Opinie Gra w kości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 26 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

w OWH jest napisane "1.1.2 Do korzystania z Gier i Usług uprawnia się osoby, które w momencie rejestracji ukończyły 18 rok życia lub otrzymały odpowiednią zgodę od swoich opiekunów prawnych. Zasady i regulaminy poszczególnych Gier mogą przewidywać, że osoby poniżej określonego w regulaminie wieku nie są uprawnione do korzystania z Gier, nawet jeśli ich opiekunowie prawni wyrażą taką zgodę."
    takze nie do konca dla dzieci....

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Naprawdę radzę spróbować, jak wam nie podejdzie to możecie zrezygnować. Ale sądzę, że was to wciągnie.

Kolejne moje spostrzeżenie: będzie to wątek w którym będzie wrzucanych sporo screenów xD :cry:

3. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

bo trza dużo badyla wysiać jak się chce cały event skończyć i w dodatku go nie rozumiem puki co

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja chcę tego słonia"Wielki Gracz"-to rozumiem,że już jest mój,obojętnie czy grać będę czy nie?o_Oo_Oo_O

JohnLock, kybek93 oraz gretag lubią to.
  5. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

kurcze na starość może w końcu nauczę się grać w pokera-co ugram to moje jakiegoś strasznego parcia nie mam w końcu to tylko zabawa

6. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

tiaa wystarczy, że koszyczek zakupisz :p za jedyne 50 polskich złotóweczek xD
    no dobra, bez grosika :p

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Jak chcecie się nauczyć wystarczy wpisać w wyszukiwarkę poker kości online i popróbować to nauczycie się nie marnując ukręconych kubków.

8. gosiagosia60

Oszzzzzz....-.- No to rozczarowana jestem tą grą-bez słonia nie gram xD:cry:xD

9. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Nie przesadzaj...max dwa dni i roślinka nazbierana

kybek93 i gretag lubią to.
  10. etanus

etanus Forum Pro

Dobrze że etanusik zna pokera i lubi grać :inlove:-to evencik ogarnia i się bardzo cieszy- od niepamiętnych czasów czuję iskierkę radości z takiego evencikuxDxDxDxD

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja mam pytanie,czy aby zrobić ten event trzeba umieć grać w pokera?Czy tam w kości?Czy w jakąkolwiek inną realną grę?

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Hej:)
    coś dla mnie:inlove::music: uwielbiam gry karciane, w kości też ale rzadziej.
    Wszystko okaże się podczas gry ale założenia super ;)

13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

niby podświetla Ci się osiągnięty wynik to niby nie, ale jeśli chcesz zgarnąć więcej pkt to musisz wiedzieć do jakiego wyniku dążysz, co masz w kościach, co zostawić, a które kości rzucić ponownie. Więc pojęcie trzeba jakieś mieć.
    np. za trójkę masz 60 pkt a już za karetę masz 180. Duży strit to 200, a poker 300.

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No to ja nie mam żadnego.Nienawidzę kart ani żadnych gier.Więc sobie mogę klikać w nieskończoność.

15. ewanta

ewanta Komandor forum

myślę że niekoniecznie chociaż jak wygląda strit full kareta i poker trzeba wiedzieć

kybek93 i gretag lubią to.
  16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Najważniejsza w tej grze jest ta tabelka

tutaj są przedstawione kombinacje i punkty jakie można za nie osiągnąć.

Edycja:
    wkleiłam nową tabelkę już poprawioną :)

Ostatnie edytowanie: 26 lipca 2017
  17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jak nie rozumiecie tabelki to pytajcie, będę wyjaśniać. Mam czas :)

18. Ania19671967

Ania19671967 Aktywny autor

Mi się event podoba -uwielbiam grać w kości. Zawsze graliśmy z rodzicami i w karty i w kości w deszczowe dni . Cieszę się , że sobie poprzypominam. Jak dla mnie ten event to prezent po dłuższej nieobecności na farmie,pozdrawiam wszystkich hazardzistów i tych co nimi nie są .Ania

19. gosiagosia60

Obczaiłam trochę online-chyba jednak nie jest to takie trudne-gram jutro 8) tylko sobie tabelkę na pulpit wrzucę,bo nie bardzo pamiętam te wszystkie układy...

20. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Szykuje się wyzwanie - akurat ruszam na urlop w miejsce, gdzie z zasięgiem krucho, ale
    po pierwsze: grę w kości uwielbiam,
    po drugie: nauczyłam się w nią grać właśnie tam, gdzie jadę,
    po trzecie: na tym wyjeździe będziemy grać w kości w realu :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.