Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

O matyldo! xDDo 1 w nocy muszę czekać na eventówkę:p To znaczy ... nie muszę, ale... bonusy mam do rana to szkoda by było;)xD Jeszcze nie gram, czekam aż uzbieram jeszcze trochę badyla;) Jutro po zakończeniu bonusów wychodzę na trochę to dam coś dłużej rosnącego 8) i na noc zapewne teżxD Jutro uruchamiam młyn:music:

2. Karen139

Karen139 Baron forum

Pnącze odpalone, obyło sie bez SN na polach. Teraz ile ugram to moje i już:)

3. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

no to poszła kasa realna.warto się pochwalić ile.
    800 kubeczków nie wypadnie przez 30h .pozdrawiam

4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ja mam za sobą 18 gier.
    Roślina jest, wypadajek brak.
    Czas mnie dopinguje, posiałam na noc długorosnące.
    [ciach]

Offtop usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 lipca 2017
    kybek93, hiacynta oraz smerf41 lubią to.
  5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Gratuluję Aniu. Pięknie Ci idzie:) Ja mam tylko czwórkę:oops: Jestem dopiero na 41 nagrodzie, może jeszcze jakiś poker do mnie zawita:music:

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

niby dlaczego takie wnioski?

kybek93 i eliza9070 lubią to.
  7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję Agnieszko :)
    Tobie i Markowi, że podniósł moje samopoczucie na dzisiejszy wieczór:)
    Po wpisie gracza o nicku zerkac1 zastanawiałam się czy to, że cieszy mnie aktualny event wynika z tego, że jestem "kumata inaczej"
    cokolwiek to znaczy:D

8. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Czytałam, brak słów:sleepy: Ja też najwidoczniej "kumata inaczej" jestem;)xD Witaj w klubie:D Nie pierwszy raz dowiaduję się z tego forum czegoś nowego o sobie, więc już mi to lotto:p

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witaj :) klub jest niesamowity:music:
    Ja na dzisiaj kończę, bo +1 się przed chwilą skończyło i teraz tylko płodozmian - eventówka ... długorosnące... aż do aktywacji kasztanka. A czas w oczekiwaniu na zbiory zajmują mi ostatnio dinozaury :D ZZ TOP :inlove::music:
    Ojj . . . nie wspomniałam o Bacy :inlove::inlove::inlove:

10. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja do pierwszej muszę czekać. Szkoda 100% do stodoły. Potem będę musiała nogi rozprostować w nocy:p Starość, nie radość;)xD Zachciało mi się kręcić kołem:oops:xD

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dobra noc:) Co ja tu robię o tak egzotycznej dla mnie porze? Korzystam z bonusu +100% za żniwa i +1 do stodołyxD Ostatnie korzystanie nastąpi o 4:20:sleepy:xD Choć przy moim trybie życia będzie to pora nieco mniej egzotycznaxD

Hmmm, w tej grze można używać głowy lub kieszeni. Karen139 korzysta z pierwszej opcji. Ty też spróbuj. Zwłaszcza że wątpliwość z gatunku - "jak można uzbierać tak dużo wypadajek w tak krótkim czasie" zgłaszasz niemal co event. Powodzenia:) Mi jakieś 3.000 kubków (może więcej, zależy ile będzie mi potrzebne) wypadnie jutro rano w ciągu kilkunastu minut:p Chyba mam ochotę zrobić event w całości, nie wiem po co - no bo tak:p. Zapas SN nawet nie zostanie za bardzo zadraśnięty, szybko odrośniexD

12. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

No i o to mi chodzi....Zamiast zrobić po ludzki jak każdy zna to wsadzili wszystko do trzech worków eech Na ta chwilę rozegrałem 4 partie i mam dosyć.Moze jak zaczne wiecej grać to się przestawie na to dziwactwo ale to juz koniec eventu będzie ::p

13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Prawdopodobnie nie wybrałaś za którą kombinację chcesz dostać punkty. Jeśli po lewej stronie masz okno z możliwymi kombinacjami i jakieś kostki są pomarańczowe, to trzeba jedną wybrać - tę najlepiej punktowaną.

kybek93 i Nutka lubią to.
  14. ANETA111

ANETA111 Mieszkaniec forum

Dzień dobry :) I mamy event o ścianę ....... Posiałam , zmieliłam i co dalej może twórcy za mnie zagrają bo ja nie hazardzistka nie wiem co zostawić i tak dalej bo nie umiem w to grać .... Oni chyba rozumy pogubili echhhh ....... i co se nasieje ,
    wypadajek na zbieram i zaglądać na to będę

15. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam zapalonych hazardzistów. parę gier przeleciało i jak to w grze trzeba czekać na szczęśliwy dzień. dobrze, że nie daję do puli bo byłoby nieciekawie a tak pomieszamy w kubeczkach i coś wypadnie. szału nie ma ale i marudzić nie mogę. pozdrawiam i życzę samych rzutów z bonusami.;)

bazyl2211 lubi to.
  16. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Zobacz na GG masz pokazane jak grać

aleksandra, kybek93 oraz Nutka lubią to.
  17. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

45 gier za mną i na stanie 6080 pkt. Troszkę daleko do 25000 pkt. Badyl stale rośnie tylko kubasów jak na lekarstwo.
    Ale co tam......Co się ugra to moje. Powodzenia i samych pokerów wszystkim grającym życz:):):)ę.

18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    raporcik poranny

19. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

pieknie

ja tylko przez 1 h od Franka oraz przez 6h z kola, czyli dodatkowo plus 2 roslinki z p
    rzucanie koscmi tez jeszcze nie zaczelam, ale dzis wieczorem napewno,nie moge juz dluzej wytrzymac :D
    poki co sieje co potrzeba ;)

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

smerf41 Twój post niezwiązany z eventem usunęłam i proszę o rozmowy mieszczące się w temacie eventu Gra w kości.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.