Opinie Gra w kości VI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

jestem tez za takim rozwiązaniem :D

2. mała79

mała79 Forumowy żółtodziób

grrrrrrrr,weszlam,zebrałam dlugorosnące dobrze nawiezione i zdziwko ,ze ani wypadajek ani rosliny ewentowej . nie pierwszy raz wycyckałam sie w ten sposob .....a miał byc taki dobry start do ewentu :(

krasnoludek10 i IRENOWO lubią to.
  3. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Mnie się lepiej grać nie będzie a podejrzewam że i setkom innych graczy też nie, jesteś dla Nas niezastąpiona

4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Nie będę cię przekonywać, ja czytałam konsultowałam się na sówkach z mistrzami.
    Posłuchałam i faktycznie się sprawdza ich teoria,
    Zobacz Gretka ,Norbi kręcili i wpadło a po ich oburzeniu widać trochę tych bonusów mieli.

5. wooolf1

wooolf1 Zaawansowany

Dla nich, to nie będzie ostre cięcie. Dwóch graczy odejdzie, przyjdzie nastepnych dwóch. A dla Ciebie, to lata zaangażowania i fajnej zabawy....chyba ;) Odłóż emocje na bok. Co nagle,to po diable8) Szkoda by było......

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Gdyby u nas także tego typu ogłoszenia ukazywały się z odpowiednim wyprzedzeniem. :p

Ech, pomarzyć dobrze jest.
    U nas ekipa zawsze tłumaczy się brakiem czasu z powodu realu.
    Czy w innych krajach moderatorzy tylko zajmują się farmą? Wątpię.
    Ale tam mają większy szacunek dla graczy.

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Skoro na DE i EN wiedzieli wcześniej, że event nie wystartuje o 14 to zaraz się okaże, że nie dostaniemy żadnej rekompensaty..
    A zresztą co nam po 3 imprezówkach i bonusie PD do stodoły..

8. Pryku

Pryku Baron forum

Kupony bonusowe i to zlote, bo diamentowe nie wiele pomoga

krasnoludek10, 6elka4 oraz kybek93 lubią to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie jest pewna ta 18.

Ale wiesz co, Norbi...?
    Kiedy jeszcze grałam (a może już nie grałam, tylko zbierałam zamówione petardy) zdarzył się jakiś spektakularny falstart.
    I od tamtej pory ani jednego eventu nie zaczęłam o czasie - zawsze czekałam na pierwszych dziesięć meldunków o wypadajkach.
    A to były chyba jeszcze czasy przedimprezówkowe.
    Teraz - w życiu bym nie ryzykowała kręcenia kołem przed eventem.

Obawiam się, że nie tyle większy szacunek dla graczy, co raczej lepszą znajomość języków obcych.
    U nas się pewnie zrobiła panika na tle tłumaczenia tego ogłoszenia... no i się nie udało tego przerobić na nasze przed godziną startu.

10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Grecia ochłoń troszkę, odpocznij od farmy, jeśli tego potrzebujesz i wracaj.
    Paskudnie nas załatwili, nie pierwszy raz zresztą i założę się, że to nie ostatni, jesteś zła (delikatnie mówiąc) tak jak i sporo osób tutaj, ale trzeba wysnuć odpowiednie wnioski i robić swoje. Nie można dać Borstremu satysfakcji!

Ostatnie edytowanie: 3 marca 2021
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

w tym okresie glosno trabilem na offie..bierzcie te drzewka bo beda potrzebne...nie wszyscy sluchali moich cennych rad...
    w sumie ich po czesci rozumiem..eventy nie byly wtedy trudne..zapotrzebowanie na sn niskie...a drzewka xxl to bylo cos co rajcowalo farmerow...
    na farme wszedlem kwadrans po;)
    zapomnialem zajrzec na off...
    bonusy czesciowo wykorzystalem..zbior nawozowcow no polecialem troche szarlatem...

12. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

grecia nie odchodz wiele razy próbowałam rzucic to w diabły ale zawsze wracałam :pnie wyobrażma sobie zeby cie tu nie było i wielu innych;) nie udzielam sie tak mocno ale zawsze coś ciekawego sie dowiem lubie sobie poczytać :)

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie wiedziałem.
    Wlazłem na farmę i forum kwadrans po 14:00.
    Zobaczyłem że jest obsuwa i zacząłem kopać.

14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Czyli na " dwoje babka wróżyła". Będzie o 18-ej, albo nie będzie.
    Szarlotka w piekarniku.
    Co by tu jeszcze zrobić...

15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

To , że u jednego gracza się taka teoria sprawdza nie oznacza , że u drugiego też. U mnie się nie sprawdza i nie będę Cię rownież do tego przekonywać . Poprostu tak jest u mnie i nie tylko i już. Dla mnie nie ma mistrzów w grze. Są poprostu osoby spostrzegawcze, zaangażowane i potrafiące samodzielnie myśleć. Niektóre się dzielą tym na forum, inne grają same po swojemu. Każdy prowadzi farmę po swojemu i wybiera co mu odpowiada oraz sprawdza czy na tej konkretnej farmie metody podpowiedziane przez innych się sprawdzają. Nigdy nie biorę tego za pewnik. ;)

16. zzizzie

No ty zawsze znajdziesz jakieś rozwiązanie, Gigancie ;)
    Ale zapomniałeś chyba nie tylko zajrzeć do ogłoszeń, na farmie też się słabo rozejrzałeś ;)
    Ja tam zawsze sprawdzałam, czy mam startowy badyl eventowy w siewniku.
    No ale co ja tam wiem...
    ... i już przestaję kopać leżących :)

Sernik 8)

Ja to jeszcze gorzej - eventowe i inne czytam, a nigdy nawet nie zauważyłam tej teorii xD

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie sprawdza sie krecenie wczesnie rano ok 5 oraz pozno wieczorem po 23...czesto wtedy krece a powody praca...dzis mialem 1 zmiane wiec ;)

18. zzizzie

A super kupki masz dość i tych parę godzin nie robi różnicy, i tak wysiejesz wszystko w dwie-trzy godzinki.
    No tak ;)

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Byłby i sernik, ale nie dadzą rady. Ja już mam na czym siedzieć i nie ma obawy żebym spadłaxD
    Szarłat czeka, bonus przepada.
    Nie dam się BP. Kopię się z tym koniem juz 10 lat.

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ja kończę gołąbki z włoskiej kapusty.:)
    Ale do 18-ej sporo czasu jeszcze to trzeba coś wymyślić - może spacer, bo u mnie słoneczko ładne.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.