Opinie Gra w kości VII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Skrzynki po raz kolejny nie popisały się, otrzymałam....
    2x kumpel niedźwiedzi
    2x wieczne poszukiwanie skarbów
    kwieciste melodie
    Przy następnym takim evencie mocno się zastanowię czy w ogóle go robić do końca aby nie być potem rozczarowana.

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

z Piccolo wypadł uczeń Ingrid,echh to juz 4 na polu stoi :( :(

3. rysio

rysio Generał forum

za duzo losowosci mi w tym wszystkim
    93 gry na chwile obecna 12970 z prawej strony (po odjeciu 23x100 za pierwszy raz =10670 czyli srednia ponizej 114 pkt/gre)
    zero pokerow i przesadna ilosc par. przy takim ukladzie szansa na calosc z prawej zerowa

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2021
  4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

dzisiejsze BB:

100-słonie -11 złota kość
    110 wsad - 7 złotych kości
    100 -kury -10 złotych kości
    100 -małpy -5 złotych kości
    100 ryby - 11 złotych kości

teraz oazy załadowane na full na neony :)

5. Rufinka2

Rufinka2 Aktywny autor

Nareszcie koniec.... równo 200(!) gier żeby skończyć prawą stronę :oops:
    Nie lubię takich eventów gdzie potrzeba np. 65 gier żeby zrobić jedną część eventu i tylko 10400 zielska a potem musisz dobić do około 200 żeby skończyć całość i się okazuje, że tak naprawdę potrzeba ci 32000 rośliny (3 razy więcej... i to z 1 pola) szczególnie, że jeszcze nic tu nie zależało ode mnie... totalna losowość, na 200 gier miałam całe 2 pokery po prostu szaleństwo -.- gdyby nie bonus z koła 100%/24h i 200%/12h to na pewno bym nie skończyła... dobrze, że to już za mną... powodzenia tym, którzy jeszcze walczą!

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Okropnie dużo, ale...czasami ta losowość potrafi nas mile zaskoczyć , jak mnie dzisiaj - Piccolaki (te ze sklepiku) dały Parasolkę i Florenowca :inlove::inlove::inlove:
    Mietka szaleje z radości , bo to już czwarty do kompletu :D i łaskawie odpuszcza mi , że nie dam rady zrobić całej prawej strony.
    Na obecną chwilę mam 96 gier - 14770 punktów. Do pierwszego Piccolo może się uda dojść, ale dwa pozostałe to już nie dla mnie :music:I niech tam, wynagrodzę jej tą ,,stratę,, w sezonie, do którego nawet licencje wykupiłam, no bo ... czego się nie robi dla Mieci xD:cry:xD
    Gratuluję wszystkim, których losowość równie mile zaskoczyła , pozostałym zaś życzę, by i do nich wkrótce się ,, to szczęście,, uśmiechnęło :) bo ono się uśmiechnie , tylko trzeba wierzyć w to :p

7. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Teraz to oaza wygrała, na 120 wsadów dwie kostki xddd

8. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

U mnie "5 kotów w worku " dało 2x bukiet kwiatów, 1 kosiarz trawy , chomiczą muchołapkę i najbardziej "ulubionego" kumpla misia.

9. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

meta :D 187 gier ,z przedostatniego pikolaka bajkowe a miecio krzyczał że florenowe będzie teraz warczy że z ostatniej skrzynki wyskoczy :) sieje dalej badyl trzeba sklep jeszcze wyczyścić do kompletu pokerów nadal brak z czwórek z innych miałam po parę razy :)

10. ola88888

ola88888 Analityk forum

Pierwszy raz nie zabraklo wypadajek :)
    Pierwszy raz zrobilam cala lewa strone i dwie gry zanim event sie skonczyl. No pomoglo mi jedno 200% :)
    Prawej nie skoncze napewno. Jestem mocno zadowolona :)

11. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie !
    Ewent zakończyłam wczoraj 193 gierkami a z pozostałych 2 skrzynek Piccolo "cudu" nie było ....
    Wpadł Nieumarły skarb i Kosiarz trawy
    Z tego ostatniego jestem :) przyda się na neonki i nie tylko ....
    Pozdrawiam dzielnie walczących

12. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Mieszkaniec forum

u mnie5

13. ola88888

ola88888 Analityk forum

Z oazy wyskoczyly mi kubki na kosci i takie zolte kosci. Jest ich troche a nie wiem do czego sa...
    Gdzie sie je daje?

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przy produkcji pucharu mniej zużywasz chwały gracza

15. ola88888

ola88888 Analityk forum

oooo dziekuje :) Teraz rozumiem.

To znaczy, ze sobie jeszcze troche pogram :)

16. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

z ostatniego pikolaka wyskoczyły kwieciste ,w sumie jestem zadowolona z całego eventu teraz polować będę na pokera z czwórek którego mi brakuje do kompletu :D

17. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Dobrze kochanie, ze napisalas o tych zlotych kosciach. Zupelnie nie zwrocilam na to uwagi :)

18. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

no to i tak rewelacja ;), u mnie na 132 wsady ani jednej kostki ....to dopiero BP sobie ze mnie żartuje .......

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mimo choroby udało mi się skończyć i lewą i prawą stronę.:)

Nawet wyszło trochę mniej gier niż poprzednio. Ostatnio było 201. Teraz tylko, żeby te florenowce się wykluły.:pxD

20. ewanta

ewanta Komandor forum

trochę poklonowałam w oazie i dzięki temu podgoniłam prawą stronę - 19720 pkt. średnia 136.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.