Opinie Gra w kości VI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marnyfarmer

marnyfarmer Okazjonalny autor

najprawdopodobniej o 18 dobre a wypadajki poszły w siną dal

2. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

Nie musisz znać odpowiedzi na nie ;) Jutro będzie to samo i tak samo do lata ...i codziennie strata xD:mad::cry:

3. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

ja też zebrałam a miałam długo rosnące zaczynają grać z nami w siuśki.Ekipo tak nie fer .Słowa się dotrzymuje.Teraz wszyscy powinni nie robić ewentu-niech grają sami.Teraz poproszę 1000 wypadajek aby wyrównać straty.

Ostatnie edytowanie: 3 marca 2021
  4. ulinek2

ulinek2 Czeladnik forum

co oni bedą robić przez 4 godz , kawa a potem się zobaczy co spapraliśmy >:(

5. wooolf1

wooolf1 Zaawansowany

Bonusy poszły..... w niebyt>:( Kto liczy na porządną rekompensatę, to się przeliczy. Jak zwykle w takich sytuacjach rzucą nam ochłapy na pociechę:(

6. busia1

busia1 Aktywny autor

a co ich gracze obchodzą ,najważniejsze że sprzedaż koszyczków wzrośnie

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To ja się pochwalę na co wykręciłam ponad 100 imprezowych wejściówek, bo te bonusy do eventu mi się na pewno nie przydadzą.-.-

Co mnie podkusiło, żeby kręcić kołem przez rozpoczęciem eventu.:oops:

8. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Szkoda wszystkich bonusów :cry::cry::cry: powinna być super rekompensata :)

9. vannkama

vannkama Stały bywalec

Dlaczego zbieracie pola nie zwracając uwagi czy pojawił się zegar eventowy? Gracie tyle czasu i takie pomyłki?! :oops:

10. Pryku

Pryku Baron forum

Ta jak zwykle dadza jakis kupon chrust ze 3x imprezowej i sie ciesz a tyle leci...:cry:

11. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Aniu, nie Ty jedna, u mnie kilka bonusów +1 też się pójdzie bujać, +100% wykręcone też już traci na czasie:mad:>:(

12. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witaj Greta :)
    tak długo grasz i jeszcze dajesz się nabierać na to że często a ostatnio bardzo często event nie zaczyna się o ustalonej godzinie.
    Proszę tylko o jedno nie kończ z tą grą :cry: bo bez Ciebie to już nie będzie ta Farmerama.

13. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Nie liczyłabym na zbytnią hojność...
    Bonusów szkoda, dóbr pnączowo-slotowych szkoda, biletów na nomen omen Koło Fortuny szkoda... mnie osobiście najbardziej szkoda kuponu na kombajn (3h), który zdążyłam odpalić, bo tego towaru u mnie deficyt, a chciałam po prostu zacząć event po pańsku...

14. wooolf1

wooolf1 Zaawansowany

Bardzo jestem ciekawa,jak ustosunkuje się PT do tej sprawy? Daj znać :)

15. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Miałam robić event na maxa, teraz się zastanawiam czy w ogóle go ruszyć.

16. czechu79

czechu79 Generał forum

Mam w głębokim poważaniu rekompensatę ,chcę tylko przedłużenia mojego bonusu

17. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Też tak uważam ..

18. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Myślę, że to z pośpiechu, wszyscy chcą jak najszybciej rozsiać. Ale rzeczywiście jak widać trzeba się przyzwyczaić do sprawdzania, czy event faktycznie się zaczął.

Greciu, dołączam się, nie daj się wyprowadzić z równowagi.

19. opel57

opel57 Zaawansowany

Ja też napisałem zobaczymy co z tym zrobią

20. .lexus.

.lexus. Okazjonalny autor

i znowu kicha gra zaczyna przypominać a jak się uda a jak nie to przeprosimy to jakas porazka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.