Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dokładnie tak, poker to wszystkie takie same wyniki oczek na kostkach :) nie trafia się często, ale można :)

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Akurat melonowej magi nie da się wysyłać
    Ale jak jakim cudem ;) super

Z bidą ale w końcu udało się odpalić pnącze
    wczoraj widząc że nie przelewki z kubkami postawiłam drzewa i rano sypnęło aż mi 7 zostało xD
    Powodzenia Wam życzę w zbieraniu kubków
    bo z chłopakami dacie sobie radę ;)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

91 gier,51 nagród.Założyłam,że robię do sadzonek z 54.Kombinacje już mam wszystkie,poza pokerem z jedynek.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja sobie siałam eventówke w dzień, cebule w nocy, czasem dziką róze, zalezy jak mi godizny pasowały. Dzisiaj uruchomiłam pnacze
    52 gry za mną. 7480 punktow
    Jak w kazdym evencie dla mnie celem jest pnącze, reszta nagrod jak bedzie to ok :p
    wczoraj dałam ciała bo kombajnem zebralam kasztanka...zapomniałam o nim, a chciałam jutro dorobić wypadajek w razie jakby mi zostało eventówki, trudno
    dzisiaj tez cebula rośnie, bo wypadajki się skończyły a eventówki w zapasie mam jeszcze

toDzasta i 6elka4 lubią to.
  5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na razie bez cudów, po prostu cebula.
    Cud to byłby jak bym jutro doszła do 75 nagrody. :pxD

6. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

witam:)
    a mnie już koniec- drugi bonus na żniwa nie chciał wpaść- to eventówkę tylko do soboty siałam
    w sumie udało mi się rozegrać 93 gierki osiągając 12100 punktów, pokery wypadły tylko 2 na trójkach- średnia bez bonusów 104...
    za to ts-y :D mam sokoły,bażanty ,wszystkie mroczne drzewka oraz fosforka xxl:D...na żyrafy jeszcze czekam, ale nawet jak ich nie trafię to i tak:DxDxD
    powodzenia
    żyrafy przyjść nie chciały...różowe słonie przysłały...

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2017
    AgiFarm83 i piotrx65 lubią to.
  7. halina54

halina54 Hrabia forum

Witam
    Gratuluje tym co sie udalo zdobyc nowe drzewka i zagrody.
    U mnie niestety na 99 poziomie wypadly jarzaby domowe buk migdal,grusza,daktyl,jalowiec,i wisnie
    z zagrod pomaranczowe ule ,i strusie oraz czerwona owczarnia,i niedzwiedzie,lisyi jelonek.
    jestem zawiedziona na maksa same tylko starocie jak przy niskich poziomach to moge sobie kupic za pare sianogroszy

ultrama16 i fankaromka lubią to.
  8. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ja ledwo do pnącza człapię,zostały mi jeszcze 4 gry,o nagrodach z prawej nawet nie wspomnę,ani jednego pokera,układy mnie nie lubią. Czekam na roślinę,żeby skończyć,event fajny,ale nie mam zamiaru SN chlapać,pnącze mi wystarczy;)xD:cry:

Dybilas4 i gosiagosia60 lubią to.
  9. Karen139

Karen139 Baron forum

100 gier za mną, z tajemniczości tylko starocie..........jeszcze kilka kubków ukręcę i to by było na tyle.:sleepy:
    Dzień dobry Wszystkim.:)

ultrama16 lubi to.
  10. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Z TS: mrówkojad, anakonda klasyczna i bajoro hipopotama.

11. cyrkonka

cyrkonka Młodszy ekspert

Witam, co do pnącza... jaki ma być ostatni item??

6elka4 lubi to.
  12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dowolny.O wymaganej wielkości oczywiście.

6elka4 lubi to.
  13. cyrkonka

cyrkonka Młodszy ekspert

Dziękuję, nie wiem dlaczego nie wchodzi mi żaden...

14. 6elka4

6elka4 Baron forum

A zrobiłaś 46 gierek i zdobyłaś pnącze?

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

60gier za mną,jeszcze się trochę pobawię-o tajemniczościach oprócz żyrafy,pozwólcie,że nie wspomnę ;)

16. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

no wlasnie przez to dzis usunalem apke pufina i powoli ide ku emeryturze farmerskiej
    a w ewenie tez mega slabo mi poszlo 28 gier i 15 nagrod wiec jak widac jest to dla mlodszych i bardziej zdeterminowanych graczy :)

Bronek82 i ultrama16 lubią to.
  17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To było wczoraj i trwało z 10 minut.Piffinka używam od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona.

18. ultrama16

ultrama16 Komandor forum

Witam :) u mnie słabiutko, 12(!!!) gier... Ale z drzewek jest wreszcie wierzba płacząca. No niemalże się popłakałam, z radości oczywiście ! Cóż, ostatnio sadzonki mnie nie rozpieszczają - same starocie z przeproszeniem;) Ach ta losowość..:cry:

oset53, 6elka4 oraz gosiagosia60 lubią to.
  19. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Gra w kości to jakaś totalna porażka. 53 gry i 7310 pkt. Teraz na 5 gier 200 pkt (5x40). Ani razu poker mi nie wyszedł :( :(

oset53 lubi to.
  20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Może coś źle robisz?Rozumiesz zasady?Kombinacje?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.