Gra strasznie powolna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika drobka21, 31 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

Strasznie długo przechodzi z pola na pole a przy odświeżaniu jeszcze dłużej

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

drobka21 zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

W ostateczności napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >Poradnik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

Wszystko wyczyszczone, Adobe działa a wiecznie się czeka i kwiatek się kręci aż miło

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

drobka21, u jakiego operatora korzystasz z usług internetowych?

5. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

u mnie tez muli nie można nic zrobić

6. BA_Marion

zosia1953, moje pytanie Ciebie też dotyczy - u jakiego operatora korzystasz z usług internetowych?

7. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

8. BA_Marion

zosia1953, T-Mobile na swojej stronie informuje o awarii spowodowanej pożarem. Może to m.in. skutkować ograniczeniem dostępności usług - w tym mogą wystąpić problemy z Internetem.
    Pozostaje w takim razie uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż operator udrożni systemy lub skorzystać z usług innego operatora (o ile oczywiście masz taką możliwość). My na tę sytuację nie mamy najmniejszego wpływu.

Czy Autorka tematu ma jeszcze pytania?

9. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

dzięki nie wiedziałam poza tym wszystko u mnie działa normalnie oprócz tego ze gra muli więcej pytań nie mam

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2019
  10. SMOD_Atena

zosia1953 również dziękuję.

A czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

11. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.