Opinie Gra starego marynarza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 28 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

U mnie tez na spokojnie i bez spinki. Na rzeczy, ktore mnie interesuja, potrzebuje okolo 790 GT, co daje plus minus 10tys rosliny i 700 wypadajek.

xBabciaEwa i oset53 lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

338/1015 i 1863/14500

Potrzebuję 1 410 talarów, czyli przynajmniej połowa musi być w mniej niż 11 ruchach i jeszcze zostanie.

anna0089, xBabciaEwa oraz oset53 lubią to.
  3. lidak200005

lidak200005 Forumowy żółtodziób

Dziekuje bardzo za odpowiedzi . To już teraz wiem:)

4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Trzymam kciuki. Mam za sobą 15 gierek - 42 talary każda. Niżej 11 nie udalo się. Musiałoby być dzikie szczęście

5. ruda120

ruda120 Ekspert forum

zrobilam 6 gier tylko jedna za 45 talarów, reszta 42 - jakby wiecej sie nie dało zrobić

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Witam...
    Nagody moze atrakcyjne,,sp,,sn etc ale akurat z tym nie ma u mnie problemu a po drugie i chyba najwazniejsza sprawa,,,szykuje swoja farme pod event wielkie zacmienie,,,trzeba zgromadzic jak najwiecej dobra z swoich drzewek nawozowych

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

15 gierek za mną. Średnio 42 talarki.

8. krasnoludek10

7 talii robi się w młynie. Jeszcze 11 500 kwiatków i 805 folii a mam 100/149. Nie mam zamiaru wstawać w nocy ani o świcie.

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

zrobionych 7 kroków,sieje tylko na lesnej i to na super polach,dzisiaj wpadł bonusik :) :)

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    11 gier za mną , folii mi brakuje , coś na noc muszę posiać dłuższego żeby nadrobić braki .
    Powodzenia w odkrywaniu kart życzę i miłego czwartku . xD

11. krasnoludek10

Gratuluję:) Mnie te bonusy niestety omijają.

Zbiór za około 2,5 h. Z folią chyba nie będzie problemów, bo na chwilę obecną nawet z eventówki dobrze leci.

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

5 gierek dopiero ale mam 2 ulepszenia fabryki. :D Może dziś będzie trzecie.8)Brakuje badyla:p

13. krasnoludek10

W sumie też chyba najpierw wezmę fabryki.

oset53, xBabciaEwa oraz amber♥ lubią to.
  14. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

14 gierek zrobionych - z bardzo różnym skutkiem ;) Zabrakło wypadajek.

15. amber♥

amber♥ Komandor forum

Event fajny :) Na obecną chwilę 13 gier za mną ( wczoraj załapałam się na 1 zbiór +1 do stodoły) . Ze sklepiku wzięłam naklejkę , ulepszenia fabryk, , całą SP, i zagrody "Tokio" ( marzę o śwince morskiej :D) ..na razie brak wszystkiego ale myślę że przy dobrych wiatrach sianie skończę jutro , potem będę siała coś na wypadajki to jeszcze jakieś nagrody wpadną :)...talarów mam za każdym razem 42 ..:)
    Powodzenia wszystkim :)

16. krasnoludek10

U mnie raz 40, raz 41 a tak to same 35:(

oset53 i leloszek373 lubią to.
  17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

15 gier zrobionych,zgarniete:ulepszenia,SP,TS zagrody,w sumie to co chcialam a teraz ....brak wypadajek i czekam ;)

oset53, bacowa70 oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Rozegrałem 17 gierek i wykupuję powoli ze sklepu towar. Dzisiaj jeszcze 2 zbiory i na noc coś dłuższego.

19. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

mam dopiero 6 gierek za sobą i niezbyt dużo talarów, wzięłabym ulepszenie fabryki ale nie wiem czy warto.. ile pd dokłada, ktoś wie?

oset53 i krasnoludek10 lubią to.
  20. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Zależy ile już masz ulepszeń fabryki i jakie dopalacze masz wtedy włączone na pnączu i w slotach a zapomniał bym o zwierzakach domowych ja mam już 15 ulepszenie i daję wtedy około 78000 tyś 8) co do eventu to dopiero 9/30 ale pomału a do przodu 8)

Ostatnie edytowanie: 30 sierpnia 2018
    oset53, Ewa2951 oraz krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.