Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

u mnie też pierwszy poker z 6:Djestem na 5 zadaniu, szkoda że kubki się skończyły, ale wczoraj słabo zaczęłam event i dzisiaj też pewnie za dużo nie posieję. Event bardzo mi się podoba:)

2. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

U mnie po 11 grach 1780 punktów, gdzie tam 25 tyś :D

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

hmm a ja się cieszę że nie gram za kasę bo pewno bankrut by ze mnie był :pxDxD..z lewej mam skończone 30 gier a z prawej 17 - 4420 punkty:oops:..niekumata jestem w te gry , czasem coś mi się trafiło - ale chyba czysty przypadek :D..a tak to raczej te niskie strzelam ..w sumie ile nasieję i ile wypadalców będzie - tyle sobie zrobię ..:)
    powodzenia:)

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja jeszcze nie gram bo teraz wykręciłam 100% a wcześniej +1 na 6 godzin więc jeszcze dodałam teraz muszelkowy bonus i przez 1 zbiór mam 8 szt z małego pola. W takim układzie do jutra męczę eventówkę ile dam rady :inlove:a potem długo rosnącexD za kilkanaście minut zbiór z jednego pola eventówki.:D Nie mam zsynchronizowane bo jedno pole rano przyspieszyłam dla skorzystania z bonusuxD Ale dziś mam czas to sobie pozbieram to i owo.:music: A i wyspa na tym skorzystaxD

5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję.
    Zabij mnie, a i tak nie powiem Ci dokładnie, bo nie pamiętam:oops: W sumie coś ok 1500, bo robiłam kubeczki na kasztanku.
    Dziękuję Aniu i również gratuluję :)
    To prawda, fajny event. Nigdy nie grałam w pokera, a nie mogę się doczekać, aż roślina urośnie, by móc jak najszybciej rzucić kostką. Jak dzieckoxD:oops:xD

Dziękuję :)
    Ta, urlop i co? Pogoda barowa:cry: Mogę siać, siać i siać...:sleepy:;) Siać i siać...I co jeszcze mogę zrobić? Np siać:cry:xD:cry:

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2017
  6. magros

magros Nadzorca forum

jak wy to robicie bo ja nie mam zielonego pojecia co zrobic

kybek93 i gretag lubią to.
  7. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Zbierasz kości do odpowiedniej konfiguracji
    3 takie same kości, 4 takie same kości, 5 takich samych kości, 4 kości po kolei (1, 2, 3, 4), 5 kości po kolei, 2 kości takie same + 3 kości takie same (full)
    Wybierasz sobie które chcesz z 5 wyrzuconych kosci i próbujesz jakąś kombinacje stworzyć :)

8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Czytam i czytam ale nadal nic nie rozumiem jak w to grać :sleepy:

kybek93 i Marzenakruczek lubią to.
  9. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hej jesli na poczatku wyrzucisz parę to masz dwa dodatkowe rzuty, aby zrobić z tego karetę lub poker. jesli kostki sa rózne to zbieraj do strita ...cała filozofia

10. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Badyl rośnie. A kubki lecą jak chcą.....
    O ile dobrze policzyłam to badyla potrzeba 21460szt a kubków 1480szt. Gdzie mnie biednej do końca eventu...........

11. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Mi tam pomogła tabelka AgiFarm83 ze str 17 :)

12. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

po 16 grach mam 2810 pkt a gdzie do konca , zrobie ile bede mogla , pnacze pewnie zdobede a nagrody po prawej stronie to sie zobaczy
    powodzenia hazardzistom

kybek93, Marzenakruczek oraz usiamik46 lubią to.
  13. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

zacznij grać a samo pójdzie nawet fajnie to idzie

AgiFarm83, -MarekW- oraz kybek93 lubią to.
  14. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

ale to przecież tabelka z instrukcji gry w okienku wyskakującym za pierwszym razem, a potem pod pytajnikiem. Na drugiej stronie. Ale to dobrze, że została zamieszczona tutaj :) Gra idzie powoli, ale teraz przyspieszę z rośliną dzięki bonusom. Fajnie się gra, szkoda tylko, że tak często ryzykuję ;)

kybek93 lubi to.
  15. Megan

Megan Komandor forum

Jak nigdy w kości nie grałam, to jednak podoba mi się, raz wychodzi, raz nie nieważnexD

Ważne, że pnącze już działa, na 28 nagród pkt mam 7120, pewnie nie dużo, lecz co tam się martwić, sporo fajnych nagród zgarnęłam, jak do tej pory, trochę SN ruszyłam, resztę pomogło mi +1 i 100% do stodoły:)
    Nawet podoba mi się ten event:)

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

17 gier za mną i 3360 pkt.Teraz 3 ostatnie rzuty miałam 2 małe strity i karetę.:music: chyba lunę SN na pola,bo mi się nudzi...:p

17. Megan

Megan Komandor forum

Zużyłam 700 SN z rozsianiem rośliny plus wypadajki, teraz już na spokojnie mogę w weekend odpoczywać:)

kybek93 i gosiagosia60 lubią to.
  18. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

To ja się zatrzymałam na 8 z 2210 pierwsze trzy gry to masakra po 40 p :p bo nie kumałam o co chodzi i nawet miałam za pierwszym razem dużego strita i nie klikłam go, bo nie wiedziałam co zrobić xD a teraz to idzie trochę lepiej :p

gosiagosia60 lubi to.
  19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Pnącze i "Elegancką armatę gry" zdobyłam i jeszcze 1.000 pkt. mam do zrobienia aby zdobyć kolejne ulepszenie czyli "Złotą armatę gry".

Hej:)
    i dobrze, że ryzykujesz, bez tego nie ma przyjemności gry. Ja często ryzykuję i mam 3 pokery i kilka dużych stritów.
    Całkiem na żywioł też nie ma co iść,;) trzeba rozważyć jakie kości zostawić - bo jak wypadną różne to najlepiej dorzucać do strita, a jak np. 3 jednakowe to dorzucać do karety, pokera albo fulla.

20. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Event zjada tyle wypadajek że szok,już nie mówię o roślinkach.Jestem na 38 zadaniu,a do konca daleko.Tyle że na końcówce słabe nagrody to się zobaczy co dalej robić.

kybek93 i bacowa70 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.