dobrnę do czerwonego ulepszenia, to nie omieszkam się nim pochwalić. xD

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie tak.Nie idzie mi najlepiej,ale bardzo mi się ta gra podoba.Moim zdaniem najfajniejsza :)

18. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cześć wszystkim
    Mam pytanie, jak Wam idzie gra w kości? 3 raz jest ten event i za każdym razem kończę lewy pasek. Tym razem chciałem zdobyć więcej nagród po prawej stronie ale póki co 40 nagroda...i 70 gier za mną. Ja u Was?

kalinamala i kybek93 lubią to.
  19. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

U mnie 72 gry i 43 nagroda po prawej stronie za godzinę powinna być moja. Niestety te kubeczki lecą dosyć słabo. Jeszcze wczoraj po porannym zbiorze długorosnącej roślinki wystarczyło na 8 rzutów, dzisiaj tylko na 6. Na noc znowu posadzę jakąś niezapominajkę i to chyba będzie koniec. Jeszcze dzisiaj deskorolka będzie mojaxD

kalinamala lubi to.
  20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

U mnie 89 gier stoję na 50 nagrodzie.

Kochani pytanko mam :) czy czerwone salamandry to samo ulepszenie czy ulepszenie z podstawą??? :p kto wygrał niech powie co tam siedzi :)

ania1713, kalinamala oraz kybek93 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.