Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Borsty i Don Canalio znowu knują! Jak wygrać w kości, znaczy się. Czy zdołasz pokonać tych łajdaków w ich własnej grze i wygrać wspaniałe nagrody?

ofi.png

Środa 27.06.2018, godz. 14:00

Wtorek 03.07.2018, godz. 14:00

ScreenHunter 380.png ScreenHunter 380.png ScreenHunter 380.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

kybek93 lubi to.
  2. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Nie ma jeszcze poradnika, ale coś mi się nie widzi żebym robił ten ewent xD

Magdam.1__ i kybek93 lubią to.
  3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

miałam nie robić 8) a tu masz Ci los że dali jamę dla Salamander, a poluję na nią od X czas bo to jest jedyna zagroda której nie mam ;( i muszę robić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a miał być hamaczek :cry: :cry:

a do tego czerwone ulepszenie salamander o_O o_O o_O o_O no muszę robić nie ma co. Wywalę wszystkie imprezowe aby dorwać bonus i wtedy pochlapię SN.

4. Kloni17

Kloni17 Książę forum

a ja sobie odpuszczę nie lubię tej gry bo nie mam farta wolę nadrobić braki
    ale życzę powodzenia

Mikasek-, Magdam.1__ oraz kybek93 lubią to.
  5. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ja mam tak samo,więc muszę zejść z hamaka i zrobić to do salamanderxD;)

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

spr ile mniej więcej była średnia ostatnim razem.... wychodzi żeby zdobyć czerwone ulepszenie to trzeba rozegrać ok 120 gier (może być mniej), a to prawie 35tys badyla. Chyba zejdę na ziemię :D Podstawę zdobędę bez problemu, a żeby zdobyć ulepszenie to tylko bonusy z koła mogą mnie uratować. No nic poczekam na rozwój sytuacji.

7. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Tak, tak ja również wypatrzyłam te salamandry, których nie mam. Gumowce na nogi i do roboty farmerzy

8. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Tak tak sąsiadko. Nie ma to tamto.xD Też mam debet w salamandrach od niepamiętnych czasów.-.- Wreszcie się zaopatrzę i elektrownia słoneczna nie będzie leżeć odłogiem w pasku :inlove::cry:xD.Robię i ja.:pxD

9. adikab

adikab Ekspert forum

Coś tam popykam jak będzie czas ;] Ile się uda ugrać tyle się uda. Salamandry i deskorolki wpadły ostatnio z koła więc mam. Pnącze mnie nie interesuje tak samo jak ta letnia bryza. Bonusy czasowe do PD i skrócenia czasów mnie nie interesują bo raz, że nie gonię za PD bo i tak samo wpadnie z czasem. Dwa, skrócenie czasu i tak z reguły nic mi nie daje bo nie siedzę przy farmie ze stoperem :) Poczekam na jesienną bryzę, jak będą jakieś skrzynki to się pewnie skuszę bo lubię otwierać ^^ Ciekawe jak będzie z fartem i jak daleko zajadę w tym evencie :D

10. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie !
    A ja mam 2 salamandry w tym jedna z ulepszeniem czerwonym .
    Pierwszy raz zastanawiam się czy pauzować ...
    Pnącze też takie sobie ale pewnie weźmie górę miecio hihihi
    Pozdrawiam niezdecydowanych

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

moja elektrownia też w pasku :D tylko jak z rozpędu będziesz ziemię przerzucać to chociaż na mój płot uważaj :D co by sobie co nieco nie uszkodzić xD :cry:

no niestety jak mus to mus :D w kupie raźniej :D

dla pnącza nie robiłabym eventu na 10000000000%

12. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

wezmę udział,
    co prawda ostatnim razem daleko nie zaszłam bo dotarłam chyba tylko 45 albo 46 nagrody i rzuciłam kośćmi tylko 89 razy
    średnia z rzutów mi wyszła 127,8 pkt na rzut :|

szans chyba nie mam za bardzo ale się pobawię, bo lubię :D

13. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz.Dobry :) Lubie grać w kości:D wiec robię , ale nie dla pnącza , salamandry też mam .Już czuje adrenalinkę w rzucaniu kośćmi , uda się czy się nie uda :D.

14. duzy6666

duzy6666 Generał forum

a kiedy mozna bylo zdobyc ulepszenie czerwone dla salamander:oops: przegapilam cos :eek:bo dla warsztaciku to mam:D

15. 6elka4

6elka4 Baron forum

Jeny,a ile to jest?xDxDxDRobię tylko do podstawy,aż tak szalona nie jestem,żeby wysiać pierdyliony badylaxD:cry:xD

16. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Eh gdyby nie fabryka deskorolek której nie mam i piór to bym nie ruszał a tak masz ci los filce na nogi...
    O ile grało mi się całkiem przyzwoicie i wyniki były nie najgorsze, to zawsze problem z rozsianiem badyli był.
    Do 3 razy sztuka Spróbuję zrobić wszystko
    Czemuś nie krzyczała zza płotu jak było GT że salamander nie masz? Były wymieniane?
    Jak coś to jedna może pakować walizki niedługo. :)

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mówicie, że robicie...
    Lubię ten event, choć ilość siania w nim jest masakryczna (jeśli ktoś chce dużo ugrać).
    Ile zrobię będzie zależało od ew. trafienia bonusów na kole. Jeśli trafię to może być, że zrobię nawet całość. Jeśli nie - to wezmę pnącze (55 gier) + dorobię tyle, aby dojść do czerwonych salamander. Wydaje mi się, że na ten cel powinno wystarczyć jakieś 35.000 eventówki i ok. 2.000 wypadajek. Tyle jest do ogarnięcia. Wprawdzie mam salamandry, czerwone ulepszenie też, ale Miecio nie odpuścixD Chciałby też czerwone deskorolki i pióra, ale cudotwórcą nie jestem. Bez bonusów i to konkretnych nieosiągalne dla mnie...:sleepy:
    Swoją drogą bonusy na pnączach coraz bardziej egzotyczne robią i jakieś takie... sobie a muzom...

18. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Taaak! Teraz na pnączu zyskają motyle i wieprzexD
    Jak piszesz, egzotyczne zestawieniexD

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Salamandry razem z ulepszeniem można było zdobyć w evencie Świat dzikich zwierząt 2. Nie pamiętam kiedy to było, ale już kawałek czasu temu, z 2 lata, jak nie lepiej...

20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

W tym rzecz, że salamandry nigdy nie trafiły na G & T. Jeden z farmerów napisał, że trafił deskorolki i jamę salamander z koła fortuny. Na moim ich nigdy nie było.:cry: Chyba jakieś zwichrowane to koło mam. xD Nic to. Robię do podstawy, bo trzeba wysiać mnóstwo zielska, żeby
    dojść do czerwonej nakładki. Trudno. Odpuszczę najwyżej resztę i tyle. xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.