Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Pasowałoby jeszcze posiać coś dla wypadalców, bo z terror-badyla może być ciężko uzyskać pożądany wynik :D

2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Event wykonalny, ale trochę kosztowny. Mam spory zapas SN, to może tym razem też powalczę do końca. W poprzednim evencie u mnie wyglądało to tak...

177 x 290 roślin = 51.330 roślin
    177 x 20 kubków = 3540 kubków do gry

W tej edycji musimy zdobyć 26.000 punktów. Załóżmy, że wystarczą nam 183 gry:

183 x 290 roślin = 53.070 roślin
    183 x 16 kubków = 2928 kubków do gry.

Tragedii nie ma, tylko przydałby się jakiś bonus 100% lub 200% do stodoły ;)

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Brałaś pod uwagę fakt, że event trwa jeden dzień krócej? A roślin tak jak piszesz trzeba więcej... bez bonusa może być ciężko.

Całość dla hardcorowców, tym razem spasuję.
    Trochę mi SN szkoda. Nagrody na końcówce nie są jak dla mnie warte wychlapania 3 tysi (albo więcej) kropelek.

Kibicuję wszystkim, którzy są zdecydowani wdrapać się na 26-tysięcznik ;). Powodzenia :).

4. dzika_farmerka

Oj ja od bardzo dawna nie trafiłam na kole żadnego tego typu bonusa :( będzie ciężko

oset53 i olgs3 lubią to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Te zagrody z ostatniej nagrody,mnie nie zachwycają - posiadam już je.Chcę zdobyć pnącze i resztę się zobaczy.

gosiagosia60, oset53 oraz olgs3 lubią to.
  6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Nie liczyłam ile można wysiać rośliny przez cały event, tylko ile trzeba jej mniej więcej wysiać;) W nocy nie zamierzam wstawać, ale SN pewnie zużyję i to sporo...
    Bonusy już czekają :music:

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2017
  7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Od kilku eventów,staram się wygrać bonus i nawet jeszcze na kole go nie widziałam.Czeka jeszcze 9 kręceń,może tym razem się uda.Ale za to ostatniego pegaza na pnącze wygrałam :)

8. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja go widze ale 1 przed albo za nim staje i tak jest od paru miesiecy

ANIUTKA1959, gosiagosia60 oraz oset53 lubią to.
  9. dzika_farmerka

to się nazywa szczęście, chyba że jakoś specjalnie to koło zaklinasz przed kręceniem ;) zazdroszczę :cry::cry::cry:

AgiFarm83, marmlada oraz oset53 lubią to.
  10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Event rozpocznę trochę z poślizgiem ale dam radę... chyba;)Posiałam dziką różę wszędzie gdzie tylko się dało:)Podobnoie jak w tamtym roku8) Nawet dotarłam do info ile było wypadajek w poprzednim evencie;) będę miała porównanie;)Na kole mam bonus +1 na 6 godzin - powalczę potem:p

oset53 lubi to.
  11. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Tylko albo aż 12 kręceń ;)

12. dzika_farmerka

to może ja też wykręcę wszystkie możliwości jakie mam, a co... raz się żyje :D

xBabciaEwa, oset53 oraz AgiFarm83 lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A ja nie wiem ile zrobię... Tzn. mam ochotę na całość, ale nie wiem czy mi się chce...:music: Na bonusy na kole zapoluję, ale z tym poczekam na pełnię. Będzie 2 w 1xD

14. dzika_farmerka

A jak kręcicie na kole? uzywacie przycisku zatrzymującego? czy czekacie aż samo się zatrzyma?

w temacie - wezmę udział, zrobię ile mogę, pewnie zarwę noce (SN mam tylko na rozruch eventówki) i pewnie zagram około 134 rundki :D a ile z tego wyleci punktów to kto wie. Ktoś pisał, że miał średnia w poprzedniej edycji ok 120 pkt, trzymając ten poziom uda sie osiągnąć 16 000.

xBabciaEwa, oset53 oraz dotikampo lubią to.
  15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Super pomysł ale ja mam bonus dziś... mały ale zawsze... A może franio albo kalendarz będzie łaskawy:p;)
    Różnie... ale jak są niestety:p zagrody żółte :pTo raczej zatrzymuję w nadziei że tam nie trafi strzałkaxD

16. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Czekałam, aż samo się zatrzyma:)

xBabciaEwa lubi to.
  17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Event zrobię. W planach jest pnącze. Jak się uda coś więcej, to dobrze. Jak nie, to nie. Życie realne pędzi i czas pokaże, na ile się uda.

Kołem zakręciłam. Dostałam SG i SP. Bonusy mnie omijają.
    Również czekam aż samo się zatrzyma. Czasem zakręcę, zaglądam na forum i zapominam, że się kręciło ;)

U mnie włośnica rośnie i czeka na start.

18. ciurka6

ciurka6 Stary wyjadacz

Ja też sobie zakręciłam, w sumie jakieś 9 razy, ale +100% zdobyte:)
    Goździki już czekają na zbiór.

xBabciaEwa lubi to.
  19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też zakręciłam,mam 2 x +1 do stodoły na 6 godzin,mało ale zawsze coś...

xBabciaEwa lubi to.
  20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wszyscy kręcą :) Ja czekam z tym do rozpoczęcia eventu.Wątpię czy coś trafię,ale chociaż spróbuję.

olgs3, xBabciaEwa oraz gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.