Gra w kości& młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania1713, 27 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Równo o 14stej, wraz ze startem eventu, wyciściło mi cały młyn o_O i na wyspie i na farmie, a była kolejka na kilkadziesiąt godzin. Ustawiam raczej długie (po kilkaset sztuk) czasy. Nie wiem co, ale na farmie miałam paszę prawie w połowie zrobioną (z 500 sztuk) a teraz nie mam nic.
    Na pewno przed 14stą było, bo sprawdzałam kolejkę.
    Podobnie na bahamie.
    Pasza poszła, abonament na młyn też w tym momencie nieefektywny, bo naście godzin poszło się paść :(

przelogowywanie, odświeżanie nie pomogło. Co mam zrobić?

Nie zorientowałabym się, gdyby nie stojący wiatrak, który stał bez ruchu. Wchodzę a tu pustki. Zaraz ustawię kolejną paszę, ale czuję się... sama nie wiem jak..

Poprawka: nie da się ustawić nowej paszy, bo się gra zacina nie chce puścić dalej. Można odświeżyć i grać pod warunkiem, że znów nie najdzie ochota na dodawanie paszy

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2018
  2. szamante

szamante Nadzorca forum

hmm ,czyli mam to samo...ciekawe czy to większa awaria???i czy zwrócą ,,młyńskie,, produkty????

ania1713 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ania1713, szamante czy próbowałyście może oprócz ponownego logowania wyczyścić pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe?

U mnie młyn działa prawidłowo:

młyn.png

Wysłałam zapytanie czy występuje obecnie jakiś problem z młynem, proszę o cierpliwość.

4. ania1713

Wyczyściłam wg poradnika i dalej to samo. Nie pomaga też zmiana przeglądarki. Pusty młyn i nie można dodać nowej paszy, bo zatrzyma się na 0% lub 100% i nie puszcza dalej

5. SMOD_Atena

ania1713 w takim razie czekamy na odpowiedź.

6. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Niestety. w młynie pustki i nie da się go uruchomić .... :(>:(

7. SMOD_Atena

glajda1011 nadal czekam na jakieś informacje, a w międzyczasie sprawdźcie proszę różne przeglądarki. Ja obecnie korzystam z Opery i u mnie młyn działa, być może to kwestia przeglądarki i warto sprawdzić.

8. marysiad8

marysiad8 Książę forum

U mnie też młyn nie da się załadować!!
    Zmiana przeglądarek i czyszczenie ciasteczek nie pomaga.

9. SMOD_Atena

Wygląda na to, że to większy problem, proszę czekać. Jak tylko otrzymamy jakieś informacje to będą zamieszczone na forum.

10. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Super . To czekamy

11. ania1713

Samo się naprawiło i leci wg starej kolejki. A pojawiło się ogłoszenie.
    Może pasza dla delfinów miała też wpływ na młyn (mam ustawione w kolejce)

Jeśli o mnie chodzi, to można zamykać

12. SMOD_Atena

ania1713 właśnie miałam zaprosić do zapoznania się z OO, ale skoro już przeczytałaś i nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.