Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

2. -zajączek-

-zajączek- Czeladnik forum

dzięki za odpowiedź!! miłego dnia!!

gretag lubi to.
  3. Megan

Megan Komandor forum

Wymęczyłam "grę w kości", na rozegranych 80 gier ani jednego pokera, nagród 39, to co chciałam a mianowicie sadzonki na pełnie zdobyłam, rzutem na taśmę równiutko punktów 9750 i wpadła ostatnia nagroda skrzyneczka xl, nareszcie po bujam się w hamaczkuxD

gretag, jola0909g oraz oset53 lubią to.
  4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

123 gierki, 15760 punktów, badyla zostało 21 szt. a kubeczków 149.
    Zdobycze wystawione i czekam - jak ktoś tutaj napisał - na te poprzebierane na złote małpy, czy inne kurniki - żyrafy i sokoły.

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2017
  5. ak_1977

ak_1977 Czeladnik forum

do końca brakuje mi jeszcze aż dwa kubki, tragedia. :cry:

jeszcze jeden kubek, na polach marchewki i modlę się o cud

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2017
  6. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Czytam o Waszych rekordach i jestem pod wrażeniem. U mnie.. bez bonusów do stodoły, bez SN, bez tzw. spiny. Tylko z kombajnem siewnikiem i stajennym. Na pożegnanie gierka łaskawie pozwoliła mi wylosować karetę. :cry:xD Parę potencjalnych sokołów stoi na łące xD Nie dotarłam nawet do mrocznych drzewek < wstyd>

Aa gierek rozegranych z szalbierzami zaliczyłam tylko 68 xD

7. hellwis

hellwis Generał forum

Też sie pochwalę w ostatnich minutach ;)

8. ciurka6

ciurka6 Stary wyjadacz

Ja rozegrałam 74 partie, początkowo chciałam dojść do mrocznych drzewek, ale w miarę jedzenia apetyt rośnie:pxD. Gdy wczoraj doszłam do mrocznych na cel wzięłam sobie 8 chromów. I udało się:D Kości były dzisiaj dla mnie łaskawe, trafiłam nawet pokera( w sumie 4 raz).
    Teraz tylko czeka mnie sprzątanie, wystawiam kibelki, biorę plecak i idę paść kozy:D.

9. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Raport końcowy:
    51 gier
    7800 pkt (31 nagród)

Czekam na sokoły :), bo żyrafy jeszcze tym razem nie zagościły na mojej formie...

10. _Krasnoludek_

_Krasnoludek_ Forumowy żółtodziób

Witam
    Szkoda, że przez testy do nowego eventu i wprowadzanie nowej nagrody gra pod koniec strasznie muliła. Dzięki za taki event

11. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Godzina 13.55 [​IMG],
    robił się w międzyczasie ostatni kubek do gry:),

godzina 13.58 - ostatnia gra rozegrana z następującym efektem

i wynik końcowy jest taki

W sumie zadowolony:D:), ale nie wiem czy w przyszłości się skuszę na takie wyzwanie:p

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Mój wynik nie jest imponujący bo 80 gier, 43 nagrody, 10720 punktów, brak pokerów, brak dodatków do stodoły a BP świetnie ze swoimi graczami oszukiwało>:(>:(:(

abask lubi to.
  13. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

cieszę się, że ten event się zakończył, bo mogłam w końcu "rozpakować" moje tz I cóż za niespodzianka: kozice, sokoły, bażanty, bizony, fabryka grabi (to jeszcze z pociągu). jupixDxD aha I :music:modrzew

jola0909g lubi to.
  14. rysio

rysio Półbóstwo forum

61 gier - 7180 pkt normalnych +2300 bonusowac = 9480 pkt razem; srednia 117,7 pkt /gre (bez bonusu)

jola0909g lubi to.
  15. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Podsumowując: udało mi się rozegrać łącznie 103 gry i zdobyć 14230 punktów, nie pojawił się ani jeden poker. W miarę łatwo układało się u mnie fulle. Średnia z bonusami to 138 punktów, a bez bonusów 117 punktów. ;)
    Procentowe występowanie poszczególnych układów:

full 24,3%
    para 20,4%
    trójkąt 15,5%
    duży strit 14,6%
    kareta 13,6%
    mały strit 11,6%
    poker 0%
    nic 0%

16. abask

abask Fanatyk forum

Tak walczyłam aby zdobyć te 8 TS-ów w nadziei na żyrafy a dostałam same badziewie.
    Zaklęłabym ale czasami lubię popisać na forum a by pewnie mnie zbanowali.

17. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. porzucałem posiałem powystawiałem i z sukcesów muszę odnotować taaaadaaam mam żyrafkę i krokodylki. sokół odleciał w sina dal. acha jeszcze mroczne do posadzenia w pełni. nie jest źle

Nutka, gretag oraz jola0909g lubią to.
  18. chris975

chris975 Fanatyk forum

Jednak udało się rzutem na taśmę zrobić całość :) w sumie nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu :cry:xD trochę dosiać musiałem badyla i tak na styk wyszło 26160 przy aż 216 grach (chyba będę rekordzistą ;) może jakaś specjalna nagroda? :p)...pokery w sumie cztery wyszły.

Czy jest na sali lekarz? :cry:xD

19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Odkryłam swoje tajemniczości, nawet do pociągu się nie nadają:wuerg::cry:xD

Nutka, gretag oraz chris975 lubią to.
  20. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Krzyś, w ramach nagrody wypadajki do jutrzejszego eventu Ci podeślę, może być :p? Rzucę od razu kompletem, żebyś mógł sprawnie do tej wspinaczki wystartować xD.
    Po północy dostawy się spodziewaj ;).

Nutka, Marrylan oraz gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.