Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dziunia49 poker to układ z 5 kości, każda z kości musi mieć taką samą ilość oczek, np... 5 x 1 oczko:

oset53 lubi to.
  2. ewanta

ewanta Komandor forum

ja też się "pochwalę":
    ilość gier - 58
    ilość punktów - 8860

mam nadzieję że do tych 11 tys. dorzucę:)

kybek93 i oset53 lubią to.
  3. dosias

dosias Generał forum

witam, również eventu nie skończe , mam 42 gry i 6810 ptk. Chce dojsc do ulepszeń armatki a jesli cos bedzie wiecej to super jesli nie to tez bedzie dobrze. Tylko raz trafil mi się poker, tylko w pierwszej gierce i tak on był przez przypadek bo sie pomyliłam i zostawiłam kostkę którą chciałam wymienic a rzuciłam tymi co chciałam zostawic- wtedy nie wiedziałam jak sie zostawia a jak sie wymienia, wiec jesli nie liczyc głupiego szcześcia w pierwszej gierce to wogóle nie miałabym pokera

kybek93, Nutka oraz oset53 lubią to.
  4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A to w ogóle ktoś skończył?Dwie doby przed końcem eventu,to przeważnie 80% ludzi kończyło.

kybek93 i olkaa001 lubią to.
  5. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Tak mi się zdaje że trybem normalnym nie da się skonczyć.
    Ja pnącze już miałam pierwszego dnia bo miałam bonus +100%,ale teraz się ciągnę noga za nogą.2 razy dorabiałam wypadajki,a jeszcze za mało.Jestem na 52 zadaniu,chcę zrobić jeszcze pare i resztę odpuszczam

6. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Nie wiem jak oni liczą w tej grze punkty ,ale uzyskałem 6500 punktów i mam już pnącze. Chyba to co do pnącza (lewa strona okna z grą) nie odzwierciedla tabelki z prawej strony gry w pokerao_O Ale suuuper.Szkoda że na ostatnie 5 kubków wydałem tyle SN heheh
    Jak to mawia moja mentorka-- dwa czasem trzy dni do końca eventu a ty płaczesz że nie dasz rady a za chwilę piszesz że skończyłeś xDxDxD

kybek93 lubi to.
  7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pnącze dostaje się nie za punkty,tylko za ilość rozegranych gier,tj 40.

zerkac1, kybek93 oraz -MarekW- lubią to.
  8. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Do zdobycia pokera pięć kostek wystarczy, jednak nie mam żadnego patentu na jego wyrzucenie.
    Gdybym go miała to już dawno skończyłabym ten event. Mi tak jak wszystkim układają sie lepsze i gorsze kombinacje,
    takie za 20 punktów też. A że mam dobrą zabawę? No cóż, jak mnie zacznie gra wnerwiać to przestanę
    po prostu w nią grać, tak jak nie klonuję zwierzaków bo nie lubię.

Ostatnie edytowanie: 31 lipca 2017
  9. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

U mnie to kiepsko, ilość rozegranych gier 33, na liście nagród pozycja 22 do zebrania. Coś czuję, że nawet do połowy nie dobrnę xD

kybek93 lubi to.
  10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

90 gier,47 nagród.Porażka ten event.

kybek93 lubi to.
  11. 6elka4

6elka4 Baron forum

Chciałabym bardzo żebyś wytłumaczyła być może sobie samej dlaczego? Zdobyłaś pnącze? Dodatkowe nagrody,które dostałaś za darmo od BP jak ktoś już napisał 2 strony wcześniej i czego narzekasz? Tak szczerze!

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dlatego,że gram prawie 7 lat i z takim zaangażowaniem jak obecnie,kończyłam -od bardzo dawna- wszystkie eventy.A tutaj nie mam na to szans.Mimo,że zbieram regularnie ( net w telefonie ),nie szczędziłam sn,zrozumiałam zasady tych durnych kostek,a mimo tego nie mam farta i nijak nie chcą układać się wysoko punktowane kombinacje.Event zależy tylko od losowości,które jest wyjątkowo niekorzystna dla graczy - czego najlepszych dowodem jest to,że jakoś nie widać postów,że ktoś skończył.

13. wadam63

wadam63 Młodszy ekspert

bardzo letni ten eventxD i tak go robię, leniwe te kubeczki i do tego pustexDxD

kybek93, bogusiania oraz CHUDYJUREK lubią to.
  14. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ukonczyłaś ten event ponieważ zdobyłaś pnącze wszystko dalej to tylko dodatkowe bonusy. Dziwię się,że po 7 latach grania tego nie zrozumiałaś. Więcej luzu Karolina,uśmiechnij się i wyluzuj. Pozdrawiam

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ukończenie dla mnie,to zrobienie całości,wszystkich możliwych opcji,zdobycie każdej nagrody.Również pozdrawiam.

kybek93, bogusiania oraz 6elka4 lubią to.
  16. 1rumcajs1

1rumcajs1 Czeladnik forum

To się nazywa klapa na całego.
    Brak możliwości zrobienia chyba że zakupy non stop.

kybek93 lubi to.
  17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ja przez ciebie to chyba nie zajrzę już do tego wątku do końca eventu xD:D
    Nie rozumiesz tego, że gracze go nie kończą z tego powodu, że kilkanaście końcowych nagród jest tak kiepska, że szkoda zużywać SN.
    Nawet jeżeli ktoś bardzo lubi tego typu eventy.
    No chyba, że jest się dotikampo,:) która nagromadziła ponad 60 tysięcy SN, to dla swojej przyjemności może wychlapać go ile chce.
    Gdyby ostatnie nagrody były super, to już wielu graczy wkleiłoby tutaj swoje screeny z meldunkiem o zakończeniu eventu.

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No to widać bardzo poległam na tym evencie.Bo "przykładam się" jak do każdego innego,a na skończenie ( czyli zdobycie wszystkich nagród ) nie mam szans.Oczywiście,mogłabym poświęcić cały zapas sn,ale żaden event nie wymagał ode mnie więcej niż 10 % zapasów.Co pozwalało na szybkie i proste skończenie każdego dotychczasowego eventu.A tutaj poszło mi z tysiąc sztuk i zbieram co do minuty- jak nigdy.I nic.Zgadzam się,nagrody końcowe są kiepskie.Ale co innego nie zdobyć ich bo się nie chce,a co innego,że się nie da.Tym bardziej,że powtórzę jeszcze raz,moim zdaniem staram się jak zawsze,a może i nawet bardziej.

kybek93 i bogusiania lubią to.
  19. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

a mi się jutro odblokuje kasztan to poświruję z goździkami. Dla zasady. Choć chwały gracza mam najwyżej na 20 pucharów. Stoję na 53 zadaniu - 106 gier. Lecą te kubki jak krew z nosa w zasadzie. Chociaż z nocnej płaskurki było ich ok. 120. Potwierdzam, drzewa się nie sprawdzają - jak tu już ktoś pisał.

kybek93, 6elka4 oraz bari06 lubią to.
  20. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Kasztanka lepiej zachować do następnego ewentu. Pnącze - to podstawowe założenie, a reszta dla chętnych ( i bogatych).A te końcowe nagrody nie powalają.

Daisy44, kybek93 oraz 6elka4 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.