Opinie Gra starego marynarza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 28 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Noo masz 25 tys PD i TPD razy twój poziom, co przy moim końcowym 98 na farmie i 325 na baśce daje konkretne kwoty. A resztę mam z sumy wszystkich posiadanych pnącz oraz zbiorów

krasnoludek10 lubi to.
  2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Ja mogę grać tylko w postacie, gdy wybieram tło w dalszym ciągu odkrywają się postacie a nie tło i teraz mialam pary: konik z rozgwiazdą, ryba z muszlą...

krasnoludek10 i agucha31 lubią to.
  3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a gdzie widzisz razy poziom? bo ja nie widzę

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Kochana, wszystko jest ok, zobacz odp w pytaniach :) Ale tak na marginesie osobiście myśle ze postacie lepiej jest zapamiętać niż te tła :)

Mikasek-, krasnoludek10 oraz abc2016 lubią to.
  5. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Ale tu nie pisze x poziom, tylko same kwoty PD i TPD :( 25 000 x PD, 25 000 x TPD, +50% PD z roślin akcji specjalnych przez 8 h co 20 h.

glajda1011, abc2016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Sieję na 579 polach i na razie siałem samą eventówkę, ale dzisiaj około 15 posadziłem pierwszy raz goździki, żeby szybko dociągnąć do pnącza.

PS. W poprzednich postach wkradł się chochlik. Potrzebuję jeszcze 14 gier (aby wykupić cały sklep prawie, że średnią 42 talary), ale rano będę miał materiału na 6, więc potrzebuję jeszcze 4 000 eventówki (na 8 gier) i 280 folii. Przepraszam za to wielkie faux pas *fr. wtopa*.. A może nie ma żadnej wtopy? Sam już nie pamiętam jak to liczyłemxD

oset53, miwi45 oraz Sookie lubią to.
  7. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Chyba pomyliły Ci się eventy. Ja mam taki bonus

8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Nie rozumiem, problem polega na tym, że nie odkrywają się tła tylko dalej postacie... jak dobrać tła w pary jeśli wyskakują postacie ?

abc2016, krasnoludek10 oraz agucha31 lubią to.
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To tylko Twoje marzenia są.;)xD
    A faktycznie jest tak:
    Rząd chmur "Gra starego marynarza"
    25 000 x PD, 25 000 x TPD, +50% PD z roślin akcji specjalnych przez 8 h co 20 h

10. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Kochana, przeczytaj odp w pytaniach, tam została Ci udzielona. Jak wybrałaś tła to na nich też masz postacie ale juz na nie nie patrzysz i nie dobierasz obrazka wedle postaci tylko wedle tła :)

11. kklaudiaaa

kklaudiaaa Aktywny autor

ChMJ uzywam od poczatku eventu, ale zawsze go kupuje za floreny lub zdobywam w eventach a fajnie by bylo miec na niego przepis, a dalej u siebie w galerii handlowej przepisu nie wide, ale i tak pewni jest za miliony florenow.

krasnoludek10 lubi to.
  12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Chyba za 200 a w promocji za 100. Ale co ja tam wiem..

oset53 lubi to.
  13. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

żeby zobaczyć przepis musisz mieć rozbudowaną przetwórnię do 4 poziomu

bogusiania, krasnoludek10 oraz Bilonge lubią to.
  14. Bilonge

Musisz mieć przetwórnię na 4 poziomie. Wtedy zobaczysz przepis na chutney

Gałązka pracuje, Teraz robię dalej żeby posprzątać w sklepie

15. duzy6666

duzy6666 Generał forum

hymm mam przetwórnię na 5 poziomie i jakoś przepisu w galerii nie widzę oczywiście cjm sama produkuję ale wydaje mi się że przepis dostałam po osiągnięciu 4 poziomu a nie musiałam kupować:) a co do obecnego eventu zaraz po północy zbiór zielska i jeszcze tylko 3 rozdania i będzie pnącze :inlove: dodam że sieję na 404 małych polach z cjm bez żadnych bonusów ;)

16. Bilonge

Bo musiałaś zdobyć w dożynkch 2011 i dlatego nie kupowałaś ani nie widzisz.

17. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Jestem na 4 i mogę już kupić...niestety nie dostałam :)

miwi45, krasnoludek10 oraz duzy6666 lubią to.
  18. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

#niepopularnaopinia Robisz to dobrze kochana ABC.. mojej farmie Twoje rzucane dobre rady to tu, to tam- pomogly. :)

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2018
    abc2016, Ewa2951 oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Przepis trzeba kupić, jeśli się go wcześniej nie zdobyło.

bogusiania, abc2016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

w sklepiku zostały tylko itemy i podstawy szeferdii :)

rozegrałam 41 mini-gierek (jeden raz 45 GT a 40 razy po 42 GT)
    mogę jeszcze ukręcić 2 talie, ale już nie ma interesującego towaru, a przeliczyłam, że lepiej zostawić roślinę i folię bez mielenia, bo da mi to min. więcej PD i SG (po zmieleniu daje jeszcze TPD ale to mnie mniej interesuje)
    udanych zakupów wszystkim życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.