Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Głowa do góry .
    w sprawie drop item mam takie zdanie jak Ty - nie równo i nie sprawiedliwie .
    8 czerwonych osłów - to super temat , szkoda ,że ich nie chcesz.
    Graj , baw się i nie oczekuj , a wiele niespodzianek Ciebie spotka.
    Niestety jest potrzebny dystans do takiej gry gdzie jest losowość .
    Przed nami kolejny event , zobaczymy ile wypadnie

2. basiaro6817

basiaro6817 Forumowy żółtodziób

witam, już dawno po evencie Gra w kości ale mam problem bo zrobiłam wszystkie mini gry, dostałam rząd pnącza ale nie dostałam itemu "szczęściarz" Czy może ktoś coś wie na ten temat? Napisałam maila na formularzu kontktowym ale do dziś żadnej odpowiedzi.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam basiaro6817.

Item "Szczęściarz" był nagrodą za wykonanie 15 mini-gier, a skoro wykonałaś wszystkie to item na pewno otrzymałaś. Sprawdź proszę dokładnie czy gdzieś na farmie, wyspie lub Cudownym pnączu nie został wystawiony. Dla ułatwienia wklejam grafikę i podaję informacje:

Szczęściarz

7 400 PD/TPD co 24 h
    4 małe pola

Jeśli nie odnajdziesz itemu sama to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej, pomożemy Ci go odnaleźć. Tutaj poradnik jak prawidłowo wysłać zgłoszenie: Pomoc Techniczna.

Na przyszłość z pytaniami/problemami zapraszam do działu Pomocy, tam najszybciej otrzymasz odpowiedź: Pytania ogólne.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event zakończony, dziękujemy za Wsze opinie, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.