Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Nawet w średniowiecznych łachmanach Borsty i Don Canalio Lasizzo rozrabiają! Znowu grają w kości.
    Czy uda Ci się pokonać tych cwaniaczków w ich grze i zgarnąć wspaniałe nagrody?

news (1).png

Czwartek 30.11.2017, godz. 14:00

Wtorek 05.12.2017, godz. 14:00

dicejul2017yahtzee_puchar z kostkami.png dicejul2017yahtzee_puchar z kostkami.png dicejul2017yahtzee_puchar z kostkami.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Łał pierwsza nie wierzę oczywiście tradycyjnie ivencik robię miłego dzionka Wam życzę

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2017
    magdusia668 i brzustinka lubią to.
  3. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Kości- lubię:inlove:

Robię dla tej nutki hazardu:pxD

toDzasta, magdusia668 oraz agniecha$ lubią to.
  4. angiefarmer

angiefarmer Czeladnik forum

Trudny jest ten event? Pierwszy raz zamierzam robić :)

magdusia668 lubi to.
  5. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Do poprawienia są nazwy w koszykach. Powinno być puchar z kostkami oraz w małym koszyku jest 1 puchar a w średnim już go nie ma. w kolejnych znowu są. Jest to chyba błąd? Jeśli nie powinienem o tym pisać tutaj to proszę o przeniesienie do stosownego działu. Dziękuję

magdusia668 lubi to.
  6. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Znowu siania a siania... drugi event pod rząd... o ile dobrze pamiętam nie bardzo mi szło w te kości... choć tą grę znam doskonale ale tu jakoś mi nie bardzo wychodziły te układy, wiem że niektóre nie ułożyły mi się przez cały event... -.- postaram się rozegrać ze 100 gier a gdzie na tym dojdę to nie wiem...

6elka4 i magdusia668 lubią to.
  7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie tak samo uwielbiam kości ale w wirtualnej wersji nie szło mi tak dobrze jak zwykle... oby ta edycja poszła mi lepiej niż ostatnia [​IMG]
    moja sygnaturka idealnie oddaje to co się dzieje u mnie za oknem [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2017
  8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Grafikę podmieniłem. Co do zawartości koszyka średniego to pomyłki tam nie ma. Tak ma być.

Na przyszłość prosiłbym o zgłaszanie takich rzeczy w wątku do tego przeznaczonym tj. FAQ - pod lupą

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 listopada 2017
  9. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

Jeżeli dobrze policzyłam to potrzebne będzie około 15000 kwiatu i jakieś 750 wypadajek , Jeśli sie myle poprawcie mnie:):):)

toDzasta, 6elka4 oraz magdusia668 lubią to.
  10. Kathea

Kathea Baron forum

Mam mieszane uczucia. Robić raczej będę robić, ale tak jak już wyżej napisane, drugi event pod rząd z masą siania. Praktycznie dopiero przed chwilą skończyłam obecny.

Mi wyszło trochę inaczej. Na pnącze potrzeba 46 rozegranych gier. 1 gra to 1 puchar z kostkami, na który potrzeba 290 badziewia i 16 wypadajek. Czyli na całość potrzeba (mówię tylko o pnączu), 13340 badziewia i 736 wypadajek.

Plus taki, że badziewie szybko rośnie, ale przez to gorzej będzie z wypadajkami.

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2017
  11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Zakładając, że interesuje Nas tylko pasek nagród z lewej strony (za ilość rozegranych mini gier) potrzebować będziemy 13340 (46 * 290) chwały gracza (roślinka) oraz 736 (46 * 16) kubków do gry (wypadajka).

Jeśli chcemy zebrać nagrody z prawej strony to ilości będą dużo wyższe :)

12. Wanilia89

Wanilia89 Czeladnik forum

A ja sobie zobaczyłam co daje pnącze i stwierdziłam, że mogę obejść się bez niego.:) Co za tym idzie pomyślałam, że nie będę demolować farmy, którą dopiero co uporządkowałam po evencie z rurami, i na spokojnie porzucam kośćmi tylko dla relaksu. Ile zrobię to zrobię.;) A tu okazuje się, że ostatnia nagroda za punkty to jakaś skrzynia morskich zwierząt, w której mogą być salamandry. No i teraz mam zagwozdkę: robić czy nie robić? Znając moje szczęście te salamandry mi się i tak nie trafią, po drugie ostatnim razem w kości nie szło mi najlepiej więc też mała szansa żebym uzbierała aż tyle punktów. Ech... Ciężkie to życie farmera:p

13. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

kolejne sianie ...ale tak to jest na roli :probię i zobaczę dokąd dojdę :)

6elka4 lubi to.
  14. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Te niesamowite drzewa duch to te na strefę pełni?? tyle tego jest że już się gubię... kiedyś były odnośniki prosto z poradnika do wszelkich tajemniczości szkoda że już teraz tego nie ma... albo chociaż miniaturki drzewek i zagród wtedy już się orientuję ...:p:p ja jeszcze mam rury na polach... tajemnicze ładunki z pociągu w pasku... a jutro znowu ostra jazda bez trzymanki... w nagrodach za punkty jest sporo fajnych pewnie nawet do połowy nie doczłapię...,i znowu event na trzech polach, z jednej strony fajnie z drugiej trochę szkoda bo mniej wysieję ... mogły by wypadajki chociaż na całej farmie lecieć...

15. Kathea

Kathea Baron forum

To ja standardowo lecę na dwóch polach, na leśnej mam baobaby i nie zamierzam ich ruszać.

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zgadza się, to są drzewa na Strefę Pełni.
    Podrzucam tabelkę z tego ogłoszenia.

Nutka, bari06, 6elka4 i dalsza osoba lubią to.
  17. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Dziękuję... jakoś mnie ta niesamowitość w nazwie zmyliła i mi się nie wiem czemu na początku z Nagietkiem skojarzyło...

6elka4 lubi to.
  18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ciężkie jest życie farmera. No cóż trzeba wyciągać gumowce,do ręki kluczyk do kombajnu i na polexD-.-xDTa skrzynia z morskimi zwierzętami to tylko 1 na końcu? Pewnie i tak nie trafię w to co bym chciała,jeżeli oczywiście tam doczłapię;):)xDBry takie sobie

.Robaczek. lubi to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

policzyłam co nieco i jeśli średnia wychodziła by około 120 pkt to na całość trzeba mieć ponad 60tys badyla. Wiem, że są jeszcze bonusy itd... ale taką miałam mniej więcej średnią ostatnim razem. Więc do końca nie da rady dojść, a szkoda :(

toDzasta, gosiagosia60 oraz 6elka4 lubią to.
  20. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Właśnie ja też coś koło tych 120 miałam... tym razem na więcej nie liczę ... wszelkie losowości mnie w tej grze nie lubią... zawsze na rybach mam pecha z połowami a tu z układami.... gram w te inne gry i tam jakoś łatwiej o układy jak mam np 2 pary to bardzo często z tego robi się full a tu graniczyło to z cudem...

Post edytowałam, nazwę gry zewnętrznej usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 listopada 2017
    Nutka i 6elka4 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.