Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jak u ciebie z przetworem wygląda -podesłać coś ?

ANIUTKA1959, gosiagosia60 oraz olgs3 lubią to.
  2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

jak zdobyc przepis na cmj zapas mam kupuje na targu na gre w kosci starczy

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Poczekaj do wyprzedaży w Galerii handlowej.Wtedy za pół ceny jest.

Marrylan, miss_ines oraz olgs3 lubią to.
  4. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Kuponów trochę jeszcze mam zachomikowanych... ale przy takich eventach powinien być kupon w nagrodach... A misje ze spółdzielni będę robić kiedyś tam... jak się targ uspokoi a jutro może trochę zarobię

5. olgs3

dziekuje jak bedzie prosze daj znac ja zawsze przeocze

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Oki,postaram się pamiętać :)

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Musisz mieć 4 poziom w przetwórni owoców i warzyw. Wtedy w galerii handlowej pokaże Ci się przepis na chutney. Koszt to bodajże 199 FL. Ale tak jak pisze gosiagosia60 lepiej zaczekać na wyprzedaż w galerii handlowej.

8. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

rośliny trzeba wręcz przerażająco dużo, ale powiedzmy, że z cmj i ewentualnie kołem da radę... ale 3500 wypadajek to ja na pewno nie uzbieram. przy każdym evencie mam z nimi problem, mimo że przestawiam te puchary z pola na pole. jeszcze 50 gwiazdek i pójdą na drzewo, ach, co to będzie za ulga xD niestety i tak mam dopiero 17%. może do eventu jakoś uda mi się dociągnąć do równych 20% :p

9. olgs3

Fakt ceny sa kosmiczne

ANIUTKA1959 i .Robaczek. lubią to.
  10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przypominam o komiksach,tam również jest kombajn.Dość łatwo go można wygrać.

Ja zaraz sieję koniczynę i czekam na event.

11. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Po co Ci 3,5 tys. wypadajek? Do zdobycia pnącza wystarczy 13340 rośliny i 736 wypadajek. Postaw teraz wszędzie 20 godzinne drzewa a jutro po rozpoczęciu eventu będziesz miała sporo wypadajek

ANIUTKA1959, Nutka oraz olgs3 lubią to.
  12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Trza zakasać maszyny i jechać do bólu /nagrody i sama gra w kości zachęcają do wysiłku/.
    Bonus /najlepiej taki skumulowany co da 380 badyla na polexD/ z koła byłoby marzeniem.
    26 tysia punktów to mega wyzwanie i jestem ciekawy czy dużo userów u nas ogarnie.
    Podoba mi się zespół folkowy /zwłaszcza ten znany/ ma moc , a ukryty smaczek w bonusach z pnącza wzbudził moje uznanie:

Duży strit i kareta z 2-ek:).

Powodzenia i jak najmniej "nic".

Bry w trójkącie8).

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2017
  13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mnie urzekł item z tego eventu :)
    no nie mogę się powstrzymać, takie nawiązanie do współcześnie nam panującychxD

14. eMiodka

eMiodka Młodszy ekspert

Dziękuję, pokombinowałam i udało się w przystępnej cenie zakupić na targu :)

xBabciaEwa lubi to.
  15. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

co ciekawego kupiłaś?

ja sobie policzyłam, że przy moich możliwościach farmerskich zagram jakieś 134 razy tylko - jak dobrze pójdzie :eek:

xBabciaEwa lubi to.
  16. eMiodka

eMiodka Młodszy ekspert

CJM i babeczki ;) Tak na słodkości mnie wzięło xD
    Mnie może na pnącze uda się zagrać, na więcej nie liczę ;)

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  17. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Czy ktoś mógłby mnie oświecić co do tych komiksów,bo nie ogarniam tego,o co chodzi? Z góry serdecznie dziękuję,a event robię,jak każdy porządny farmerxDxDxD

xBabciaEwa lubi to.
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Spółdzielnia > kolekcja komiksów.Oczywiście,nie masz gwarancji,że za pierwszym razem wygrasz kombajn.

19. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Kurka wodna ciekawe pnącze ..a ja dopiero będę chyba mogła siać od niedzieli..i tak się zastanawiam..czy w ogóle robić .
    Może by przez te kilka dni siać na wypadalce a potem martwić się eventowką no nie wiem ,ze też te kroplowy musiały wyskoczyć.:cry::cry:.nie mieli kiedy paskudy.xDxDxD muszę to przeanalizować i dobrze zaplanować...
    Nic pożyję zobaczę..co z czym i kiedy zjeść..:sleepy::sleepy:

20. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

witam. czy ktoś wie, jak długo będzie rosła roślinka eventowa po dodaniu wody i nawozu?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.