Opinie Gra starego marynarza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 28 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Witam...................
    O zgrozo rolnik i nie wie po co naklejki? :cry:Toż to najważniejsze trofeum dla farmerskiej braci....xDxD
    Mogę leżeć na hamaczku i nie robić evneciora :wuerg::wuerg: ale dopiero po zdobyciu naklejki.....:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ten event zamierzam robić do pnącza a potem się zastanowię siać , nie siać robić nie robić...:p:p

2. adikab

adikab Ekspert forum

Chodzi o to, że są leniwi !!! xD nie chce im się zapamiętać co odkryli i sobie to zaznaczają na przygotowanym kwadracie :D :D :D

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tak, to muszę jeszcze też zgarnąć Tokio, a oprócz tego oczywiście naklejkę :p oraz na pewno ulepszenia fabryki.

4. duzy6666

duzy6666 Generał forum

zaraz tam leniwi;)ja już stara jestem i mam sklerozę:eek:i z pamięcią kiepściutko :eek:wolę zapisywać:)więcej talarków w ten sposób zdobędę:Duwielbiam zakupy:inlove: a co do wyboru tło czy postacie? mi też łatwiej z postaciami idzie:p

5. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Zrobi się! lubię takie eventy! Łatwe, szybko się je robi i nie trzeba przy nich specjalnie dłubać :)

6. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

7. aisunel

aisunel Generał forum

Pomyslow braklo i ambitniaki poszly na czas nieokreslony w odstawke i moze dobrze,lepszy latwy kotlecik,niz nieswiezy schabowyo_O.Przygotuje sobie szachownice 4x4 duza,wielka,najwieksza,namaluje podobizny zwierzakow i bede obstawial ingrid,krokodyl,misiu itd,itp,lece do marketu kupic sklejke:D

8. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

No to będzie zabawa w memory, robię postacie jak poprzednio ;)

9. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Bilonge, aisunel Wasze posty nie wnoszące niczego do tematu wątku usunęłam.

To nie jest odpowiednie miejsce do prywatnych rozmów.

10. tigre

tigre Fanatyk forum

a ja zatrudnię nieletnia - dobra w tym jest to niech się dziecko pobawi ;)

11. niebo016

niebo016 Generał forum

:music:Event marynarski zapowiada się ciekawie a jeszcze ciekawsze są zasoby sklepiku- biorę nakładki na fabryczkę i super paszę całą, a pnącze - nie zależy mi- jak będzie to ok a jak nie to też ok.:music: Szkoda, że brak kuponów na kombajn, a naklejka to tylko na pamiątkę jest jakby ktoś nie wiedział xD:cry:xD:p:inlove::D

12. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

moje młode też się dobrze bawiły ostatnio przy tego typu evencie, ja z karteczką ;)
    tym razem ja sieję a oni będą ćwiczyć pamięć, przyda się bo niebawem do szkoły :p

13. puniak3

puniak3 Moguł forum

witam czy te odkrywanie kart to na czas jest czy można spokojnie , nie mam głowy do zapamiętywania to i tak nie poszaleję a jeszcze jak na czas to już nie dla mnie

anna0089, picantinio2012 oraz niebo016 lubią to.
  14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Nie na czas, można pomyśleć i na spokojnie zrobić:)

anna0089, niebo016 oraz puniak3 lubią to.
  15. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

A ja mam pytanie, czy to aż takie ważne jaką planszę się wybierze, bo z tego, co poczytałam u naszych sąsiadów, to mechanika jest ta sama.

Zobaczymy ile uda mi się ugrać, zrobiłam przemeblowanie na farmie, więc demontować jej nie chce, będą musiały mi wystarczyć dwie łąki. Małe pola też odpuszczam, bo kombajnu brak, a wole kupony na czarną godzinę zostawić. :p

Niestety jutro cały dzień w pracy, to zacznę event pewnie koło 19:00 dopiero.

anna0089 i niebo016 lubią to.
  16. puniak3

puniak3 Moguł forum

dzięki wielgachne

niebo016 lubi to.
  17. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Event robię :)
    A gry Memory lubię.

18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Na start 400 wypadajek .Event robię oczywiście

19. RWM41

RWM41 Ambasador forum

pięknie. U mnie 183
    42 talary za pierwszą darmową grę

20. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ewent zaczęty, 142 folie na początek , gierka darmowa rozegrana 42 talony zdobyte :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.