Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RWM41

RWM41 Ambasador forum

pnącze kasztankowe razem z kerstolem i niewinnością powoduje, że uszlachetniona roślina (u mnie cebula) rośnie na superpolach po podlaniu supernawozem 1 sekundę. Z każdego pola 1 wypadajka gwarantowana. Czyli ile masz SN tyle wypadajek. Przy odpowiedniej ilości supernawozu w 5 minut z jednej łąki możesz nastukać 1000 wypadalców.

Dodatkowy bonus - zapas cebuli i sporo narzędzi o punktach nie mówiąc

2. ewanta

ewanta Komandor forum

pytałam o pnącze które jest do zdobycia w tym evencie.
    -norbijas- coś wspomniał o tym

edit
    dobra - doczytałam dalszą dyskusję i odpowiedź MOD-a. już wszystko jasne

-norbijas- lubi to.
  3. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

byla mowa o tym pare stron wczesniej mod potwierdzil ze dziala tylko na narzedzia wypadajki leca slabo na 400 malych pol badyla 17szt

-norbijas- lubi to.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

17 gier za mną i stoję na 12 nagrodzie. Sieję eventówkę do wieczora |(w nocy też siałam) chociaż bonusów nie trafiłam ale w weekend szkoła więc nie będzie czasu na regularne zbiory i dlatego będę siać długorosnące. Zatrzymał mnie brak wypadajek bo wiadomo jak lecą z eventówki.

olgs3 lubi to.
  5. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

witam serdecznie
    to moja pierwsza gra w kości- i coś marnie mi idzie
    wczoraj +200 do stodoły się trafiło więc
    na 46 gierek 6690 punktów mam, sn już nie mam zamiaru marnować...może dowlokę się do drugiej kurtyny i to by było tyle...
    powodzenia w gierce-samych pokerów życzę-mi się niestety żaden nie trafił i oby Wam wypadajki pięknie leciały
    pozdrawiam:)

6. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

a co to za item ? - item "Obozowe życie" Każdy to dostaje czy jak ?

7. Kathea

Kathea Baron forum

jola, zlituj się. O tym że evetn "marnie idzie" można mówić dzień przed zakończeniem, gdy nie ma się jeszcze połowy zrobionej, a nie dzień po rozpoczęciu gdy masz już sporą część zrobioną.

8. Karo*

Karo* Forum Pro

Masz 46 gierek i pnącze jak dobrze widzę i ty mówisz że marnie idzie??? Ja dopiero rozsiewam rośliny...

9. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Na chwile obecną 15 gier i 10 nagród zdobytych... wstrzymują mnie wypadajki, na noc siałam również eventówkę i dziś też mam taki zamiar, wczoraj uruchomiłam kupon na 48 h i chcę jak najwięcej eventówki na tym wysiać. Średnio mi wychodzą te układy, obawiam się że jednak nie dolecę do założonego pułapu, a bonusy z koła przechodzą bokiem...

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

To ja też dołączę do posiadaczy pnącza , układy na początku nieźle śmigały , dzisiaj lekki zastój:).

Dla porównania : 46 prób - 7300 punktów , średnia 158,7 pkt-ów / 1 rzut , która będzie trochę spadać.

Pozdrawiam trafionych na kole i z góry uprzedzam , że nie odpowiadam na pytania ile kasy i w jakich miejscach zaciągałem chwilówki. Ten screen jest bezcenny:p.

Bry piątunio:D.

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzięki :) przed chwilą wpadł poker z piątek, nawet idzie mi nieźle -
    Borsty i Don Canalio są na razie załamani:D;)

Niech odpoczywają, a ja sieję dalej (niestety bez bonusów :eek:) i wracam do gry Panowie xD

12. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

wykręciłam na kole wszystkie bilety, na 20 szans, jedna była na +1 do stodoły ale padło na siano obok :cry: z imprezowymi czekam jeszcze półtorej godziny, zobaczymy co wypadnie

myślałam, że miałam nie najgorszy start, ale widzę, że co poniektórzy to mnie zostawili daleko w tyle o_O
    nie ogarniam jak wy to robicie :(

to chyba wszystko przez magicznego kasztanka :eek: :oops:

13. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Trochę sobie pograłam [​IMG] ;) Jestem na 63 nagrodzie :)

14. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

marnie, marnie... pnącze szybko zdobyć mi się udało-fakt-bonus z koła- ale dalej już tak szybko nie pójdzie...
    po kolejnych 10 rzutach mam 7940 punktów czyli średnia na te 10 to 125 ...o średniej ok 160 czytałam więc u mnie marniutko...:)
    chyba... że same pokery zaczną mi wypadaćxDxDxD
    Powodzenia życzę:)

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2017
  15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja nie liczę ile mi wypada bo nie mam do tego głowy ale to prawda jest zdecydowanie mniej wypadajek :wuerg::oops::mad:Poprzednio z dzikiej róży na start miałam 169 a teraz 119 z małych pól:oops: A z eventówki to tak po kilka wypada:cry:Ale pnącze się przyda - jak zawsze. Gram bez SN bo coś te gry mi nie wychodzą:eek:Ale do pnącza to się chyba doczłapiexD;)

16. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

13 rzutów, 1600 pkt, średnia 123 :cry::cry::cry::cry:
    a najbardziej wkurzające jak kości które rzucam po raz kolejny i kolejny ciągle wypadają te same -czyli brak szans na coś więcej niż 40 pkt :cry::cry::cry:

event mnie wystarczająco zniechęcił, pociągnę do końca weekendu (zakładając, że dalej nie będę miała nic lepszego do roboty niż farma) ehhh zaczynam wierzyć, że niektóre serwery mają dużo lepszą dla gracza losowość :oops:

EDIT: przepraszam, włączył mi się tryb malkontent - zwykle podchodzę do tego bez spinki:oops:

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2017
    Nutka i tigre lubią to.
  17. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja mam za sobą 11 gier i 1840 pkt. dopiero:oops: Ale gram bo ogólnie kości super. Tylko losowość już nie;)

18. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

I znowu 400 malych pol zebranych badyla 18 wypadajek

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Jeżeli cię dobrze zrozumiałam, to cały czas rzucasz wszystkie kości i wtedy naprawdę trudno o jakąś dobrą kombinację.
    Po pierwszym rzucie trzeba popatrzeć jakie kości ci wypadły i wybierasz z nich jaki układ chciałabyś zrobić. Te kości przenosisz do slotów na dole (np. trzy jedynki) i rzucasz tylko pozostałymi dwoma, przy odrobinie szczęścia możesz mieć pokera z jedynek lub karetę, a jak wypadną ci np. dwie inne ale jednakowe to będziesz mieć fulla, w najgorszym wypadku pozostanie trójka.

Próbujesz układać takie kombinacje:

Nutka i Daisy44 lubią to.
  20. ewanta

ewanta Komandor forum

moja średnia to 171 z tendencją bardzo spadkowa. ostatnie dwa rzuty były po ...... 40 pkt o_O

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.