Opinie Gra w kości VII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alka044

alka044 Młodszy ekspert

Eh, tak czekalam na to Baby Boom (i jak się okazuje Wesoly Dzien Obnizek), a tu z około 700 hodowli wypadlo tylko 49 szczesliwych kostek. Od około 100 hodowli nie wypadla żadna szczesliwa kostka wiec odpuszczam bo i tak prawie koniec paszy. Tak, dalam się poniesc i cale zapasy poszly w… Jakby się ktos zastanawial czy warto, to już mowie, ze nie warto. xD
    Dobrze, ze chociaż wyszlo mi cos ciekawego z tych hodowli: ognisty osiol, koza cukrowa, salamandra albinos, pies strażacki, kot perski, shiba inu, motyl czerwony aksamit. To można chociaż siedem zadan w spółdzielni odhaczyc, a to już cos bo niektóre wskaźniki od miesięcy się nie ruszyly. Czy tylko mi wydaje się, ze coraz rzadziej przeskakuje etap w hodowli? W zdecydowanej większości z puszczonego zestawu dostaje zwierze o poziom wyzej i zwierze podstawowe (np. kot, kura) albo dwa razy zwierze wyzej, a prawie nigdy zwierzatka co by przeskoczylo chociaż jeden poziom.
    Oby jednak było warto wydac tyle super paszy – żeby tak cos ciekawego z Picollo wypadlo ale z moim szczesciem to pewnie znowu kolejne Bajkowe Zrodlo. xD

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2021
  2. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

mix słonie i ryby = 14 kostek złotych :inlove::inlove::inlove:

3. mahartka

mahartka Baron forum

Jeszcze jedna gra i drugie pnącze moje :) skrzynka przyniosła chomiczą muchołapkę do kolekcji :)
    Powinno się udać dociągnąć do ostatniego silosa.. ale słabo kości rzucają.. jak dobrze pójdzie to trafiam trójkę zamiast pary ;)

4. Elatea

Elatea Aktywny autor

Co kupujecie za talary? Piccolo już mam i 1800 zostało. Zastanawiam się czy lepiej brać banany czy zagrody?

5. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Evencik skończyłam 204 grami.Florenowca nadal brak oj nie chce BP i go ofiarować.

6. 53klasa

53klasa Stary wyjadacz

Mnie najwięcej kostek wypada z kukułczych jajek :). A z poprzedniego piccolo dostałam Cyliner iluzjonisty i ciekawe czy dobrnę do tego, bo sieję od niechcenia z chutneyem i tyle. Co wypadnie, to wypadnie. Jakieś te nagrody słabe, sadzonki i zagrody już mam...:sleepy:
    Ogólny marazm i kiepściocha, jeno ten poker taki pociągający...:p

7. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja mam 97 gier i 13 960 pt po prawej stronie. No cóż koło nie współpracowało
    a dyniowy nigdy nie wpadł na moją farmę - i już na niego nie liczę:cry:
    Ze skrzyń Piccolo wykupionych w sklepiku dostałam cylinder iluzjonisty :inlove: i drzewko ale magiczne
    chyba już 5ty lub 6ty raz :oops:a więc na florenowe też nie ma co liczyć bo też już nie wyrośnie chyba nigdy.
    Jedni dostają po kilka razy florenowce inni magiczne- ot taka to losowość w wydaniu BP.
    Dobrego dnia wszystkim życzę.

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2021
  8. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

155 gier za mną i 20000 punktów.Czarno widzę ukończenie całej prawej strony. tym bardziej że coraz częściej trafiam trójki albo pary więc szanse są nikłe:( 3 piccolo stoją na polu zobaczymy co dadzą. Mam nadzieję że coś przyzwoitego:music:

9. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

u mnie 197 gier rozegranych brakuje mi 440 punktów do skończenia wykupiłam zagrody na farmę i wyspę, ale ani kukawki ani papuzie się nie trafiły a co do Piccola to znowu będę bała się wystawić że zdobędę kijka albo niedźwiedzia

10. alka044

alka044 Młodszy ekspert

Nie bierz bananow, szoda talarkow. Z czasem bedziesz miec ich 4 lub 5 cyfrowa liczbe bez mozliwosci wydania. Zagrody bardziej sie przydadza ;)

11. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Nie wiem co potrzebujesz jeszcze odkryć w świątyni, ale jeśli banany nie są Ci koniecznie potrzebne, to ja bym wzięła zagrody. Niedługo G&T, jak nie wyrośnie Ci nic co potrzebujesz, możesz wymienić:)

12. Elatea

Elatea Aktywny autor

Dzięki! Wracam do gry po przerwie i mam braki we wszystkim. Nie pomyślałam, że zagrody będą fajne na G&T.

krasnoludek10, KsiądzxD oraz Aisha1969 lubią to.
  13. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

No i piccolo dały: bajkowe żródło, kijek pogo >:( i cylinder iluzjonisty :) a miałam cichą nadzieję że może drzewko florenowe.....

krasnoludek10, KsiądzxD oraz Aisha1969 lubią to.
  14. maciej.s.

maciej.s. Czeladnik forum

Florenowiec to marzenie -można pomarzyć i czekać na cud.....

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Tak było wczoraj - a dziś... dziś łaskawość Mietki właśnie się zmienia i mi powiada, że nie ma odpuszczenia :p :cry:xD:cry:a wszystko przez Cylinder, który z 3-go Piccolaka wyskoczył - jakby był Kumpel, lub kijek, to spokojnie siałabym sobie przez tą resztę czasu, co pozostała , a tak to... Do końca prawej brakuje mi 3820 punktów, czyli przy obecnej średniej jakieś 30 gier (+ , - ) to jest około 5000 ziela do wysiania (na produkcję pucharów w tej nieoszczędnej wersji) . Wczorajszym oazowaniem trochę podgoniłam ( 3 pełne wsady dały 33 złote kości ):music:gdyby tak i dziś chociaż z 10 ich wypadło byłaby całkiem realna szansa na pozostałe dwa Piccolaki - ale to dopiero za dwie godziny się okaże, Mietce zaś coraz trudniej zachować cierpliwość - tym razem żywi wielkie nadzieje na Dyniowy, którego do tej pory jeszcze na mojej farmie nie było.
    Próbowałam więc u Fortuny szukać wsparcia , lecz z nią nawet szkoda gadać, bo tam losowość od dłuuugiego już czasu jest dla mnie wyjątkowo niełaskawa:oops: - no nic, może i bez jej łaskawości da radę ograć tych dwu szulerów ze wszystkiego, co tam w tym ,,prawym zanadrzu,, mają :music::p

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wreszcie skonczyłąm ten event, 205 gier,srednia 122,masakra :cry::cry:,nie wylazł full z 6 ,teraz trzeba zobaczyć co dadzą TS i 2 ostatnie Piccolaki8)

17. hanzos

hanzos Ekspert forum

ja mam rozegranych 72 gry, i jeszcze 17 do rozegrania, ale jak zawsze brakuje kubków na więcej gier. Roślina w zapasie, a kubki nie wypadają.

krasnoludek10 i KsiądzxD lubią to.
  18. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Trzecie pico zdobyte, zaraz chciałem na pole wystawić, ale między czasie i neonki coś porobiłem i patrze a tu w pasku dwie sztuki, także nie wiem co będzie z gry w kości. Z pierwszych dwóch Cylinder iluzjonisty :) a potem Bajkowe źródło :oops: Jakby co to florenowe drzewo nie chce, wolę jakiegoś mnożnika :p

19. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

wrzuciłam pół na pół chomiki z rekinami, dobrze że rekiny nie zżarły ich w tych oazach :p
    taki skład oaz dał mi 14 kostek, nieźle

20. ewanta

ewanta Komandor forum

skończyłam :) 190 gry.

basia_z_ i KsiądzxD lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.