Opinie Gra starego marynarza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 28 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Pnącze odpalone, a teraz szturm na resztę ze sklepiku. Z moich obliczeń wynika, że jeszcze 12 gier potrzebuje do całkowitego wyczyszczenia.

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

25/30 jest dobrze,,,dopiero sobota

65h do końca ewentu

3. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Ja chyba tracę formę, mam 16 gierek a już sobota!! +200% wypaść nie chce z koła.. nic tylko :cry::cry: Co niektórzy sklep już wykupili a u mnie rośliny jakby nie chcą rosnąć:oops: to chyba przez tą fabrykę, taki czarny dym wyrzuca z komina i pola marne plony dają :p:p:p Chyba muszę pomyśleć o filtrze do tego dymiaka xDxDxDxD

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pomyśl pozytywnie,,,dopiero sobota,,a masz więcej niż połowę,,,,mogę jakoś pomóc?

5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

27/30, wypadajek nadmiar, roślina będzie jutro :)

Ostatnie edytowanie: 1 września 2018
  6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyłam , tajemniczości na farmie wystawiłam , w sklepiku co chciałam kupiłam .
    Więcej nie robię - skończyłam ewent .xD

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Pnącze jest, event przeszedł do historii. Zrobiony bez bonusów z koła na niecałych dwóch łąkach.
    Powodzenia pracującym i gratulacje dla hamaczkujących :)

8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Gratulacje :D
    Szybko uwinęłaś się z tym eventem :)
    Ja jeszcze sieję eventówkę, brakuje 2000 szt

Gratuluję :D szybko poszło ;)

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dziękuję , normalnie siałam i zbierałam , ciężko mi szło , bo ręcznie muszę się męczyć .

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Ja też sieję i zbieram ręcznie...

11. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Ewent przeszedł do historii, pnącze dynda, sklepik wyczyszczony :):inlove: Teraz można weekendować xD Trzymam kciuki i pozdrawiam walczących Farmerów :D

12. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

U mnie też bez demolki fermy, nie na wszystkich polach siałam, pnącze zdobyte, sklepik prawie wykupiony, o dziwo wypadajki szybciej były zdobyte niż rośliny, ale to dzięki temu ze znowu nie było demolki całkowitej i sporo drzew, warsztatów i zagród zostawione to ładnie sypało wypadajkami :)

13. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jeszcze 3 gry i będzie pnącze :)

14. puniak3

puniak3 Moguł forum

u mnie jeszcze 2 gry do pnącza ale wypadajki lecą jak krew z nosa kurek przykręcili mi na maxa :cry::cry::cry::cry:a jeszcze troszku chciała bym kupić w sklepiku

15. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Dzięki za dodanie otuchy:inlove: :inlove::inlove: Z tą pomocą nie bardzo wiem jak, bo wypadajki lecą dobrze więc tylko sianie i zbieranie zostaje 8) Na noc super pola ustawiam, w poniedziałek wezmę laptopa w trasę to po drodze, na jakimś parkingu zrobię zbiórkę i zasiew :p Czego to człowiek nie zrobi dla swojej farmyxDxD

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Posiałem jednak eventówkę, bo z goździka wyleciało tylko 68 folii.

17. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

Wczoraj rano zdobyłam pnącze i dynda, dzisiaj sklep wykupiony...oby tak zawsze się udawało.Walczącym życzę powodzenia, tym co ukończyli gratuluję. Pozdrawiam

Walcz - dasz radę... pozdrawiam

Posty połączyłam. Nie można pisać post pod postem.
    MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 września 2018
  18. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Pnącze zdobyte, tajemnicze zagrody i drzewa odkryte i .... nic, same starocie. Kawia dalej nie zagościła na farmie. Ech.:cry:

19. brego1

brego1 Okazjonalny autor

21/30 zrobione ,roślnka jest gorzej z wypadajkami lecą jak krew z nosa co zbiór to coraz ich mniej ,ehhh.... :(:(

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pnącze pnie się od wczoraj, a dzisiaj sklep wykupiłam do cna, nawet ocet nie został.:pxD
    Ewent sympatyczny, lubię sobie pograć ze starym marynarzem.;)xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.